2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyidir fıstıkım sen napıyon :) ne var ne yok

Ben de iyiyim kıl tüy yün sohbetleri başlamış Napim ben de öyle günleri sayıyorum tatil gelse de biraz rahatlasam diye. Haftasonu dip boyamı yaptırdım güzelleştim, kardeşim gelmişti onun arabayı alıp duruos gezios iyi oldu Aslında işe başladığımda o arabayı bana almıştı babam, ama kardeşimle ortak iş yapmaya başlayınca şantiyelerde lazım oluo die ona verdi Öyleee yani bi değişiklik yok bende pek.. Havalar bi iyi bi kötü haaaa dur bi de bu cuma cam balkonumuz yapılacak ben de o yüzden hazır araba varken 19 mayısta ulusa gittim balkonum için sandalyeler ve minder aldım. 4 ayrı renkte aldım sandalyelerimi çok tatlı oldu. Bir de hazır gitmişken istiyordum, salonuma lambader aldım mobilyama uygun renkte. Bizim tavan ışığı bazen yetersiz kalıyor aydınlatmada hem şık hem güzel durdu. 2 tane halımı yıkatmaya verdim Bu cuma hem balkon takılcak hem halılarım gelcek ben de erken çıkıom cuma eşim de izinli

kaşlarımı aldırmamı da istememişti o hiç, kollarımda çok az var ya, daha kötü olur diye
öyle çok az da değil ama sarımsı, ay ben tüm aldırılmış düşündüm de şimdi çıplak kol hayal edemedim

ne kadar pahalıymışyuh yani
benimkide öyle çok koyu değilde ben rahatsız oluyorum canım pürüzsüzlük seviyorum
koltuk aLTI İÇİN İYİ OLUYO ZUZUŞ EPİLASYON ALETİ
ben bacak ve koltuk altımı epilasyon mak. alıyorum hep, evet iyi oluyo

luxxor evin için yeni aldığın cicilerin resmini bekliyoruz
cam balkon bende seviyorum ya iyi yapmışınız luxxorcum

canımcım süper oluyo valla mis gibi tertemiz helede yazın eşim diyoki kaymak gibi olmuş
tatlım epilasyon aleti markası ne memnunmusun ???alıcam ya araştırma yapıyorum

luxxor evin için yeni aldığın cicilerin resmini bekliyoruz
cam balkon bende seviyorum ya iyi yapmışınız luxxorcum

Tamam tatlım şimdi balkonumuz yapılsın koyarım sandalyelerimi bir de zebra perde alıp taktıralım dios onu beğendik bi görüşcez perdeciyle o zaman komple foto çekip koyarım inşallah:13: Sen nasılsın fundacım?

süper olur benim mutfağımda beyaz zebra perde
iyiyim canım ne olsun 2 haftadır pazarları misafirlerim var onlarla uğraştımonun haricinde maşallah herşey yolundatemizliğe başlıycam kadın arayışı içindeyim halıları yıkamaya vericem öyle canım benim

canımcım süper oluyo valla mis gibi tertemiz helede yazın eşim diyoki kaymak gibi olmuş
tatlım epilasyon aleti markası ne memnunmusun ???alıcam ya araştırma yapıyorum
rowenta, ama memnun değilim canım
biraz daha eskisin değiştiricem.. çok zamanımı alıyo

Aman nazar değmesin Bu arada zebra perde cam balkona olur mu? Çok hoşuma gitti benim de kullanışlı di mi fundacım?

Adam gibi birlikte tatil yerlerine bakıyoruz msnde birbirimize link atıyoruz bi yandan laf sokuyor ben hep birlikte gidelim istedim de siz istemediniz ben size uzağım artık salak salak şeyler. İlk izin konusu açıldığında eşime demiş birlikte gidelim o da o anki haliyle olur demiş önemsemediği için gelip bana bile söylemedi görümcemde dedi ki birlikte gidicez tatile bi şaşırdım önce. Dedimki benim haberim yok sonra eşimde vazgeçti bi dahada konusu açılmadı sanki ben eşimi caydırmışım gibi siz istemediniz diye çoğul konuşuyo. Ne gidicem seninle tatile ya keşke annemde gidebilse diyor çok istiyorsan annenle sen git dengesiz ya

Aman nazar değmesin Bu arada zebra perde cam balkona olur mu? Çok hoşuma gitti benim de kullanışlı di mi fundacım?

oluyo canım yapıyolar ben çok memnunum keşke bütün odalar zebra olsa katlamalıları temizlemeye korkuyorum diğerleride zor off daha perdelerimi hiç yıkamadım ben yha

tatilede birlikte gitmekmiiiiiiii

Off sinir oldum ya akşam eşime söylicem bu böyle olmuyor k.validemden bu kadar çekmiyorum inş. çok uzağa taşınırız da ayda yılda bir görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…