iyidir fıstıkım sen napıyon :) ne var ne yok
Bol senin makinen neydi?
cnm benimki IPL kimseye tavsiye etmiyorum bilginiz olsun.
luxxorcum hoşgeldin..
kaşlarımı aldırmamı da istememişti o hiç, kollarımda çok az var ya, daha kötü olur diyehaklısın bolcum yapacak bişey yokkaç seans gitmiştin
nigarcım sarıysa niye alıcaksınkiboşver tatlım eşin niye kızıyo canım
bende küçük çıkanlar için bi epilasyon aleti almam lazım benim bitane vardı bozuldu
ben bacak ve koltuk altımı epilasyon mak. alıyorum hep, evet iyi oluyone kadar pahalıymışyuh yani
benimkide öyle çok koyu değilde ben rahatsız oluyorum canım pürüzsüzlük seviyorum
koltuk aLTI İÇİN İYİ OLUYO ZUZUŞ EPİLASYON ALETİ
cnm benimki IPL kimseye tavsiye etmiyorum bilginiz olsun.
luxxorcum hoşgeldin..
kaşlarımı aldırmamı da istememişti o hiç, kollarımda çok az var ya, daha kötü olur diye
öyle çok az da değil ama sarımsı, ay ben tüm aldırılmış düşündüm de şimdi çıplak kol hayal edemedim
ben bacak ve koltuk altımı epilasyon mak. alıyorum hep, evet iyi oluyo
luxxor evin için yeni aldığın cicilerin resmini bekliyoruz
cam balkon bende seviyorum ya iyi yapmışınız luxxorcum
Tamam tatlım şimdi balkonumuz yapılsın koyarım sandalyelerimi bir de zebra perde alıp taktıralım dios onu beğendik bi görüşcez perdeciyle o zaman komple foto çekip koyarım inşallah:13: Sen nasılsın fundacım?
rowenta, ama memnun değilim canımcanımcım süper oluyo valla mis gibi tertemiz helede yazın eşim diyoki kaymak gibi olmuş
tatlım epilasyon aleti markası ne memnunmusun ???alıcam ya araştırma yapıyorum
Aman nazar değmesinsüper olur benim mutfağımda beyaz zebra perde
iyiyim canım ne olsun 2 haftadır pazarları misafirlerim var onlarla uğraştımonun haricinde maşallah herşey yolunda temizliğe başlıycam kadın arayışı içindeyim halıları yıkamaya vericem öyle canım benim
görümcemi öldürsem kaç yıl yerim acaba???
Aman nazar değmesinBu arada zebra perde cam balkona olur mu? Çok hoşuma gitti benim de kullanışlı di mi fundacım?
adam gibi birlikte tatil yerlerine bakıyoruz msnde birbirimize link atıyoruz bi yandan laf sokuyor ben hep birlikte gidelim istedim de siz istemediniz ben size uzağım artık salak salak şeyler. Ilk izin konusu açıldığında eşime demiş birlikte gidelim o da o anki haliyle olur demiş önemsemediği için gelip bana bile söylemedi görümcemde dedi ki birlikte gidicez tatile bi şaşırdım önce. Dedimki benim haberim yok sonra eşimde vazgeçti bi dahada konusu açılmadı sanki ben eşimi caydırmışım gibi siz istemediniz diye çoğul konuşuyo. Ne gidicem seninle tatile ya keşke annemde gidebilse diyor çok istiyorsan annenle sen git dengesiz ya
bence hayır işi olduğu için üstüne bide ödül alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?