Adam gibi birlikte tatil yerlerine bakıyoruz msnde birbirimize link atıyoruz bi yandan laf sokuyor ben hep birlikte gidelim istedim de siz istemediniz ben size uzağım artık salak salak şeyler. İlk izin konusu açıldığında eşime demiş birlikte gidelim o da o anki haliyle olur demiş önemsemediği için gelip bana bile söylemedi görümcemde dedi ki birlikte gidicez tatile bi şaşırdım önce. Dedimki benim haberim yok sonra eşimde vazgeçti bi dahada konusu açılmadı sanki ben eşimi caydırmışım gibi siz istemediniz diye çoğul konuşuyo. Ne gidicem seninle tatile ya keşke annemde gidebilse diyor çok istiyorsan annenle sen git dengesiz ya
ay yok artıkAdam gibi birlikte tatil yerlerine bakıyoruz msnde birbirimize link atıyoruz bi yandan laf sokuyor ben hep birlikte gidelim istedim de siz istemediniz ben size uzağım artık salak salak şeyler. İlk izin konusu açıldığında eşime demiş birlikte gidelim o da o anki haliyle olur demiş önemsemediği için gelip bana bile söylemedi görümcemde dedi ki birlikte gidicez tatile bi şaşırdım önce. Dedimki benim haberim yok sonra eşimde vazgeçti bi dahada konusu açılmadı sanki ben eşimi caydırmışım gibi siz istemediniz diye çoğul konuşuyo. Ne gidicem seninle tatile ya keşke annemde gidebilse diyor çok istiyorsan annenle sen git dengesiz ya
yha neoluyo canım yapıyolar ben çok memnunum keşke bütün odalar zebra olsakatlamalıları temizlemeye korkuyorum diğerleride zor off daha perdelerimi hiç yıkamadım ben yha
ay yok artık
Elfi bak bir zaman sonra "dayanamadım, üzüldüm" diyip kabul edersen bilemiyorum yani
yha neay sinir olurum bunu kullananlara
diline biber sürücem Funda
hiç yani, değilsin ondan şaşırdımkız yanlışlıkla oldu ben hiç öyle şeyler kullanmam ben apaçimiyim
bana da öyle geliyo sanki :18: elfi bak sakınnnnektar elfi bence kayınvaldesi görümcesi ve eşi hep birlikte gider tatileyine dayanamaz
hiç yani, tatilinizi mahfeder..Doğru valla suç bende niye onunla tatil bakıyorum ki ben.
Nektarcım evde geçiririm tatilimi onunla gitmem
Off bu sinirim nasıl geçecek niye bu kadar sinir oldum
ben burdan alıyorum kuzu, süper şeyler var kulitanın takipçisiyimAvatarlarınızı nerden buluyorsunuz ya bende yeni bişey istiyorum
bana da öyle geliyo sanki :18: elfi bak sakınnn
hiç yani, tatilinizi mahfeder..
havuza giderken beni çağırmadınız trip, siz kola içtiniz bana getirmediniz kayın validen - kızıma ayrımcılık yapıyosunuzkabus gibiii
o yüzden sakın yumuşamaaAy Nektar bi an hayal ettim aynı dediğin gibi şeyler olur. Iykkk
süpersin yaa hayal etmiş deli
yok kuzum hiç kullandımmıemoları hiç sevmem
o yüzden sakın yumuşamaa
az buçuk tanıdık birbirimizin çevresini yawruşum :82:
süper olur benim mutfağımda beyaz zebra perde
iyiyim canım ne olsun 2 haftadır pazarları misafirlerim var onlarla uğraştımonun haricinde maşallah herşey yolunda temizliğe başlıycam kadın arayışı içindeyim halıları yıkamaya vericem öyle canım benim
oluyo canım yapıyolar ben çok memnunum keşke bütün odalar zebra olsakatlamalıları temizlemeye korkuyorum diğerleride zor off daha perdelerimi hiç yıkamadım ben yha
Hahaha bu ödülü sevdim.
Son lafıda koydum ama .. Dediki herkes kendi ailesiyle huzurlu mutlu, bende evet öyle yazdım bişey diyemedi
güzel bişi ama, seviyorum hepinizivalla çok enteresan bi durum baksana birbirimizi rüyalarımızda falan görüyoz bazen merak ediyoz ne yaptı falan diye
ayy hazır bırakmışsın madem, hiç bulaşmasaydın canım yaaAyy canım çok sağol örnek için ben onu eşime de göstereyim akşam:13: Ben de yıkamadım henüzz. Ya bu arada kızlar bebiş de henüz olmadı ya ben yine tek tük sigaraya başladım yarenaycım senden utanıom en çok
ayy hazır bırakmışsın madem, hiç bulaşmasaydın canım yaa
sonuçta bebiş için hazırlık var yani.. içme
luxxor canım niye başladınki..bu ay olmadıysa öbür aylara kısmet..neden hemen başladın..ay yapma lütfen ne var şu merette hazır bırakmışken
başladıysan eski halini de alır :26: inş almaz daAy ne bilim kızlar eşim de bana destek olacaktı o da bırakacaktı en büyük motivasyonum oydu bi 10 gün bıraktı pes etti sonra ben de ona sinir oldum:26: Bari dedim evde içme canımı çektirme ona bile uymadı ben de saldım... Eskisi kadar çok içmiom ama tek tesellim o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?