2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfi sen onla niye tatil bakıyosunki link falan gönderme onu herşeye dahil etme ..kafan kulağın rahat olsunben görümcemle mesafeliyim ben koydum o mesafeyi

ay yok artık
Elfi bak bir zaman sonra "dayanamadım, üzüldüm" diyip kabul edersen bilemiyorum yani

oluyo canım yapıyolar ben çok memnunum keşke bütün odalar zebra olsa katlamalıları temizlemeye korkuyorum diğerleride zor off daha perdelerimi hiç yıkamadım ben yha
yha ne ay sinir olurum bunu kullananlara
diline biber sürücem Funda

Doğru valla suç bende niye onunla tatil bakıyorum ki ben.

Nektarcım evde geçiririm tatilimi onunla gitmem

Off bu sinirim nasıl geçecek niye bu kadar sinir oldum

nektar elfi bence kayınvaldesi görümcesi ve eşi hep birlikte gider tatileyine dayanamaz
bana da öyle geliyo sanki :18: elfi bak sakınnn

Doğru valla suç bende niye onunla tatil bakıyorum ki ben.

Nektarcım evde geçiririm tatilimi onunla gitmem

Off bu sinirim nasıl geçecek niye bu kadar sinir oldum
hiç yani, tatilinizi mahfeder..
havuza giderken beni çağırmadınız trip, siz kola içtiniz bana getirmediniz kayın validen - kızıma ayrımcılık yapıyosunuz kabus gibiii

süpersin yaa hayal etmiş deli
yok kuzum hiç kullandımmı emoları hiç sevmem

oluyo canım yapıyolar ben çok memnunum keşke bütün odalar zebra olsa katlamalıları temizlemeye korkuyorum diğerleride zor off daha perdelerimi hiç yıkamadım ben yha

Ayy canım çok sağol örnek için ben onu eşime de göstereyim akşam:13: Ben de yıkamadım henüzz. Ya bu arada kızlar bebiş de henüz olmadı ya ben yine tek tük sigaraya başladım yarenaycım senden utanıom en çok
Hahaha bu ödülü sevdim.

Son lafıda koydum ama .. Dediki herkes kendi ailesiyle huzurlu mutlu, bende evet öyle yazdım bişey diyemedi

Elficim bişi dicem be de başta nasıl olursan öyle gider sen ağırlığını koy lafını esirgeme gerekirse hazır eşin de istemiyormuş, sonradan iyice tepene binmesin

ayy hazır bırakmışsın madem, hiç bulaşmasaydın canım yaa
sonuçta bebiş için hazırlık var yani.. içme

valla bende burdan vazgeçemez oldumçok güzel arkadaşlıklar kurduk bakarsınız belki görüşme fırsatlarımızda olur kısmet

luxxor canım niye başladınki..bu ay olmadıysa öbür aylara kısmet..neden hemen başladın..ay yapma lütfen ne var şu merette hazır bırakmışken

ayy hazır bırakmışsın madem, hiç bulaşmasaydın canım yaa
sonuçta bebiş için hazırlık var yani.. içme

luxxor canım niye başladınki..bu ay olmadıysa öbür aylara kısmet..neden hemen başladın..ay yapma lütfen ne var şu merette hazır bırakmışken

Ay ne bilim kızlar eşim de bana destek olacaktı o da bırakacaktı en büyük motivasyonum oydu bi 10 gün bıraktı pes etti sonra ben de ona sinir oldum:26: Bari dedim evde içme canımı çektirme ona bile uymadı ben de saldım... Eskisi kadar çok içmiom ama tek tesellim o

başladıysan eski halini de alır :26: inş almaz da
tek tükse bırak içme canım yaa, eşin de senden motive olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…