2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben geldimmm. Bi hışımla kıllara giriştim ama aklıma sağlık raporu almam gerektiği geldi sadece bacaklarımı alıp çıktım. Sağlık ocağına gittim raporumu aldım hemen 5 dk.da. Çıkmışken annemlere de uğrayayım dedim. Yeni geldim işte eve.

Luxxor hoşgeldin cnm nerelerdesin güle güle kullan yeni eşyalarını. Cam balkon benim de çok hoşuma gidiyor şık duruyor.

Elfi aman diyim sakın vazgeçme bak kararından. Bi şekilde yumuşarsın onlarla birlikte tatile gitmeye karar verirsin falan sakın haaa. Burrundan gelir walla bi de bak çok yumuşaksın canım sen yaa, kadınlar neler neler yapıyor sana sen yine gitmişsin o gıcığa tatil linki yolluyorsun. Cnm fazla üstüne düşme ilgilenme yoksa iyice tepene çıkarlar

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. İnanın söylediklerinizi dikkate alıcam.

Birde birbirimize çok alıştığımızdan bahsetmişsiniz sizlere katılıyorum dostluğumuz çok güzel. En güzeli de paylaşmak.. Özelikle benim anlattıklarıma katlanmanız.. güzin ablalarım benim :)) İçimi size dökünce rahatlıyorum

luxxorum yaaa çok üzüldümmm... yapma ne olur. bak o tek tük derken eşine her kızdığında ona başvurursun... bak bebiş olmadı diye üzülüyorsun ama sigara içmekle olmaz kii... bak ne güzel kurtulduk o bağımlılıktan. yeniden pençesine düşme. yarın öbür gün çocuk olursa ona her baktığında vicdan azabı çekersin. daha oluşmamış ciğerlerine zarar vermek istemezsin herhalde bebişinin

kızlar hiç gül reçeli yaptınız mı? Biraz gül var elimde çok da güzel kokuyorlar tam reçel yapmalık. Nette tarif araştırdım ama hiçbiri tam içime sinmedi

kızlar hiç gül reçeli yaptınız mı? Biraz gül var elimde çok da güzel kokuyorlar tam reçel yapmalık. Nette tarif araştırdım ama hiçbiri tam içime sinmedi

ayşecim herşeyin kolayına kaçıyoruz ya bununda kolayına kaç dr.oetkerin reçel yap ları var al bitane güllerinde ziyan olmasın onunla yap :))

ayşecim herşeyin kolayına kaçıyoruz ya bununda kolayına kaç dr.oetkerin reçel yap ları var al bitane güllerinde ziyan olmasın onunla yap :))

ayyy canım güllerimi yıkayıp üstüne şeker serptim sabaha kadar bekleteyim diyorum. Reçel yapların da ne özelliği varmış anlamadım ki şekerini suyunu kendimiz koyuyoruz ne var ki bu reçel yap'ın içinde? Reçele bi de azcık limon tuzu ya da suyu konur, içinde o kıvamı verecek bi şey var heralde. Ama benim güller bi iki avuç çok değil yani. Ben en iyisi normal reçel tarzında bi deneyeyim. Ne çıkarsa bahtıma artık

günaydın kızlar benimde uykum var...

dün akşam 9 geliyordu işten çıktım ..annemlere gittim izmirden amcamlar gelmiş..orda yemek yedik oturdum fln tabi o ara başım nasıl ağrıyor
sonra amcamlarla hep birlikte benim eve geldik biraz bizde oturduk kahve falan yaptım ..sonra gittiler onlar..bi yattık sabaha karşı 4 de uyandım eşim kuşadasına gitti onu geçirdim..sabah ezanı okunuyordu geri yattığımda...
o temponun üzerine zor kalktım sabah...şimdi kahve yapıcam kendime..elimdeki işide biran önce bitirmem lazım patron onu bekliyor :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…