2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ahh canim ya yorgum yorgun ise gelmek cok kötü anliyabiliyorum seni ben.

elfi biz de kanıtı izlemek için bekledik. o sırada kayınvalidem msnden konuşmak istedi. bir başladık konuşmaya, kanıt falan kaynadı arada. eşim sinir oldu

zuzum baya koşturmacalı geçmiş akşamın. Allah yardımcın olsun bugün. hiç dinlenememişin. ben bugün daha iyiyim. sadece burnum tıkalı ama keyfim yerinde

evet canım ya..sorma kafam kazan gibi yeni doğmuş bebek gibi taşıyamıyom kafamı :s

o burun tıkanıklığı bende halen sürüyo bazen okadar tıkanıyoki zor konuşuyom (
benimde bişeyim kalmadı bide burnum normale dönse tam süper olucak :)))

Zuzucum bugün dinlen dicemde KDV nin son günü zor biraz. Akşam dinlenirsin artık..
Yarenaycım bu bölüm çok güzeldi netten sonra izle bence

evet elfim son bi kdv kaldı bilanço ( şuan onun faturalarını diziyorum..daha takıcamda işlicemde sonra kontrol için toplucamda (
patronda onu bekliyor benden sonra o da benim toplamlarımdan kontrol ediyor ..ben gelene kadar yap dedi

dün dağıttım bi kısmını bugünde bildirceklerimi telden bildircem..vergi daireside var bugün

günaydın kızlarr
dün akşam resmen şoklardaydım eşim beni şok ettiresmen evrim geçirdi
dün tansiyonum düştü çok halsizleştim eve kendimi zor attım bi baktım aşkım mutfağa geçmiş küçük güveçleri çıkarmış kaşarı rendelemiş dolapta köftelerim vardı onları çıkarmış domates doğramış kiremitte köfte yaptı süper olmuşturesmini çektim size göstermek içindünden kalma pideler vardı onları minik minik doğradı kızarttı üzerine yoğurt salça döktü iskenderin alt kısmı oluyo ya ondan yapmışama çok lezetliydi çok mutlu oldum

aynı durumdayız canım. artık burnumda yara oldu resmen, hissetmiyorum burnumu kabuk bağladı yani. bi bitse artık diyorum şu işkence.

Zuzucum bugün dinlen dicemde KDV nin son günü zor biraz. Akşam dinlenirsin artık..
Yarenaycım bu bölüm çok güzeldi netten sonra izle bence

bizim evdeki internet bu ayın 27'sinde son. ön tarafımızda bir bar var. ablamın laptopu alıp oraya gitmeyi düşünüyorum, şifresini almak için. bu evden taşınabiliriz boşu boşuna internet alıp da para vermek istemiyorum. burda Türkiye'deki gibi ucuz da değil maalesef. o problemi çözünce izlerim inşallah

fundamm aferin eşine. beklemediğimiz anda güzellik yapıyorlar ya daha çok hoşumuza gidiyor. inşallah her geçen gün bu konuda daha iyiye giderler. birçok insanın dediği gibi zaman geçtikçe körelmez bu tip duyguları

hoşgeldin sirken

fundam maşallah eşine kıss ekle hemen fotoları
kocana söle tarif istiyoruz :))hehehehe

Günaydın kızlar. işlerden ve gündemden dolayı uzun zamandır uğrayamıyorum nasılsınız???

günaydın sirken. bizde durumlar hemen hemen aynı. sinem hamile, onu öğrendin mi bilmiyorum. geri kalan herkes aynı. sen nasılsın? sizin gündemde neler var?

inşallah yarenay ya demekki bilmediklerinden değil işine gelmediklerinden yapmıyolardiyoki sonra havalara girdi ben master şefe katılıcam
ekledim foto

günaydın sirken. bizde durumlar hemen hemen aynı. sinem hamile, onu öğrendin mi bilmiyorum. geri kalan herkes aynı. sen nasılsın? sizin gündemde neler var?

sinem in hamile olduğunu bilmiyordum şimdi öğrendim. Çok sevindim :))) Benim de okuldan bir arkadaşım bebek bekliyor; ama onlar evleneli 4 yıl oluyor nerdeyse.

Bizim gündemde görümcemin düğünü vardı; düğünü hallettik, kurtulduk

funda kiremitte köft süper görünüyor. Kızlar hiç abartmıyorum yaklaşık olarak 3 haftadır evde hiç yemek yapmadım; hep annelerde dışarda hallettik. Hadi onu geçin temizlik bile yapamadım :S Bu hafta sonu zor geçecek :/

yeşil biberde koyabilirmiş aslındasirkencim lezzetide güzeldi köfteler iyi pişmişti
siz niye evde yemek yiyemediniz canım sınavlardan dolayımı

yeşil biberde koyabilirmiş aslındasirkencim lezzetide güzeldi köfteler iyi pişmişti
siz niye evde yemek yiyemediniz canım sınavlardan dolayımı

hem dersler çok yoğun oldu annelere gitmek daha kolayımıza geldi hem de düğün telaşından sürekli k validemlere geçmek zorunda kaldık. Baya yoğun oldu ama şükür atlattık

hem dersler çok yoğun oldu annelere gitmek daha kolayımıza geldi hem de düğün telaşından sürekli k validemlere geçmek zorunda kaldık. Baya yoğun oldu ama şükür atlattık

olsun canım ya atlatmışınız ya ama ozamanda insan evini özlüyo dimi evi otel gibi kullanmak istemiyoruz bazen bizimde öyle oluyonasıl geçti peki düğün nasıl bişe giydin yaza kardeşimin düğünü var ben hala kıyafet bakıyorum

Düğün sorunsuz geçti iyiydi. Ama benim resmen pestilim çıktı; görümcemin baş nedimesi (!) rolündeki şahıs ben olduğum için düğün sabahı saat 9 dan itibaren saçım topuzlu gezdim
Aslında düğün için özel bir şeyler diktirmeyi çok istedim ama bir türlü fırsatım olmadı ben de kendi kına gecemde giydiğim abiyemi giydim. Resimlere bakayım ayarlayabilirsem göstereyim.

Fundacım eşine maşallah

zuzucum vergi dairesine niye gidiyon kız tahakkukları e-beyannameden yapmıyonmu? Benim KDV bitmedi daha böyle çene yapmaya devam edersem bitmez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…