günaydın kızlar benimde uykum var...
dün akşam 9 geliyordu işten çıktım ..annemlere gittim izmirden amcamlar gelmiş..orda yemek yedik oturdum fln tabi o ara başım nasıl ağrıyor
sonra amcamlarla hep birlikte benim eve geldik biraz bizde oturduk kahve falan yaptım ..sonra gittiler onlar..bi yattık sabaha karşı 4 de uyandımeşim kuşadasına gitti onu geçirdim..sabah ezanı okunuyordu geri yattığımda...
o temponun üzerine zor kalktım sabah...şimdi kahve yapıcam kendime..elimdeki işide biran önce bitirmem lazım patron onu bekliyor :111:
evet canım ya..sorma kafam kazan gibi yeni doğmuş bebek gibi taşıyamıyom kafamı :s
o burun tıkanıklığı bende halen sürüyobazen okadar tıkanıyoki zor konuşuyom (
benimde bişeyim kalmadı bide burnum normale dönse tam süper olucak :)))
Zuzucum bugün dinlen dicemde KDV nin son günü zor biraz. Akşam dinlenirsin artık..
Yarenaycım bu bölüm çok güzeldi netten sonra izle bence
Günaydın kızlar. işlerden ve gündemden dolayı uzun zamandır uğrayamıyorum nasılsınız???
günaydın sirken. bizde durumlar hemen hemen aynı. sinem hamile, onu öğrendin mi bilmiyorum. geri kalan herkes aynı. sen nasılsın? sizin gündemde neler var?
hoşgeldin sirken
fundam maşallah eşine kıssekle hemen fotoları
kocana söle tarif istiyoruz :))hehehehe
yeşil biberde koyabilirmiş aslındasirkencim lezzetide güzeldi köfteler iyi pişmişti
siz niye evde yemek yiyemediniz canım sınavlardan dolayımı
hem dersler çok yoğun oldu annelere gitmek daha kolayımıza geldi hem de düğün telaşından sürekli k validemlere geçmek zorunda kaldık. Baya yoğun oldu ama şükür atlattık
olsun canım ya atlatmışınız ya ama ozamanda insan evini özlüyo dimi evi otel gibi kullanmak istemiyoruz bazen bizimde öyle oluyonasıl geçti peki düğün nasıl bişe giydin yaza kardeşimin düğünü var ben hala kıyafet bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?