2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bekliyoruz sirken

günaydın canım nasılsın

fena değil canım ya sağ kolumda bi ağrı var geçen günde olmuştu kaldırmaıyorum harekeret edince ağrıyo falan yatamadım onun yüzünden sanırım strestensen nasılsın?bu arada eşininde eline sağlık baya başarılı gözüküyo:))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine evet stresten olmuşturbende iyiyim canım eşim böyle şaşırtınca dahada iyi oluyorum

ay bugün akşam olmaz sana (
inş erkenden gidersin canım

maşallah eşine demekki biliyor da yapmıyo
benimkisi yumurta kıramaz maalesef
tarif isterim ben de

kızlar sordum gülüyo
köfteleri kiremite koymuş üzerine domates koymuş üzerine kaşar rendelemiş birazda sucuk ekledim diyo
kiremitin birinideyumurta kırmış pişmeye yakın sonradan kırdım diyo biri yumurtalıydı
yalnız onu kendi yediben yumurtalı yemem:26:

funda bu güveçleri fırında pişirmiş dimi eşin ??? Bir de derece ve pişirme süresi ne kadar olmuş acep??? akşama yemeğim yok :/

doğaçlama yapmış işte ne güzel erkekler yaptıklarının beğenilmesini bizden çok önemsiyorlar aslında. belki de bizden fazla iltifat bekliyorlar. benim eşim yemek yaptığında daha ilk lokmada yorum bekler, gözümün içine bakar

ben de yumurtalı yemem, denemek lazım
kırmızı biber de eklenebilir

dün kaynanama gitmiştk beni sinir etti soruyolar isim düşündünüzmü diye eşim yoktu yanımda bende duru,derin,rüzgaR,ada isimlerini seviyorum dedim daha belli değil şimdi böyle modern isimler koyuyolar anlamlarını bilmeden ama ogün tvdede gösterdi(kendinin şahididir bişe sölemek istedimi tv de söledi der)isimler çocukları etkiliyomuş mesela ban rüzgar ismi çok yaramaz hırçın bi çocuğu düşündürüyo diyo kendinde soracam sanki ne koyacam diye çooooooooooooook bekler gıcık kadın..

ay aşçımız bana telefonda nigar bey dedi yaa
adam ses gibi mi geldi sesim acaba oysa kedi gibi konuşurum ben azcık bağır derler hep

ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok bekler
ismi de Şahinder yaaanii :76:

Son düzenleme:
funda bu güveçleri fırında pişirmiş dimi eşin ??? Bir de derece ve pişirme süresi ne kadar olmuş acep??? akşama yemeğim yok :/

aynen benim eşimde öyle :))) bi kabarır bi kabarırr

bence bira önce isim bulun eşinle..herkesede söleyin kimse isim düşünmesin ..

...
funda sanki banada yumurtalı gibi geldide sen kaşar diyince yorum yapmadım:26: doğru görmüşüm demekki :)) bana yumurtalı gibi gelmişti :))
yumurtalıyıda koyduydun demii

ay aşçımız bana telefonda nigar bey dedi yaa
adam ses gibi mi geldi sesim acaba oysa kedi gibi konuşurum ben azcık bağır derler hep

seni tanımıyomu belki dili sürşmüştür canım...
yada x beyle falan konuşup omnun üstüne aradıysa ordan kalmıştır falan..yanlışlıkla falan yanii olablilir :))))

ben de yumurtalı yemem, denemek lazım
kırmızı biber de eklenebilir

evet canım fırında pişirdi derecesini bilmiyorum ama 35 dakikada pişti dedi:44:evet kesinlikle beğenilmek istiyolar bende dedim aşkım beni çok şaşırttın çok güzel olmuş eline sağlık dedim nigar bende dedim yeşil biberde eklenebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…