Düğün sorunsuz geçti iyiydi. Ama benim resmen pestilim çıktı; görümcemin baş nedimesi (!) rolündeki şahıs ben olduğum için düğün sabahı saat 9 dan itibaren saçım topuzlu gezdim
Aslında düğün için özel bir şeyler diktirmeyi çok istedim ama bir türlü fırsatım olmadı ben de kendi kına gecemde giydiğim abiyemi giydim. Resimlere bakayım ayarlayabilirsem göstereyim.
günaydın canım nasılsın
fena değil canım ya sağ kolumda bi ağrı var geçen günde olmuştu kaldırmaıyorum harekeret edince ağrıyo falan yatamadım onun yüzünden sanırım strestensen nasılsın?bu arada eşininde eline sağlık baya başarılı gözüküyo:))
ay bugün akşam olmaz sanagünaydın kızlar benimde uykum var...
dün akşam 9 geliyordu işten çıktım ..annemlere gittim izmirden amcamlar gelmiş..orda yemek yedik oturdum fln tabi o ara başım nasıl ağrıyor
sonra amcamlarla hep birlikte benim eve geldik biraz bizde oturduk kahve falan yaptım ..sonra gittiler onlar..bi yattık sabaha karşı 4 de uyandımeşim kuşadasına gitti onu geçirdim..sabah ezanı okunuyordu geri yattığımda...
o temponun üzerine zor kalktım sabah...şimdi kahve yapıcam kendime..elimdeki işide biran önce bitirmem lazım patron onu bekliyor :111:
maşallah eşinegünaydın kızlarr
dün akşam resmen şoklardaydım eşim beni şok ettiresmen evrim geçirdi
dün tansiyonum düştü çok halsizleştim eve kendimi zor attım bi baktım aşkım mutfağa geçmiş küçük güveçleri çıkarmış kaşarı rendelemiş dolapta köftelerim vardı onları çıkarmış domates doğramış kiremitte köfte yaptı süper olmuşturesmini çektim size göstermek için dünden kalma pideler vardı onları minik minik doğradı kızarttı üzerine yoğurt salça döktü iskenderin alt kısmı oluyo ya ondan yapmış ama çok lezetliydi çok mutlu oldum
ben de yumurtalı yemem, denemek lazımkızlar sordum gülüyo
köfteleri kiremite koymuş üzerine domates koymuş üzerine kaşar rendelemiş birazda sucuk ekledim diyo
kiremitin birinideyumurta kırmış pişmeye yakın sonradan kırdım diyo biri yumurtalıydı
yalnız onu kendi yediben yumurtalı yemem:26:
ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok beklerdün kaynanama gitmiştk beni sinir etti soruyolar isim düşündünüzmü diye eşim yoktu yanımda bende duru,derin,rüzgaR,ada isimlerini seviyorum dedim daha belli değil şimdi böyle modern isimler koyuyolar anlamlarını bilmeden ama ogün tvdede gösterdi(kendinin şahididir bişe sölemek istedimi tv de söledi der)isimler çocukları etkiliyomuş mesela ban rüzgar ismi çok yaramaz hırçın bi çocuğu düşündürüyo diyo kendinde soracam sanki ne koyacam diye çooooooooooooook bekler gıcık kadın..
funda bu güveçleri fırında pişirmiş dimi eşin ??? Bir de derece ve pişirme süresi ne kadar olmuş acep??? akşama yemeğim yok :/
doğaçlama yapmış işte ne güzelerkekler yaptıklarının beğenilmesini bizden çok önemsiyorlar aslında. belki de bizden fazla iltifat bekliyorlar. benim eşim yemek yaptığında daha ilk lokmada yorum bekler, gözümün içine bakar
dün kaynanama gitmiştk beni sinir etti soruyolar isim düşündünüzmü diye eşim yoktu yanımda bende duru,derin,rüzgaR,ada isimlerini seviyorum dedim daha belli değil şimdi böyle modern isimler koyuyolar anlamlarını bilmeden ama ogün tvdede gösterdi(kendinin şahididir bişe sölemek istedimi tv de söledi der)isimler çocukları etkiliyomuş mesela ban rüzgar ismi çok yaramaz hırçın bi çocuğu düşündürüyo diyo kendinde soracam sanki ne koyacam diye çooooooooooooook bekler gıcık kadın..
ay aşçımız bana telefonda nigar bey dedi yaa
adam ses gibi mi geldi sesim acabaoysa kedi gibi konuşurum ben azcık bağır derler hep
ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok bekler
ismi de Şahinder yaaanii :76:
funda bu güveçleri fırında pişirmiş dimi eşin ??? Bir de derece ve pişirme süresi ne kadar olmuş acep??? akşama yemeğim yok :/
doğaçlama yapmış işte ne güzelerkekler yaptıklarının beğenilmesini bizden çok önemsiyorlar aslında. belki de bizden fazla iltifat bekliyorlar. benim eşim yemek yaptığında daha ilk lokmada yorum bekler, gözümün içine bakar
ben de yumurtalı yemem, denemek lazım
kırmızı biber de eklenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?