ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok bekler
ismi de Şahinder yaaanii :76:
ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok bekler
aynen benim eşimde öyle :))) bi kabarır bi kabarırr
bence bira önce isim bulun eşinle..herkesede söleyin kimse isim düşünmesin ..
...
funda sanki banada yumurtalı gibi geldide sen kaşar diyince yorum yapmadım:26: doğru görmüşüm demekki :)) bana yumurtalı gibi gelmişti :))
yumurtalıyıda koyduydun demii
bol gerçekten isimler çocukları çok etkiliyormuş kayınvaliden doğru söylüyor; teyzem öğretmen onun da rüzgar ateş diye öğrencileri var gerçekten isimleri gibiler oldukları yerde duramıyorlar aman çocuğunuz olunca akıllı isimler verin demişti bize
biz de geçen sene nişanlıyız annem laf arası eşime sordu bir kızınız olsa ananenin ya da annenin ismini verir misin diye. Eşim ananeye çok düşkündür ona anneden çok anane bakmış hala öyle; her şeyimize anane koşar. Çok severim ama kusura bakmasınlar veremem dedi :)))
ay yok direk beni aradı zuzum, x marketten siparişimi nezaman gönderecekler nigar bey
seni tanımıyomu belki dili sürşmüştür canım...
yada x beyle falan konuşup omnun üstüne aradıysa ordan kalmıştır falan..yanlışlıkla falan yanii olablilir :))))
maalesefşahinder mi :)))))
koymam ki zaten, bir de her fırsatta söylüyoayyy düşünmek bile istemiyorum o isimde bir çocuğu. yazık olur valla
Allah'tan benim kayınvalidemin öyle bir derdi yok, olsa da tınlamam zaten, adı Zekiye. kayınpederimin ismini de eşimin ablası koymuş çocuğuna. benim anne ve babamın ismini de hayatta koymayacağımı bildiklerinden hiç ısrar etmezler eminim. annem Müşerref, babam Hamdi
ay Allahım yaa, hiç bir düzelme yok hep daha kötüye gidiyo sizin kayınvalide-gelin ilişkiniz :26::))ayy seninki daha kötüymüş hiç kusura bakmasın valla sanki kızı çocuğuna isim koyarken anasınamı sormuş kimsenin fikri beni ilgilendirmiyo biz neye karar verirsek o olacak sanki çok katkısı var gibi.yemeğe çağırıyo oğlunun sevdiği yemeği yapıyo demiyo bu kız hamile onun sevdiği bişeler yapim ayy nefret ediyorum nefrettt..
selam super.. nasılsın canım? alıştın mı yeni işine?tünaydın kızlar
koymam ki, kendi annemin adını koyarım beni çok sinir etmesinAy canım ilk kez duyuyorum böyle bi isim. Daha neler koymayın sakın.
Benim eşimde babasının adını çok istiyor kırmam onu adı Cengiz olur erkek olursa.
ay yok direk beni aradı zuzum, x marketten siparişimi nezaman gönderecekler nigar beyöğrenirmisin dedi
maalesef
koymam ki zaten, bir de her fırsatta söylüyo
bizde çocukların isimlerini büyükler koyar felan, sonra eşim için diyo benim ismimi koysa koysa .... koyar
eşim de koyarım tabi diyo deli ediyo beni
ay Allahım yaa, hiç bir düzelme yok hep daha kötüye gidiyo sizin kayınvalide-gelin ilişkiniz :26:
anne babalarımızın isimleride döküldü meydana
valla canım böyle davranan bi kadınla ilişkinin düzelmesi mümkünmü sence düşüncesizin teki resmen 4 ay sonra daha ilk defa evimize hayırlı olsuna geldi eşimde getireceği hediyeyi almış vermiş eline gerine gerinede veriyo bana buda benden diye
bu kadar gerindiğine göre ne almış bolcumsen görmezden gel bilerek yapıyolar sen eşinle sakın kötü olma canım
Bu kadar gerindiğine göre ne almış bolcumsen görmezden gel bilerek yapıyolar sen eşinle sakın kötü olma canım
bol onlar seni yıpramaya çalışyorlar. Şu zamanlarının keyfini çıkar. Yerinde olsam hiç isim polemiğine girmem eşinle anlaş sürpriz olacak de kestir at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?