2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok bekler
ismi de Şahinder yaaanii :76:

ayyy düşünmek bile istemiyorum o isimde bir çocuğu. yazık olur valla

Allah'tan benim kayınvalidemin öyle bir derdi yok, olsa da tınlamam zaten, adı Zekiye. kayınpederimin ismini de eşimin ablası koymuş çocuğuna. benim anne ve babamın ismini de hayatta koymayacağımı bildiklerinden hiç ısrar etmezler eminim. annem Müşerref, babam Hamdi

ay o yine iimaa etmiş, benim kayınvalidem benim adımı koyacaksınız diye diretiyo, çok bekler

:))ayy seninki daha kötüymüş hiç kusura bakmasın valla sanki kızı çocuğuna isim koyarken anasınamı sormuş kimsenin fikri beni ilgilendirmiyo biz neye karar verirsek o olacak sanki çok katkısı var gibi.yemeğe çağırıyo oğlunun sevdiği yemeği yapıyo demiyo bu kız hamile onun sevdiği bişeler yapim ayy nefret ediyorum nefrettt..

zuzucum 3 tane yapmış 2 tanesi kaşarlı 3.ye en son yumurtada kırmış o kendininkiben onu çekmiştimbol kaşarda var

bol gerçekten isimler çocukları çok etkiliyormuş kayınvaliden doğru söylüyor; teyzem öğretmen onun da rüzgar ateş diye öğrencileri var gerçekten isimleri gibiler oldukları yerde duramıyorlar aman çocuğunuz olunca akıllı isimler verin demişti bize

biz de geçen sene nişanlıyız annem laf arası eşime sordu bir kızınız olsa ananenin ya da annenin ismini verir misin diye. Eşim ananeye çok düşkündür ona anneden çok anane bakmış hala öyle; her şeyimize anane koşar. Çok severim ama kusura bakmasınlar veremem dedi :)))

cnm etkili olduğunu biliyorum ama beğenmediği için o şekilde konuşmasına sinir oldum kızıda diyoki evt ben çok araştırdm buldum adı tuana kızının kendide ordan gözlerinin içi gülerek bakıyo evt tuanam diyo.

Ay canım ilk kez duyuyorum böyle bi isim. Daha neler koymayın sakın.
Benim eşimde babasının adını çok istiyor kırmam onu adı Cengiz olur erkek olursa.

seni tanımıyomu belki dili sürşmüştür canım...
yada x beyle falan konuşup omnun üstüne aradıysa ordan kalmıştır falan..yanlışlıkla falan yanii olablilir :))))
ay yok direk beni aradı zuzum, x marketten siparişimi nezaman gönderecekler nigar bey öğrenirmisin dedi

şahinder mi :)))))
maalesef

koymam ki zaten, bir de her fırsatta söylüyo
bizde çocukların isimlerini büyükler koyar felan, sonra eşim için diyo benim ismimi koysa koysa .... koyar
eşim de koyarım tabi diyo deli ediyo beni

ay Allahım yaa, hiç bir düzelme yok hep daha kötüye gidiyo sizin kayınvalide-gelin ilişkiniz :26:

tünaydın kızlar
selam super.. nasılsın canım? alıştın mı yeni işine?

Ay canım ilk kez duyuyorum böyle bi isim. Daha neler koymayın sakın.
Benim eşimde babasının adını çok istiyor kırmam onu adı Cengiz olur erkek olursa.
koymam ki, kendi annemin adını koyarım beni çok sinir etmesin
ay daha fol yok yumurta yok

üzmek istmem bol ama resmen nisbet yapıyolar
Kızlar şimdilik öyle bi derdim yok ama ben koymayacağımı belirtiyorum düşündüğüm isimleri söyleyerek

bol onlar seni yıpramaya çalışyorlar. Şu zamanlarının keyfini çıkar. Yerinde olsam hiç isim polemiğine girmem eşinle anlaş sürpriz olacak de kestir at.

valla canım böyle davranan bi kadınla ilişkinin düzelmesi mümkünmü sence düşüncesizin teki resmen 4 ay sonra daha ilk defa evimize hayırlı olsuna geldi eşimde getireceği hediyeyi almış vermiş eline gerine gerinede veriyo bana buda benden diye

yazık canım ya demek görgüsü o kadarmış. Sana idare etmek düşüyor hep

Bu kadar gerindiğine göre ne almış bolcumsen görmezden gel bilerek yapıyolar sen eşinle sakın kötü olma canım

Kızlar haftaya taşınıyoruz ya dosyaları kolilettim tam 10 tane kolim var. Tam o sırada patron geçiyordu koridordan dedim benim bu kadar kolim var yeni yerde bi arşiv istiyorum olur neden olmasın dedi. İnş. sözde kalmaz

Bu kadar gerindiğine göre ne almış bolcumsen görmezden gel bilerek yapıyolar sen eşinle sakın kötü olma canım

valla canım keşke öle deseydim ne bilim sinir edeceğini bidaha sölemicem tam şu cinsiyet belli olsunda.
canım eşim almış zaten katı meyve sıkacağı istiyodum ben bebiş için onu almış eşimde istdeiğim bişe yani onun öle gerine gerine getirmesi gıcık bişe yani sanki kendi almış.

bol onlar seni yıpramaya çalışyorlar. Şu zamanlarının keyfini çıkar. Yerinde olsam hiç isim polemiğine girmem eşinle anlaş sürpriz olacak de kestir at.

sanırım öle canım napim elimde olmadan sinir oluyorum işte.

bolcum seninkiler çok beterler yaa. İşyerinde zaten dangalak bi müdür var bide onları kafana takma. Bak k.validem sözde bizi cezalandırmak için gitti çokta tın dicem kusura bakmayında. Dün çok mutluyduk bugünde sinemaya bilet aldık ohh sefamız olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…