2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

taşınmak çok kötü..biz 2 kere taşıdık öldüm resmen..bide onları tekrar koyması var :)
ha bide allah korusun kaybolur korkusu da var..çünkü bikaç kişide yardıma geldi..onlar okadar önem vermiyolar o dosyalara haliyle:18::18:

evt canım heryerde beni sinir eden bitane var biz zaten eşimle tartışıyosak eğer bunun %80 sebebi onlardır yani.zamanla takmamayı öğrenirmiyim başka halemi gelirim bilmiyorum artık..

mümkünse hepten gitsin bayramdan bayrama gelsin..kaç gün kalıcaktı...
Ay bu çat kapı gelmesin yarın..:18:

umarım işinize yarayacak bir hediye olmuştur eşin aldığına göre..

Bana k validem son olarak koyun postu almıştı illa onu yatak odasında gardolabın önüne sereceksin dedi. Serdik şimdilik... Süpürülmüyormuş silkelemek gerekiyormuş; nerden silkeleyim dedim camdan demez miii dedim beni komşularımla papaz mı edeceksiniz.

Dün akşam yemekte ordaydık; bna kahvaltı seti almış bir de 3 lü saklama kabı :/

Geçen görümceme çeyiz hediyeleri gelmiş bana gösterdi bunlar bunlar var diye. bn de kahvaltı setini kullansın o güzel gelmiş demiştim gitmiş aynısından almış.

Elfi keşke hepten küssede afa dinlesenizöğrenemedinmi sebep neymiş
Bol canım eşinin ailesi ile aran iyi olmayınca eşinlede sorunlar olur çünkü onlar isster istemez eşini doldurup sana gönderirler..sen en iyisi onlarla hiç polemiğe falan girme sen iyi olki eşinde görsün ve desinki benim eşimde bi sorun yok ailem de sorun eşimi istemiyolar der

post hee

Bak düşünmüş kadın seni, beğendin diye gitmiş sanada almış

zuzum ben oylesine laf olsun diye aa bu güzelmiş dedim. Nerden bileyim bana da gidip aynısından alacağını. Neyse teşekkür ettim kullanacam artık. Aslında pratik de olur sanırım her şey derli toplu..

zuzum ben oylesine laf olsun diye aa bu güzelmiş dedim. Nerden bileyim bana da gidip aynısından alacağını. Neyse teşekkür ettim kullanacam artık. Aslında pratik de olur sanırım her şey derli toplu..

beğendiysen kullan tbii canım, hem onunda hoşuna gider görünce :))

ama postu kaldır yazın..zor oluyor de kışın koycam de kaldır belki unutur sonra :))) tabi rahatsız değilsen kalsın sen bilirsin :)

evt canım gerekli bişeydi zaten.. ya böle emrivakilerden hiç hoşlanmıyorum zorla beğenmediğin şeyi yaptırmalarından ama bak seninki sen beğendin diye almış getirmiş kahvaltı takımını düşünceli en azından

evt canım zaten onlarla hiç polemiğe girmiyorum bazen kendi kendinimi bazende eşimi yiyorum işte

ayy elfi hiç düşünme kıs bunları düşünmeye gelmez işte kaynana değilmi

mümkünse hepten gitsin bayramdan bayrama gelsin..kaç gün kalıcaktı...
Ay bu çat kapı gelmesin yarın..:18:
1 Hafta kalacaktı canım cumartesi dönüyor.. Ordan işe gidiyor zor oluyor Burda oğlu kapının önüne kadar götürüyor kapının önünden alıyor.

zuzucum sıkı sıkı tembih edicem üzerlerine adımı yazdım sayısıda belli bakalım inş. eksik olmaz.

Elfi keşke hepten küssede afa dinlesenizöğrenemedinmi sebep neymiş

Görümcemin ağzını aradımda bişey demedi.

Bu arada bir iyi bir kötü haberi veriyorum....
Eşimin işyerinde toplantı vardı eşim 8 temmuz cumadan sonraya izin almış kendi patronumada söyledim daha çok var konuşuruz dedi bu iyi haber
Kötü haber ise Görümcemde 8 temmuza almış Hemen 2 kişilik bi yer ayarlamamız lazım

sanki senin haberin olmiycak, niye geriniyo ki bukadar
eşler arasında hiç bişi gizli kalmıyo ki, kadın rsmen yüzsüz ya :26:

benimkiler sevim bekir

eşiminkiler hatice ramazan

biz kız olursa sevim hatice
erkek olursa bekir ramazan koyucaz
niye seninkiler önde

benim annişimin ismi de Gülşen :98:

biraz kararmış takılarımı atölyeye verdim parlatmaları için bakalım nasıl olucaklar :44:
taşlılara zarar gelmez umarım

bendeeeeeeeeee ya midem kazınıyo resmen sözde sabah sandviç ekmeğinde dürüm yedim peynir,domates falan ama 1 saat geçemeden acıkıyorum kızlar yaaaaaaaaaa neyseki daha kilo almadım artık bundan sonra şişerim heralde..
elfi bence sakın kimseyle gitmeyi düşünme arkadaşın olmadıktan sonra görümceyle gidilirmi hiç ayarla onlarda kendileri düşünsün..

Bunlar sanki analarının karnında arabayla doğmuşlar. Bide görümcem diyorki işe gidip gelmemi hiç düşünmedik abim izindeyken ben nasıl gidecektim işe. Eşimin arabası şirketin. Kız kardeşi ile aynı yerde çalıştıkları için onuda alıyor. K.validemde yol üzeri diye onuda bırakıyor benide servisin alacağı yere kadar bırakıyor. 1 Hafta idare edemezdi sanki görümcek. hemen aynı güne almış yok abisi yokken işe nasıl gidecekmiş.. Bu seferde annesi triplenir ben işe nasıl gidicem diye. Otobüs minübüs bunlar yok ya Koca İstanbulda yazık ..

elficim sen ne düşünüyorsun otobüs beğenmeyene dolmuş var dolmuş beğenmeyene metro var metro beğenmeyene taksi var.

aynı güne alırsa alsın..sakın ha sakınn tatile birlikte gitmeyin, hatta otelin adını bile sölemeyin sakıınnnnnn

sanki senin haberin olmiycak, niye geriniyo ki bukadar
eşler arasında hiç bişi gizli kalmıyo ki, kadın rsmen yüzsüz ya :26:

Niye seninkiler önde

Benim annişimin ismi de gülşen :98:

:89::89: Bilmem

Yok kıs ikiside diyor, biz koyamadık kimse sormadı bize..
Siz ne istiyosanız onu koyun diyolar özellikle kaynanam

biraz kararmış takılarımı atölyeye verdim parlatmaları için bakalım nasıl olucaklar :44:
taşlılara zarar gelmez umarım

Dikkat ederler herhalde canım. Ay eskiden takısız çıkmazdım hele küpe hep olurdu kulağımda. Bide 5 delik var :) Şimdi küpe bile takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…