kızlar haftaya taşınıyoruz ya dosyaları kolilettim tam 10 tane kolim var. Tam o sırada patron geçiyordu koridordan dedim benim bu kadar kolim var yeni yerde bi arşiv istiyorum olur neden olmasın dedi. Inş. Sözde kalmaz
bolcum seninkiler çok beterler yaa. İşyerinde zaten dangalak bi müdür var bide onları kafana takma. Bak k.validem sözde bizi cezalandırmak için gitti çokta tın dicem kusura bakmayında. Dün çok mutluyduk bugünde sinemaya bilet aldık ohh sefamız olsun :)))
bolcum seninkiler çok beterler yaa. Işyerinde zaten dangalak bi müdür var bide onları kafana takma. Bak k.validem sözde bizi cezalandırmak için gitti çokta tın dicem kusura bakmayında. Dün çok mutluyduk bugünde sinemaya bilet aldık ohh sefamız olsun :)))
onu da kendi almamışki..oğlu vermiş eline :)
umarım işinize yarayacak bir hediye olmuştur eşin aldığına göre..
Bana k validem son olarak koyun postu almıştı illa onu yatak odasında gardolabın önüne sereceksin dedi. Serdik şimdilik... Süpürülmüyormuş silkelemek gerekiyormuş; nerden silkeleyim dedim camdan demez miiiDedim beni komşularımla papaz mı edeceksiniz.
Dün akşam yemekte ordaydık; bna kahvaltı seti almış bir de 3 lü saklama kabı :/
geçen görümceme çeyiz hediyeleri gelmiş bana gösterdi bunlar bunlar var diye. Bn de kahvaltı setini kullansın o güzel gelmiş demiştim gitmiş aynısından almış.
zuzum ben oylesine laf olsun diye aa bu güzelmiş dedim. Nerden bileyim bana da gidip aynısından alacağını. Neyse teşekkür ettim kullanacam artık. Aslında pratik de olur sanırım her şey derli toplu..
umarım işinize yarayacak bir hediye olmuştur eşin aldığına göre..
Bana k validem son olarak koyun postu almıştı illa onu yatak odasında gardolabın önüne sereceksin dedi. Serdik şimdilik... Süpürülmüyormuş silkelemek gerekiyormuş; nerden silkeleyim dedim camdan demez miiidedim beni komşularımla papaz mı edeceksiniz.
Dün akşam yemekte ordaydık; bna kahvaltı seti almış bir de 3 lü saklama kabı :/
Geçen görümceme çeyiz hediyeleri gelmiş bana gösterdi bunlar bunlar var diye. bn de kahvaltı setini kullansın o güzel gelmiş demiştim gitmiş aynısından almış.
Elfi keşke hepten küssede afa dinlesenizöğrenemedinmi sebep neymiş
Bol canım eşinin ailesi ile aran iyi olmayınca eşinlede sorunlar olur çünkü onlar isster istemez eşini doldurup sana gönderirler..sen en iyisi onlarla hiç polemiğe falan girme sen iyi olki eşinde görsün ve desinki benim eşimde bi sorun yok ailem de sorun eşimi istemiyolar der
1 Hafta kalacaktı canım cumartesi dönüyor.. Ordan işe gidiyor zor oluyor Burda oğlu kapının önüne kadar götürüyor kapının önünden alıyor.mümkünse hepten gitsin bayramdan bayrama gelsin..kaç gün kalıcaktı...
Ay bu çat kapı gelmesin yarın..:18:
taşınmak çok kötü..biz 2 kere taşıdık öldüm resmen..bide onları tekrar koyması var :)
ha bide allah korusun kaybolur korkusu da var..çünkü bikaç kişide yardıma geldi..onlar okadar önem vermiyolar o dosyalara haliyle:18::18:
Elfi keşke hepten küssede afa dinlesenizöğrenemedinmi sebep neymiş
sanki senin haberin olmiycak, niye geriniyo ki bukadarvalla canım böyle davranan bi kadınla ilişkinin düzelmesi mümkünmü sence düşüncesizin teki resmen 4 ay sonra daha ilk defa evimize hayırlı olsuna geldi eşimde getireceği hediyeyi almış vermiş eline gerine gerinede veriyo bana buda benden diye
niye seninkiler öndebenimkiler sevim bekir
eşiminkiler hatice ramazan
biz kız olursa sevim hatice
erkek olursa bekir ramazan koyucaz
1 hafta kalacaktı canım cumartesi dönüyor.. Ordan işe gidiyor zor oluyor burda oğlu kapının önüne kadar götürüyor kapının önünden alıyor.
Zuzucum sıkı sıkı tembih edicem üzerlerine adımı yazdım sayısıda belli bakalım inş. Eksik olmaz.
Görümcemin ağzını aradımda bişey demedi.
Bu arada bir iyi bir kötü haberi veriyorum....
Eşimin işyerinde toplantı vardı eşim 8 temmuz cumadan sonraya izin almış kendi patronumada söyledim daha çok var konuşuruz dedi bu iyi haber
kötü haber ise görümcemde 8 temmuza almışhemen 2 kişilik bi yer ayarlamamız lazım
sanki senin haberin olmiycak, niye geriniyo ki bukadar
eşler arasında hiç bişi gizli kalmıyo ki, kadın rsmen yüzsüz ya :26:
Niye seninkiler önde
Benim annişimin ismi de gülşen :98:
biraz kararmış takılarımı atölyeye verdim parlatmaları için bakalım nasıl olucaklar :44:
taşlılara zarar gelmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?