2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

saol bitanem canımmmmmm.....aynen valla bu zamanlarda insanın destege çok ihtiyacı oluyo garip oldum sanki bütün yakınlarımı kaybedecekmişim gibi geliyo

ay canm yaa :)) inşallah :)))

valla bende vericem ama sanmam yaa..benimde salon shagg ,kurt gibi değil ama iplik iplik

Bende ramazandan önce vericem..temmuz sonu...bayramdan sonra ablamın düğünü varya ona temiz olsun..şimdiden vermicem
perdeleride ozman yıkıcam

zuzum benim oturma odası mutfak aralar shaggymecbur vericem inşallah iyi yıkarlar

neyseki halı derdim yok temizlikçiye yıkatmıştım gerçi daha doğru düzgün halımda yokda yeni eve geçince küçük kaldı aldıklarım salona almam gerek daha ohoo..
shaggylerin görüntüsü güzel ama bütün pisliği içinde tutuyo diyolar gömülüp kalıyomuş içine..

evet canım ama 2 tür shaggy var ben mutfağımdakinden memnunum o içine toplamıyo pisliği yumuşak tüylü aralarım iplik iplik içine topluyo herşeyi hiçte bişey görünmüyo ama bi çırpılsa içinden neler çıkar kimbilirsalon halılarıda çok pahalı bol

Bende ramazandan önce vericem..temmuz sonu...bayramdan sonra ablamın düğünü varya ona temiz olsun..şimdiden vermicem
perdeleride ozman yıkıcam

ozamana geç kalır benimki canım ya köşe koltuk beyazdı ya o çok kirlenmişti kirli kirli gönderdim garantiye napiyim silsem yine kirlenirdi şimdiki vizon rengi gelmiş ohh tertemiz bide koyu renk oturma odası için daha mantıklı:97:

zuzu 44 başın sağolsun canım. sevgilinle problemleri çözmenize, barışmanıza sevindim. nişan tarihi konusunu da en hayırlı şekilde halledersiniz inşallah.

zuzu88 çok hoş bir rüya görmüşün, yorumları da çok güzel. insana umut veriyor. umarım öyle güzel bir kızın olur.

bizim patron çıktı nihayet. biraz rahat nefes alıyorummm

evt cnm ya çok pahalı 2 tane alınacak bide bakalım antepte uygun satılan biyer varmış olmazsa ben beğenirim eşim zaten iş için gidiyo olmazsa ordan aldırırım.

beyaz koltuklara nasıl cesaret ediyorsunuz ya? ben eşya alırken falan ya komple her yerinin çıkartılıp yıkanmasına baktım yada biraz daha koyu renklere. koltuk çok kullanılıyor sonuçta, ileride hayırlısıyla bebişlerimiz de olacak, e misafirlerin çocukları falan oluyor. ben sürekli yüreğim ağzımda yaşayamam öyle birşey dökülcek, kirlencek, lekelencek diye. sizdeki iyi cesaret valla.

Sağol yarenay :) benimde patron yok bugün bütüngün :)))

elfii kitap nasıl gidiyor ya :)) beni sıktımı ne ara verdim ya hiç okuyasım yok 100 lerdeyim ..

Bugün kaynımın ve eniştemin d.günü ..eniştem kitabı aldığımda biraz okumuştu çok hoşuna gitmişti aynısın aldı :)) acaba diyorum d.günü hediyesi olaraktan 2.sinimi alsam

kesinlikle biraz koyu renk olması daha iyi canım, iyi ki değiştirmişsin
evet nigar tablolar aksesuarlar eve renk katıyo hatta çiçek bile renk veriyo
1 tane bile çiçeğim yok, çiçek de alıcam 1-2 tane canlı

evet yarenay ben biraz cesaretliyimdir her konuda risk almayı severim..beyaz oturma odasına yaptırmıştım çok açık renk oldu sürekli kirlendi..en son koltukta çökmelerde olunca doğtaştan almıştık gönderdik garantiye dedimki rengide değişsin istiyorum dedimrengide değişti..
salon koltuklarımda beyaz ama salona çok yakışıyo beyaz ferah sade oluyo çok seviyorum beyaz ben salon zaten misafirden misafire oda kirlenince temizletirimkumaşı tay tüyü kolay çıkıyo zaten leke

kesinlikle biraz koyu renk olması daha iyi canım, iyi ki değiştirmişsin

1 tane bile çiçeğim yok, çiçek de alıcam 1-2 tane canlı

nigar bencede al bende alıcam bitane canlı şöyle güzel bakımı kolay bulabilirsem
sana bide şey sorucam ben ya baklavalık yufkadan hiç baklava yaptınmı dün marketten aldım nasıl olur acaba

olabilir zuzum, kitap güzel bir hediyedir

rüyan da hayır olsun, bi yazamadım
ben de isterim o bıcır bıcır şirineden bir adet
amiiin de diyim

kapuska varmış yaaa bugün yemekte :120:

ya hani leke tutmayan kumaş varya süper onlar ya...bidaha aldığımda öyle koltuk alıcam :)

nigar bencede al bende alıcam bitane canlı şöyle güzel bakımı kolay bulabilirsem
sana bide şey sorucam ben ya baklavalık yufkadan hiç baklava yaptınmı dün marketten aldım nasıl olur acaba

yok kuzum hiç yapmadım, annem kuru baklava yapıyodu onlardan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…