olabilir zuzum, kitap güzel bir hediyedir
Rüyan da hayır olsun, bi yazamadım
Ben de isterim o bıcır bıcır şirineden bir adet
Amiiin de diyim
Kapuska varmış yaaa bugün yemekte :120:
ya hani leke tutmayan kumaş varya süper onlar ya...bidaha aldığımda öyle koltuk alıcam :)
yok kuzum hiç yapmadım, annem kuru baklava yapıyodu onlardan :26:
CNM VALLA hiç fikrim yok kaşmirin mağazası ama nerde bilmiyorum doğru diyosun hiç bitmiyonere acaba canım antep buraya çok yakınmasraf hiç bitmiyo
antilop asla alma ben oturma odası antiloptu işte mahvetti beni sonunda kurtuldum
Bi deneyim bakayım nette falanda varsa araştırıyım
slm canımyok bilmiyorum valla
cnm valla hiç fikrim yok kaşmirin mağazası ama nerde bilmiyorum doğru diyosun hiç bitmiyo(
fundacım benim koltuklarımda antilop ama çok memnunum benimki açık kahve tonlarında ve o gün ilkkez çay döktü görümcem sildik hemen hiç iz kalmadı kullanımı bana çok kolay geliyo silmeside kolay.
antilop asla alma ben oturma odası antiloptu işte mahvetti beni sonunda kurtuldum
Bi deneyim bakayım nette falanda varsa araştırıyım
kapuska ne
valla canm benimki hiç iyi çıkmadı morardı resmen rengiben kk dada okudum genelde hiç kimse memnun değilmiş sen şanslıymışın bolcum oturma odanmı kahve Ben tay tüyünü çok beğendim yumuşacık bi kumaş
Sağol yarenay :) benimde patron yok bugün bütüngün :)))
elfii kitap nasıl gidiyor ya :)) beni sıktımı ne ara verdim ya hiç okuyasım yok100 lerdeyim ..
Bugün kaynımın ve eniştemin d.günü ..eniştem kitabı aldığımda biraz okumuştu çok hoşuna gitmişti aynısın aldı :)) acaba diyorum d.günü hediyesi olaraktan 2.sinimi alsam
hadi yaa okadarreklamını yapıyo ama:44:
Heheh:)) hayret nasıl bilmiyon
Lahanayla yapılıyor kimisi kıymlı yapar..
Babanem lahana turşusundan yapardı ekşi ekşii ımhh olsada yesem valla
canım ben tek oda kullanıyorum ayrı oturma odam yok zaten hep onda oturuyoruz çok şükür diyim bi sorun çıkmadı şimdilik nescafe rengi düşün classic değil ama diğer açık renk olan işte tam o renk:)) ben seviyorum kahveyi:)mobilyalarım beyaz benimde masa,sehpa,konsolum arada ince kahve çizgiler var.
yemeğe gittim geldim karnıyarık pilav varmış karnı yarık çok severm
Bilmiyom valla kızannem kesin biliyodurda kimse yemez diye yapmamıştır beya mobilyada şık duruyo lakemi??kahveyle beyaz uyuyo benimde mobilyalar ceviz koltuk beyaz tam tersi
bende evden getirdim karnıyarık:))
lake canım mobilyalrım tabi kullanırken dikkat etmek gerek çizilmesine falan bardak falan bile koymam mesela altlık olmadan dikkat ediyorum:)
turşudan olanına ben de bayılıyorummmmmAmin canım isteyen herkese versin
Aa kapuska severim, ekşili olucakk ımhh ağzım sulandı..
Tabii herkesinkini yemem
48ve58 başka topiklerde görüyorum, muhabbetimizi sevmedi galiba buraya uğramıyor :))48ve58'le kedieti7 yok kaç gündür. ne oldu acaba? ajikal nerelerde ki, onu da çok merak ettim. girmeyeli bayaaa bi oldu onun da. bu aralar aklım hep eksiklerde kaldı nedense :) kokoşum, sea, ajikal, inciceğimüge vs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?