2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olabilir zuzum, kitap güzel bir hediyedir

Rüyan da hayır olsun, bi yazamadım
Ben de isterim o bıcır bıcır şirineden bir adet
Amiiin de diyim

Kapuska varmış yaaa bugün yemekte :120:

Amin canım isteyen herkese versin

Aa kapuska severim, ekşili olucakk ımhh ağzım sulandı..
Tabii herkesinkini yemem

48ve58'le kedieti7 yok kaç gündür. ne oldu acaba? ajikal nerelerde ki, onu da çok merak ettim. girmeyeli bayaaa bi oldu onun da. bu aralar aklım hep eksiklerde kaldı nedense :) kokoşum, sea, ajikal, inciceğimüge vs....

nere acaba canım antep buraya çok yakın masraf hiç bitmiyo
CNM VALLA hiç fikrim yok kaşmirin mağazası ama nerde bilmiyorum doğru diyosun hiç bitmiyo(

antilop asla alma ben oturma odası antiloptu işte mahvetti beni sonunda kurtuldum
Bi deneyim bakayım nette falanda varsa araştırıyım

fundacım benim koltuklarımda antilop ama çok memnunum benimki açık kahve tonlarında ve o gün ilkkez çay döktü görümcem sildik hemen hiç iz kalmadı kullanımı bana çok kolay geliyo silmeside kolay.

valla canm benimki hiç iyi çıkmadı morardı resmen rengiben kk dada okudum genelde hiç kimse memnun değilmiş sen şanslıymışın bolcum oturma odanmı kahve Ben tay tüyünü çok beğendim yumuşacık bi kumaş

antilop asla alma ben oturma odası antiloptu işte mahvetti beni sonunda kurtuldum
Bi deneyim bakayım nette falanda varsa araştırıyım

hadi yaa okadarreklamını yapıyo ama:44:

heheh:)) hayret nasıl bilmiyon

Lahanayla yapılıyor kimisi kıymlı yapar..
Babanem lahana turşusundan yapardı ekşi ekşii ımhh olsada yesem valla

canım ben tek oda kullanıyorum ayrı oturma odam yok zaten hep onda oturuyoruz çok şükür diyim bi sorun çıkmadı şimdilik nescafe rengi düşün classic değil ama diğer açık renk olan işte tam o renk:)) ben seviyorum kahveyi:)mobilyalarım beyaz benimde masa,sehpa,konsolum arada ince kahve çizgiler var.

Öyle bir geçen zamankiyi izliyordum ara verdim ne çok konuşmuşsunuz. canım benim kitapta yarıda kaldı bende anca o kadar okumuşumdur 2. sini alabilirsin olabilir. Rüyanda çok güzelmiş istediğin zamanda gerçekleşir inş.

Zuzu44 canım seninde başın sağolsun..

hadi yaa okadarreklamını yapıyo ama:44:

Heheh:)) hayret nasıl bilmiyon

Lahanayla yapılıyor kimisi kıymlı yapar..
Babanem lahana turşusundan yapardı ekşi ekşii ımhh olsada yesem valla

yemeğe gittim geldim karnıyarık pilav varmış karnı yarık çok severm
Bilmiyom valla kızannem kesin biliyodurda kimse yemez diye yapmamıştırbeya mobilyada şık duruyo lakemi??kahveyle beyaz uyuyo benimde mobilyalar ceviz koltuk beyaz tam tersi

bende evden getirdim karnıyarık:))
lake canım mobilyalrım tabi kullanırken dikkat etmek gerek çizilmesine falan bardak falan bile koymam mesela altlık olmadan dikkat ediyorum:)

bende evden getirdim karnıyarık:))
lake canım mobilyalrım tabi kullanırken dikkat etmek gerek çizilmesine falan bardak falan bile koymam mesela altlık olmadan dikkat ediyorum:)

beyaz lake çok şık duruyo güle güle kullan canım ..siz yemekleri evdenmi getriyodunuz canım

Yemeğimi yedim ağırlık çöktü:97:

Bende kanıtı izliyim dedim ama evde izlicem..

Amin canım isteyen herkese versin

Aa kapuska severim, ekşili olucakk ımhh ağzım sulandı..
Tabii herkesinkini yemem
turşudan olanına ben de bayılıyorummmmm

kıymalı yapmış bizim aşçı amca, eli çok lezzetli hiç sevmediğim halde yedim güzeldi
dün de rosto köfte ve pat. püresini çok güzel yapmıştı

48ve58'le kedieti7 yok kaç gündür. ne oldu acaba? ajikal nerelerde ki, onu da çok merak ettim. girmeyeli bayaaa bi oldu onun da. bu aralar aklım hep eksiklerde kaldı nedense :) kokoşum, sea, ajikal, inciceğimüge vs....
48ve58 başka topiklerde görüyorum, muhabbetimizi sevmedi galiba buraya uğramıyor :))
kediye de eşi yasakladı galiba burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…