2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

48ve58 ev bakıyosa yoğundur giremiyodursizin aşçı rosto köfteler falan baya uğraşıyo anlaşılan
bayılırım patates püresine..

Dün gece izledim ben masayı...
2 kız arkadaşı gösterdi :)) popi diyolar birbirlerine ne demekse artık :)))

48ve58 ev bakıyosa yoğundur giremiyodursizin aşçı rosto köfteler falan baya uğraşıyo anlaşılan
Bayılırım patates püresine..

ımmhh bende severim püreyi...bide ketçap sık acılı ohh

annem bide ketçap mayonezle şekiller yapar üstüne :))))

kadın 3 çeşit yapar sade (babama)
ketçaplı( bana)
ketçap+mayonez (kendine ablama kardeşime)

Fundaa Dün antepi gösteriyodu..kadın oturtma yaptı :)) baklava oturtmasıymış...

bayılırım patates püresine..
evet güzel şeyler yapıyo
misal yarınki menü
mercimek çorbası
tavuk döner
mısırlı pilav
ayran
şanslıyız

Dün gece izledim ben masayı...
2 kız arkadaşı gösterdi :)) popi diyolar birbirlerine ne demekse artık :)))
ben de izledim dün gece, en doğal ve komik anne-kız dı :)))

ben ketçabı patateste bile sevmiyorum, hiç yemem

Fundaa Dün antepi gösteriyodu..kadın oturtma yaptı :)) baklava oturtmasıymış...
yazık ya kadına hepinize ayrı uğraşıyo benim annem de öyle herkesin yemediği bişey vardı ayrı ayrı uğraşırdıbaklava oturtmasıda neymiş kız

Nektarım vaal sadece iki arkiyi izledim :)

ketçebı severim..mayonez iğrençç:120: Hayatta yemem mayonezli şeyleri

yazık ya kadına hepinize ayrı uğraşıyo benim annem de öyle herkesin yemediği bişey vardı ayrı ayrı uğraşırdıbaklava oturtmasıda neymiş kız

he valla :)) mesela lahana dolmasını ben etli yemem pirinçli z.yağlı olcak..babamda etsiz yemez :))
bana ayrı kendilerine ayrı yapar

Valla canım baklavayı hani oklavaya sarıp yapıyolar ya..oklavaya sarıp küçük küçük kesip tepsiye oturtuyolar :)) alsana oturtma

bende mayonez için ölürümohh gelsin kilolarketçap pek sevmem..tatlı ya hımm güzel olur kız antepin baklavaları süperrcanım istedi lahana dolmasını etli severim

beyaz lake çok şık duruyo güle güle kullan canım ..siz yemekleri evdenmi getriyodunuz canım

evde yapınca getiriyorum cnm daha temiz sonuçta yapmadıysam multinet var zaten bişeler bulup yiyos işte.
ya eylül ekim gelinlerinden bi arkadaş bebeğini kaybetmiş 5 aylık çok üzüldümm.allah kimseye yaşatmasın.

evet..konuya giriyorum çıkıyorum..ne yazıcağımı bilemedim ne desen boş çünkü (((
nektar bu şanslı masadaki anne kız öz kızımı acaba
evet canım öz kızıymışş

evet..konuya giriyorum çıkıyorum..ne yazıcağımı bilemedim ne desen boş çünkü (((

evet canım öz kızıymışş

evt cnm ya gerçekten zor bi durum bide yazmışya hamile kıyafeti almak zorunda kalmış kabinde ağlamaktan bi hal oldm diye ayy çok kötü oldum

evt cnm ya gerçekten zor bi durum bide yazmışya hamile kıyafeti almak zorunda kalmış kabinde ağlamaktan bi hal oldm diye ayy çok kötü oldum
sen de hamilesin bak böyle şeyleri çok düşünmemeye bak, çok acırsan başına gelir der büyüklerimiz.. (üzülmemek elde değil ama)
Allahım korusun inş.. yardımcıları olsun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…