muhteşem yüzyıl varBugün şanslı masa var dimi
turşudan olanına ben de bayılıyorummmmm
kıymalı yapmış bizim aşçı amca, eli çok lezzetli hiç sevmediğim halde yedim güzeldi
dün de rosto köfte ve pat. püresini çok güzel yapmıştı
48ve58 başka topiklerde görüyorum, muhabbetimizi sevmedi galiba buraya uğramıyor :))
kediye de eşi yasakladı galiba burayı
48ve58 ev bakıyosa yoğundur giremiyodursizin aşçı rosto köfteler falan baya uğraşıyo anlaşılan
Bayılırım patates püresine..
evet güzel şeyler yapıyo48ve58 ev bakıyosa yoğundur giremiyodursizin aşçı rosto köfteler falan baya uğraşıyo anlaşılan
bayılırım patates püresine..
ben de izledim dün gece, en doğal ve komik anne-kız dı :)))Dün gece izledim ben masayı...
2 kız arkadaşı gösterdi :)) popi diyolar birbirlerine ne demekse artık :)))
ben ketçabı patateste bile sevmiyorum, hiç yememımmhh bende severim püreyi...bide ketçap sık acılı ohh
annem bide ketçap mayonezle şekiller yapar üstüne :))))
kadın 3 çeşit yapar sade (babama)
ketçaplı( bana)
ketçap+mayonez (kendine ablama kardeşime)
ımmhh bende severim püreyi...bide ketçap sık acılı ohh
annem bide ketçap mayonezle şekiller yapar üstüne :))))
kadın 3 çeşit yapar sade (babama)
ketçaplı( bana)
ketçap+mayonez (kendine ablama kardeşime)
yazık ya kadına hepinize ayrı uğraşıyo benim annem de öyle herkesin yemediği bişey vardı ayrı ayrı uğraşırdıFundaaDün antepi gösteriyodu..kadın oturtma yaptı :)) baklava oturtmasıymış...
yazık ya kadına hepinize ayrı uğraşıyo benim annem de öyle herkesin yemediği bişey vardı ayrı ayrı uğraşırdıbaklava oturtmasıda neymiş kız
ay ben de mayonezi severimNektarım vaal sadece iki arkiyi izledim :)
ketçebı severim..mayonez iğrençç:120: Hayatta yemem mayonezli şeyleri
beyaz lake çok şık duruyo güle güle kullan canım ..siz yemekleri evdenmi getriyodunuz canım
evet..konuya giriyorum çıkıyorum..ne yazıcağımı bilemedim ne desen boş çünküevde yapınca getiriyorum cnm daha temiz sonuçta yapmadıysam multinet var zaten bişeler bulup yiyos işte.
ya eylül ekim gelinlerinden bi arkadaş bebeğini kaybetmiş 5 aylık çok üzüldümm.allah kimseye yaşatmasın.
evet canım öz kızıymışşnektar bu şanslı masadaki anne kız öz kızımı acaba
evet..konuya giriyorum çıkıyorum..ne yazıcağımı bilemedim ne desen boş çünkü(((
evet canım öz kızıymışş
sen de hamilesin bak böyle şeyleri çok düşünmemeye bak, çok acırsan başına gelir der büyüklerimiz.. (üzülmemek elde değil ama)evt cnm ya gerçekten zor bi durum bide yazmışya hamile kıyafeti almak zorunda kalmış kabinde ağlamaktan bi hal oldm diye ayy çok kötü oldum
ben düğüm atarımAnakızı izledim şimdi çok manyakk..ayy koptum biri beni bağlasın
ben düğüm atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?