2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sen de hamilesin bak böyle şeyleri çok düşünmemeye bak, çok acırsan başına gelir der büyüklerimiz.. (üzülmemek elde değil ama)
Allahım korusun inş.. yardımcıları olsun (

ya zaten böle şeyler okudummu çok etkileniyorum insanı korku sarıyo aniden..

kızlar bu sıcak çikolata, çiklatalı kapuçino felan kilo yapıyomudur
ekmeği az yiyorum onlardan içiyorum rejimim güme gitmiyo mu sizce? :44:

kızlar bu sıcak çikolata, çiklatalı kapuçino felan kilo yapıyomudur
ekmeği az yiyorum onlardan içiyorum rejimim güme gitmiyo mu sizce? :44:

nigarım naptın sen ya? içme onları, uzak dur. sen su iç onlar aklına geldikçe. kesinlikle yapıyodur bence. rejimlerin yasak listesinde başı çeker çikolata. sıcak ya da normal şekilde ne fark eder ki???

nigarım naptın sen ya? içme onları, uzak dur. sen su iç onlar aklına geldikçe. kesinlikle yapıyodur bence. rejimlerin yasak listesinde başı çeker çikolata. sıcak ya da normal şekilde ne fark eder ki???

1.5 tamamla nektarcımbende bugün ne olduysa deli gibi su içiyorumnigar arada iç bence bişey olmaz ama bol su iç
1.5 içemem fundam imkansız yani, wc den çıkmıyorum sonra ama 1 e tamamliycam

ayy kızlar için ya ben hamile kalmadan kışın bile 2 lt. içerdm hamile olduğumdan beri fazla içemiyorum şuan daha çok içmem gerekiyo ama bulantı yapıyo(

peki 1 litrede olur bugünlüksanada minik ödl veririzbol senin daha fazla içmen lazım hele doğumdan sonra süt yapması için dahada çok içiceksin
ayy kızlar insanlar para için neler yapıyolar şanslı masadaki kız belini kütletiyo ben öyle bişe yapsam aşkım beni terk ederdi sanırım

1.5 tamamla nektarcımbende bugün ne olduysa deli gibi su içiyorumnigar arada iç bence bişey olmaz ama bol su iç

kuzu çevirmemi yedin kısss
Bende daha siftah yok..gidim 1 bardak doldurayım gıdım gıdım içerim anca:78:

Funda o neki daha..dur bak bide msaya çağırıyo onu " belimi kütleten arkadaşııımm"
Bide ilk garonu çağırdı ya..daha doğrusu bağırdı garsssooonn diye , adam geldi "saati sorucaktım "dedi

ya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.

ya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.

Senin bu müdürün bekarmıydı..uyuz şey halden anlamaz

Sanki dap dar kıyafetlermi giyceksin tunikler var örtüyo göbeği..hayret bişey ya hamile kadın çalışamazmı..salak şey...en resmi yerlerde bile eminim böle saçma şeyler yoktur

yok be sabah tost ydim öğlende karnı yarık ama karnı yarık biraz yaktı benibide bura çok sıcak ya ondan olabilirçatlak bunlar ya ne saygısızlık normaldede var ya bu kadar şımarık kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…