sen de hamilesin bak böyle şeyleri çok düşünmemeye bak, çok acırsan başına gelir der büyüklerimiz.. (üzülmemek elde değil ama)
Allahım korusun inş.. yardımcıları olsun(
Anakızı izledim şimdi çok manyakk..ayy koptum biri beni bağlasın
at yavrum yeterki sen at...attığın düğüm olayım
haberlerde felan da izleme, anlatan olursa da dinleme "bana böyle şeyler anlatmayın de"ya zaten böle şeyler okudummu çok etkileniyorum insanı korku sarıyo aniden..
:86:
haberlerde felan da izleme, anlatan olursa da dinleme "bana böyle şeyler anlatmayın de"
bu arada ben 1.5 litre suyu devirdimhani kupammm
kızlar bu sıcak çikolata, çiklatalı kapuçino felan kilo yapıyomudur
ekmeği az yiyorum onlardan içiyorum rejimim güme gitmiyo mu sizce? :44:
kızlar bu sıcak çikolata, çiklatalı kapuçino felan kilo yapıyomudur
ekmeği az yiyorum onlardan içiyorum rejimim güme gitmiyo mu sizce? :44:
uvvv süper
ben de 400 ml içtim, 1 bardak daha içiyorum hemen etti 600
nigarım naptın sen ya? içme onları, uzak dur. sen su iç onlar aklına geldikçe. kesinlikle yapıyodur bence. rejimlerin yasak listesinde başı çeker çikolata. sıcak ya da normal şekilde ne fark eder ki???
1.5 içemem fundam imkansız yani, wc den çıkmıyorum sonra ama 1 e tamamliycam1.5 tamamla nektarcımbende bugün ne olduysa deli gibi su içiyorum nigar arada iç bence bişey olmaz ama bol su iç
1.5 tamamla nektarcımbende bugün ne olduysa deli gibi su içiyorum nigar arada iç bence bişey olmaz ama bol su iç
ya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.
kuzu çevirmemi yedin kısss
Bende daha siftah yok..gidim 1 bardak doldurayım gıdım gıdım içerim anca:78:
Funda o neki daha..dur bak bide msaya çağırıyo onu " belimi kütleten arkadaşııımm"
Bide ilk garonu çağırdı ya..daha doğrusu bağırdı garsssooonn diye , adam geldi "saati sorucaktım "dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?