2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet erkekler yapar canım henüz sadece doğum günümü geçirdik ondada güzel bir sürpriz yaptı normal bir işi olsaydı o yapardı iş çıkıs saatleri belli olmuyor habersiz ayarlarsak gidemeyebiliriz bu yüzden ben ayarlayacğım onunda haberi var sürpriz olsun isterdim ama bide ayarlayayıp gidememek var bu daha kötü olurdu

baş sağlığına geliceklermiş canım yapıcak bişi yok :44: bu hafta sonu çıkmazsınız artık

demii bende öyle düşündüm..kot gömlek giydiririm..hatta belki alcağım kotu gömleği giydiririm :)))
ay evet öyle yaparsın canım :129:

kızlar bu gece rüyamda görüyorum ki beni işten kovmuşlar
eşim de bana otobüste muavin işi bulmuş, nasıl ağlıyorum orda çalışmak istemiyorum diye.sonra uyandım

elficim baş sağlığı için gelceklerinden yapacak bişey yok canım
sinir olma pazar gezersiniz

bu akşam iş çıkışı ablama gidicektim, ağdaya yattı yarın kşam giderim artık

nigarımmm ne komik rüyaymış kız kocan bulmuş git mi diyor bir de muavinliğe

elficim baş sağlığı için gelceklerinden yapacak bişey yok canım
sinir olma pazar gezersiniz

bu akşam iş çıkışı ablama gidicektim, ağdaya yattı yarın kşam giderim artık
geç mi çıkıcaksın canım? :44:

nigarımmm ne komik rüyaymış kız kocan bulmuş git mi diyor bir de muavinliğe
evet yarenim git diyo taktik veriyo bana felan işte şoförler molada toplanır yemek yer sen de otur bi köşede, müşterilere şöyle davran felan
ben de utana sıkıla gidiyorum, gerçek gibi bi rüyaydı

Zuzum pazar günüde çıkamayız temizlik için kadın gelecek. Benimde evde olmam lazım.

Nektarcım rüyan çok komikmiş ya iyi ki minibüsçü değilmişsin. Aksaray aksaray diye bağırdığını hayal ettimde çok komik ya

öncelikle başın sağolsun canım kim vefat etti?hep böyle olur hafta sonları olur çalışanların sen plan yaparsın ama karşıdakiler düşünmeden hareket eder onlarda hafta sonu evdeler ozamn gideriz derler hem yarın geleceklerini söylüyor hemde işin varmıydı diyor ilk önce bi müsaitmiisn diye bir sorulur sonra geri dönülür akşama kadar otururlar sanıırm ama sakin ol haftaya gezersin haftayada sen dersen şuaray gideceğiz evde yokuz diye :)

yok canım 6 da çıkıcam da eve gidip makarna cacık yapcam sofra hazırlıcam
bugünkü yemekler yarınada artar ,yarın gidicem ablama ben geç gelsem bile onlar çıkarır yer..ama bugün sadece türlü var dolapta :)

canım pazar günü kaynanan kalsın evde yaaa

bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmeler
olan var olmayan var benim eşim bu hfta sonu da çalışıyo

sen ne gördün super :))

ay fundam gene iş başında galiba bende biyandan beyannameleri basıyom bi yandan size yazıyom :126:

zuzum sigortalı çalışanın bebeği oldu kaydı için hangi evrakları vermem lazım. Çok oldu unuttum ya adam boşuna gitmesin o kadar yol

bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmeler
olan var olmayan var benim eşim bu hfta sonu da çalışıyo

Nektarcım ruhsal bi çöküntü içindeyim nedenini bilmiyorum. dün eşim bile dedi kaç haftadır bi memnuniyetsizlik var sende. Bi sorunun mu var yok dedim. Eve gidince ne yemek yapasım ne bi iş yapasım, hiç bişey yapasım yok. Sakarlaşmaya başladım elimi nereye atsam zarara uğruyor. Eşimden başka kimseyide görmek istemiyorum

Sağol canım eşimin anneannesi vefat etti. Bugün 27. günü ve yeni yeni bitmişti gelen gidenler. Bide ondan önce k.validem ameliyat oldu o zamanda çok gelen giden oldu iyice bunaldım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…