saol cnm inşallah allah isteyen herkese nasip etsin.ben ist.da değilim adanada yaşıyorum cnm.
aslında böle sürprizleri erkekler yapar ama seninkide benimki gibmi yoksa düşünür düşünürde çok uygulama göremedik:))
peki eşiniz ne giycek...
ben pek klasik olmak istemiyorum yaa..
gömlek kesinde onun altına kotmu kumaşmı
teşekkür ederim canım evet baktım şimdi tam detaylı bakamadım güzel bir yere benziyor ulaşıma da bakayımda nasıl araç saatleri nedir tavsiye edebileceğin otel varmı ?
cnm oda da tutabilirsin.ayrıca pansiyonlar var rda çok ucuz bir oda50 tl idi vs..vee daire tutabilirsn.
3 saat sürüyor yol
baş sağlığına geliceklermiş canım yapıcak bişi yok :44: bu hafta sonu çıkmazsınız artıkAy sinirimden ağlamak istiyorum. Pazar günü temizlik var bütün gün sürer. Bende dün eşime dedim ki cumartesi dışarı çıkalım tamam bir yer düşün gezeriz dedi şimdi k.valide aradı görümcesi eşi falan yarın saat 3 te bize geleceklermiş. Gelin dedim ama bi işin varmıydı diyor biz yarın dışarı çıkacaktık ama olsun gelsinler dedim ne diyim. Baş sağlığına gelecekler çünkü . Evde halılar yok diyorum bişey olmaz diyor. bide işin yoksa akşama ikramlık hazırla. Uzaktan gelecekler bide yemekte hazırlamak lazım
ay evet öyle yaparsın canım :129:demii bende öyle düşündüm..kot gömlek giydiririm..hatta belki alcağım kotu gömleği giydiririm :)))
Ay sinirimden ağlamak istiyorum. Pazar günü temizlik var bütün gün sürer. Bende dün eşime dedim ki cumartesi dışarı çıkalım tamam bir yer düşün gezeriz dedi şimdi k.valide aradı görümcesi eşi falan yarın saat 3 te bize geleceklermiş. Gelin dedim ama bi işin varmıydı diyor biz yarın dışarı çıkacaktık ama olsun gelsinler dedim ne diyim. Baş sağlığına gelecekler çünkü . Evde halılar yok diyorum bişey olmaz diyor. bide işin yoksa akşama ikramlık hazırla. Uzaktan gelecekler bide yemekte hazırlamak lazım
kızlar bu gece rüyamda görüyorum ki beni işten kovmuşlar
eşim de bana otobüste muavin işi bulmuş, nasıl ağlıyorum orda çalışmak istemiyorum diye.sonra uyandım
geç mi çıkıcaksın canım? :44:elficim baş sağlığı için gelceklerinden yapacak bişey yok canım
sinir olma pazar gezersiniz
bu akşam iş çıkışı ablama gidicektim, ağdaya yattıyarın kşam giderim artık
evet yarenim git diyonigarımmm ne komik rüyaymışkız kocan bulmuş git mi diyor bir de muavinliğe
Ay sinirimden ağlamak istiyorum. Pazar günü temizlik var bütün gün sürer. Bende dün eşime dedim ki cumartesi dışarı çıkalım tamam bir yer düşün gezeriz dedi şimdi k.valide aradı görümcesi eşi falan yarın saat 3 te bize geleceklermiş. Gelin dedim ama bi işin varmıydı diyor biz yarın dışarı çıkacaktık ama olsun gelsinler dedim ne diyim. Baş sağlığına gelecekler çünkü . Evde halılar yok diyorum bişey olmaz diyor. bide işin yoksa akşama ikramlık hazırla. Uzaktan gelecekler bide yemekte hazırlamak lazım
geç mi çıkıcaksın canım? :44:
evet yarenim git diyotaktik veriyo bana felan işte şoförler molada toplanır yemek yer sen de otur bi köşede, müşterilere şöyle davran felan
ben de utana sıkıla gidiyorum, gerçek gibi bi rüyaydı
Zuzum pazar günüde çıkamayız temizlik için kadın gelecek. Benimde evde olmam lazım.
Nektarcım rüyan çok komikmiş ya iyi ki minibüsçü değilmişsin. Aksaray aksaray diye bağırdığını hayal ettimde çok komik ya
bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmelerZuzum pazar günüde çıkamayız temizlik için kadın gelecek. Benimde evde olmam lazım.
Nektarcım rüyan çok komikmiş ya iyi ki minibüsçü değilmişsin. Aksaray aksaray diye bağırdığını hayal ettimde çok komik ya
kızlar bu gece rüyamda görüyorum ki beni işten kovmuşlar
eşim de bana otobüste muavin işi bulmuş, nasıl ağlıyorum orda çalışmak istemiyorum diye.sonra uyandım
bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmeler
olan var olmayan varbenim eşim bu hfta sonu da çalışıyo
zuzum sigortalı çalışanın bebeği oldu kaydı için hangi evrakları vermem lazım. Çok oldu unuttum ya adam boşuna gitmesin o kadar yol
bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmeler
olan var olmayan varbenim eşim bu hfta sonu da çalışıyo
öncelikle başın sağolsun canım kim vefat etti?hep böyle olur hafta sonları olur çalışanların sen plan yaparsın ama karşıdakiler düşünmeden hareket eder onlarda hafta sonu evdeler ozamn gideriz derler hem yarın geleceklerini söylüyor hemde işin varmıydı diyor ilk önce bi müsaitmiisn diye bir sorulur sonra geri dönülür akşama kadar otururlar sanıırm ama sakin ol haftaya gezersin haftayada sen dersen şuaray gideceğiz evde yokuz diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?