2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sen ne gördün super :))

ay fundam gene iş başında galiba bende biyandan beyannameleri basıyom bi yandan size yazıyom :126:

kötü rüyalar anlatılmaz derler..eşimn abisi kavga ediyordu onun yüzünden eşimin kolu yaralandı kandı..birde okul müdürünü gördüm:26:

elfi okadar stresin patlaması işte yavaş yavaş çıkıyortakmamayı öğrenmen gerek..he bide hayır demesini

kötü rüyalar anlatılmaz derler..eşimn abisi kavga ediyordu onun yüzünden eşimin kolu yaralandı kandı..birde okul müdürünü gördüm:26:

rüyada kan görürsen ,o rüya bozulurmuş süpercim

elfi ilk açtığında ortadan iki sayfa çöıkıyor yaa..ortada ayrılmış sayfayı aşağı çek istersen..ilk bi karışık görünüyoda, istersen başka link gönderirim:26:

bide ekine kendisinin ve bebeğin kimlik fotokopisini eklesin

üzülme cnm ay ben karışk rüyalar gördm bugün
hayır olsun ikimizin rüyaları da

hehehehe

canm yaa
:küçükemrahsmileysi:

eşinle ikiniz yaşasanız böyle hissetmezdin, ilerleyen yıllarda napıcaksın elfim :26: Allah sana kolaylık versin

bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmeler
olan var olmayan var benim eşim bu hfta sonu da çalışıyo

benim eşim de geçen cumartesi ben mesai kaldım, o erken geldi. şimdi diyor hafta sonu çalışabiliriz... temizlik yapmak da gerekiyor. mevsim geçişinde canım hiç birşey yapmak istemiyor. elfim belki sen de mevsim geçişlerinden olumsuz etkileniyorsundur. ben de aynı durumdayım çünkü. hiç birşey yapmak istemiyorum...

ay evet mevsimdende olabilir..benimde ütülerim halen duruyo haftası geldi yaa..

elfidacığım kayınvalidenlemi kalıyorsun sen?

Evet canım

Haklısın canım mevsim geçişinden sanırım. Dün nohutu yaparken hep sen geldin aklıma. Dedim yarenay hiç yılmadan her akşam yemek yapıyor örnek al onu. Haşlanmış nohutum vardı bide buzlukta uğraştıracak bi yemekte değildi. Çözülsün diye çıkardığımda eşim dedi sen bu halinle bu yemeği yapamazsın söyliyim sana aklıma sen geldin yaparım dedi kalktım yaptım :)))

ben de her akşam kendime böyle gaz veriyorum işte. yoksa başka türlü olmuyor ki, bizden başka kim yapacak? uzakta olsam da, bizzat olmasam da sana bir faydam olduğuna sevindim canım. oohhh afiyet olsun diyelim

sende olmasan beni ne düşünenne de tınlayan var zuzumzuzuş kız sonunda buldum bi yer green beach resort bodrumda

fundammm aşk olsun ya. benim işler başımdan aşkın ama aklım da burda kalıyor. yine çok yazarsınız yetişemem diye korkuyorum. acele girip birşeyler yazıp kaçıyorum yine. biz daha tatil için tarih konuşamıyoruz patronla. bu aralar dellendi iyice

herkese selamm

nasilsiniz kizlar ß?

hoşgeldin sinem, biz iyiyiz canım. ya siz nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…