sen ne gördün super :))
ay fundam gene iş başında galibabende biyandan beyannameleri basıyom bi yandan size yazıyom :126:
Nektarcım ruhsal bi çöküntü içindeyim nedenini bilmiyorum. dün eşim bile dedi kaç haftadır bi memnuniyetsizlik var sende. Bi sorunun mu var yok dedim. Eve gidince ne yemek yapasım ne bi iş yapasım, hiç bişey yapasım yok. Sakarlaşmaya başladım elimi nereye atsam zarara uğruyor. Eşimden başka kimseyide görmek istemiyorum
kötü rüyalar anlatılmaz derler..eşimn abisi kavga ediyordu onun yüzünden eşimin kolu yaralandı kandı..birde okul müdürünü gördüm:26:
hayır olsun ikimizin rüyaları daüzülme cnm ay ben karışk rüyalar gördm bugün
:küçükemrahsmileysi:hehehehe
canm yaa
eşinle ikiniz yaşasanız böyle hissetmezdin, ilerleyen yıllarda napıcaksın elfim :26: Allah sana kolaylık versinNektarcım ruhsal bi çöküntü içindeyim nedenini bilmiyorum. dün eşim bile dedi kaç haftadır bi memnuniyetsizlik var sende. Bi sorunun mu var yok dedim. Eve gidince ne yemek yapasım ne bi iş yapasım, hiç bişey yapasım yok. Sakarlaşmaya başladım elimi nereye atsam zarara uğruyor. Eşimden başka kimseyide görmek istemiyorum
Sağol canım eşimin anneannesi vefat etti. Bugün 27. günü ve yeni yeni bitmişti gelen gidenler. Bide ondan önce k.validem ameliyat oldu o zamanda çok gelen giden oldu iyice bunaldım yani.[/QUOT
anladım canım hepsi üst üste gelmiş sende bunalmışın iyice ondan bişey yapasın gelmez ama anlamadım başsağlığı kısa olur yarım saat 1saat oturu kalkarsın ama insanları anlamıyorum
bu hafta da gezmeyin Filizim, her hafta romantiklik her hafta gezmeler
olan var olmayan varbenim eşim bu hfta sonu da çalışıyo
elfidacığım kayınvalidenlemi kalıyorsun sen?
benim eşim de geçen cumartesi ben mesai kaldım, o erken geldi. şimdi diyor hafta sonu çalışabiliriz... temizlik yapmak da gerekiyor. mevsim geçişinde canım hiç birşey yapmak istemiyor. elfim belki sen de mevsim geçişlerinden olumsuz etkileniyorsundur. ben de aynı durumdayım çünkü. hiç birşey yapmak istemiyorum...
sen ne gördün super :))
ay fundam gene iş başında galibabende biyandan beyannameleri basıyom bi yandan size yazıyom :126:
sende olmasan beni ne düşünenne de tınlayan var zuzumzuzuş kız sonunda buldum bi yer green beach resort bodrumda
Evet canım
Haklısın canım mevsim geçişinden sanırım. Dün nohutu yaparken hep sen geldin aklıma. Dedim yarenay hiç yılmadan her akşam yemek yapıyor örnek al onu. Haşlanmış nohutum vardı bide buzlukta uğraştıracak bi yemekte değildi. Çözülsün diye çıkardığımda eşim dedi sen bu halinle bu yemeği yapamazsın söyliyim sana aklıma sen geldin yaparım dedi kalktım yaptım :)))
sende olmasan beni ne düşünenne de tınlayan var zuzumzuzuş kız sonunda buldum bi yer green beach resort bodrumda
herkese selamm
nasilsiniz kizlar ß?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?