2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tam onun dilinden konuşmuş olursun öyle dersen

pudra ve siyah
ama kısalar yaa, yazın birde kilotlu çorap giyilmiyo, eşim bana elbise giydirmiyo

Ayşe senin boyunda uzun kısa olur sanada

Nektarın dediği gibi çorapta olmayınca bacakları tamamıyla meydana çıkıyor :))

öyle mi diyorsunuz ama o mankenler 180 vardır yaa ben 170im. dizde ya da azccccık diz üstü olsa yeter ama daha kısa olmaz (Aman ne biliyim görünce hevesleniyorum işte, öyle özel bi yere falan giderken giymek için....

1.80 yoklar, boyları yazıyo genelde 1.70 küsürlerde oluyolar ben hiç 1.80 görmedim canım :44:

ben çıktım, siz yine destan yazmışınız sayfa sayfa oku oku ancak bitirdim, herkesler de gitti bizim netin bugün son günü, yarın keserler büyük ihtimalle. ben de bu akşam yoğurtlu makarna yapmayı düşünüyorum. bakalım kociş kaçta gelcek eve?

kayınvalide yemeğe çağırdı köfte+kızartma varmış eşim de gelcek bi 5 dk. o arada gösterebilirsem belki gösteririm elbiseleri bakayım ne diyecek
görüşürüz kızlarr ben kaçar. Akşam girerim tabi burda olursanızzz
:80::80:

ben de istiyorum sarımsaklı yoğurtlu makarna, ama sarımsak cumartesi yapim, pazar evdeyiz
inş erken gelir canım eşin, benim durumum gbi oldu sizin olay her gece 11-12 arası

ben azıcık toparlanıyım, son 10 dk
öptüm sizi, iyi akşamlar

günaydınnnnn nihayet haftanın son iş günü bugün de bitsin rahatlayalım. öğleden sonra ablamla biraz gezcez, gözlük ve yıldönümü için elbise bakmak istiyorum.

günaydın kızlar:18:çok kapalı bi hava var yağmur atıştırıyo ama hava sıcak:18:bugün eşim çalışacakbende elbise bakacaktım düğün için bu haftada kaldı off içim sıkıldı havadan

bugün herkes keyifsiz anlaşaılanbugün gezmiycem karar verdim eve gidip güzel bi dinlenicem dinlenemiyorum kaç haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…