enkidu saatin çok hoş ve değişik :))
eşimin halasının kızı vefat ettmiş, eşim de haliyle çok kötü durumdaydı.. halen de öyle aslındaNektarcım neden uyumadın canım
evet canım çok iyi düşünmüşsün, belki görümceni de etkiler göndermezİnsan insanı anlamıyor nasıl bi üdnyasda yaşıyorsak..
Akşam k.validem gideceğimiz yeri sordu bende övmedim tam tersi olumsuz hangi yorum varsa onu söyledim e araştırsaydınız ya dedi hepsi öyle iyi yorumda var kötü yorumda var gidince anlıcaz dedim :))) İyi demişim dimi şimdi orayı övsem dicek e onlarda oraya gelsinler..
eşimin halasının kızı vefat ettmiş, eşim de haliyle çok kötü durumdaydı.. halen de öyle aslında
insan üç buçukta çalan telefonda ilk kendi ailesini düşünüyo, çok kötü bişi yaa
eşimin halasının kızı vefat ettmiş, eşim de haliyle çok kötü durumdaydı.. halen de öyle aslında
İnsan insanı anlamıyor nasıl bi üdnyasda yaşıyorsak..
Akşam k.validem gideceğimiz yeri sordu bende övmedim tam tersi olumsuz hangi yorum varsa onu söyledim e araştırsaydınız ya dedi hepsi öyle iyi yorumda var kötü yorumda var gidince anlıcaz dedim :))) İyi demişim dimi şimdi orayı övsem dicek e onlarda oraya gelsinler..
bugün herkes keyifsiz anlaşaılanbugün gezmiycem karar verdim eve gidip güzel bi dinlenicem dinlenemiyorum kaç haftadır
saol canım..başınız sağolsun canım allah sabır versin gece çalan telefon insanın aklını alıyor
Geçen haftaki yerini ben aldım bu sefer. Bugün misafir var yemek yapılacak.Yarında malum evde olmam lazım bu haftada sen dinlen.
Akşamki menümüze karar verdik sizede yazayım uygunmu diye
Mercimek çorbası
Pilav
Peynirli Börek
Fırında But
Salata
Ayran
Sonrasında meyve
Çaya Görümceme geçicez oda çayın yanına muzlu pasta yapacakmış
Geçen haftaki yerini ben aldım bu sefer. Bugün misafir var yemek yapılacak.Yarında malum evde olmam lazım bu haftada sen dinlen.
Akşamki menümüze karar verdik sizede yazayım uygunmu diye
Mercimek çorbası
Pilav
Peynirli Börek
Fırında But
Salata
Ayran
Sonrasında meyve
Çaya Görümceme geçicez oda çayın yanına muzlu pasta yapacakmış
bende kardeşimle dün akşam amcamlardan dönerken onu evine yakın yerde indirdim saat 10a geliyodu ben eve giderim dedim indim durakta tam eve giden sokakta indim arkamdanda biir indi adam gitmez benim gideceğim yola girdi sigara yaktı bekliyor ben tramvay durağına gittim eşimi aradım geliyorum dedi bekle orda güvenliğin yanında bekledim yarım saatten fazla bekledi gitmedi beni görmesin diye güvenlik kabinine yaklaşıyorum görmesin diye adam yolun ya aşağısına yada yukarısına gidiyor beni görmek için korktum eve gitsem takip edecek evi öğrenicek dedim eşim geldi onu gördü heralde sonra kayboldu işe bile geç geldim 7de iş başı yapıcaktım 8,30da geldim
bende kardeşimle dün akşam amcamlardan dönerken onu evine yakın yerde indirdim saat 10a geliyodu ben eve giderim dedim indim durakta tam eve giden sokakta indim arkamdanda biir indi adam gitmez benim gideceğim yola girdi sigara yaktı bekliyor ben tramvay durağına gittim eşimi aradım geliyorum dedi bekle orda güvenliğin yanında bekledim yarım saatten fazla bekledi gitmedi beni görmesin diye güvenlik kabinine yaklaşıyorum görmesin diye adam yolun ya aşağısına yada yukarısına gidiyor beni görmek için korktum eve gitsem takip edecek evi öğrenicek dedim eşim geldi onu gördü heralde sonra kayboldu işe bile geç geldim 7de iş başı yapıcaktım 8,30da geldim
saol canım..
cenazeleri hiç sevmem ama gitmem gerekiyo bugüneşim de işten izin alamıyo
tek başıma napıcam bilmiyorum
ayy ne biçim insanlar var ben çok korkarım gece tek başıma sokağa çıkamam
Allahım ya pis sapıklar ben biber gazı taşıyorum yanımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?