2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

İnsan insanı anlamıyor nasıl bi dünyada yaşıyorsak..

Akşam k.validem gideceğimiz yeri sordu bende övmedim tam tersi olumsuz hangi yorum varsa onu söyledim e araştırsaydınız ya dedi hepsi öyle iyi yorumda var kötü yorumda var gidince anlıcaz dedim :))) İyi demişim dimi şimdi orayı övsem dicek e onlarda oraya gelsinler..

Son düzenleme:
evet canım çok iyi düşünmüşsün, belki görümceni de etkiler göndermez

başınız sağolsun canım allah sabır versin gece çalan telefon insanın aklını alıyor

başın sağ olsun allah rahmet etsin..gençmiydi..gece telefon çalması çok kötü insanın yüreği ağzına geliyo

bence onlar çok fenalar anlattığına göreanlarlar kötü olsa keendi niye seçsin diye düşünür görümcen

bugün herkes keyifsiz anlaşaılanbugün gezmiycem karar verdim eve gidip güzel bi dinlenicem dinlenemiyorum kaç haftadır

Geçen haftaki yerini ben aldım bu sefer. Bugün misafir var yemek yapılacak.Yarında malum evde olmam lazım bu haftada sen dinlen.

Akşamki menümüze karar verdik sizede yazayım uygunmu diye

Mercimek çorbası
Pilav
Peynirli Börek
Fırında But
Salata
Ayran
Sonrasında meyve

Çaya Görümceme geçicez oda çayın yanına muzlu pasta yapacakmış

biz bu hafta dinlenemicez hiç. bugün öğleden sonra gezcem. eve dönünce de yapabildiğim kadar temizlik yapcam. yarın da kocişle bahar temizliği yapcaz. ben dün tuvaleti temizledim. bugün de eve gider gitmez çamaşırları atarım. yarına kurusunlar da onların dağınıklığı da kalmasın.

nigarım neden uykusuzsun hayırdır? enkidu hoşgeldin. insanlarla birebir muhattap olmak çok zor. Allah sabır versin sana da bana da.

evet canım sorma 2 hafta üst üste zor oldudinlenmek istiyorum tabi eve geçince elimi bişeylere atmazsammenün güzel canım yeter

Canım benim ya başınız sağolsun allah sabır versin ailesine

bende kardeşimle dün akşam amcamlardan dönerken onu evine yakın yerde indirdim saat 10a geliyodu ben eve giderim dedim indim durakta tam eve giden sokakta indim arkamdanda biir indi adam gitmez benim gideceğim yola girdi sigara yaktı bekliyor ben tramvay durağına gittim eşimi aradım geliyorum dedi bekle orda güvenliğin yanında bekledim yarım saatten fazla bekledi gitmedi beni görmesin diye güvenlik kabinine yaklaşıyorum görmesin diye adam yolun ya aşağısına yada yukarısına gidiyor beni görmek için korktum eve gitsem takip edecek evi öğrenicek dedim eşim geldi onu gördü heralde sonra kayboldu işe bile geç geldim 7de iş başı yapıcaktım 8,30da geldim

menün gayet güze canıml afiyet olsun ellerine sağlık şimdiden

ayy ne biçim insanlar var ben çok korkarım gece tek başıma sokağa çıkamam

Allahım ya pis sapıklar ben biber gazı taşıyorum yanımda.

Allahım ya pis sapıklar ben biber gazı taşıyorum yanımda.

bende alayım dedim bir türlü nasip olmada ama şart artık eşimde korktu adam nerde göstereyim diyo sabah uykuus ağırdı benimle kalktı geldi tramvaylada göndermedi taksiye bindirdi tanııdk taksici avrdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…