sağol Funda, gençti evet daha 2 yıllık evli bile değildi eşi de yoğun bakımdabaşın sağ olsun allah rahmet etsin..gençmiydi..gece telefon çalması çok kötü insanın yüreği ağzına geliyo
amin..Canım benim ya başınız sağolsun allah sabır versin ailesine
mağaza onun üzerine çıkması imkansız gibi bişi, inş ayarlarlarNektarcım böyle bi durumda eşine nasıl izin vermezler ya olurmu öyle şey
umarım izin alır canım, haber bekliyorum ondan artıknasıl iizn vermiyolar ya cenaze bu
maalesef illa çıkıyo bu tür insanlar, pis sapıklar yaaben alışığım şuana kadar hiçbişe olmadı mahallem güvenir sokakta bir süür insan vardı ama bu adam farklı yerde bindi nerden takıldı anlamadım
sağol Funda, gençti evet daha 2 yıllık evli bile değildi eşi de yoğun bakımda
amin..
mağaza onun üzerine çıkması imkansız gibi bişi, inş ayarlarlar
haberi de çıkmış
Habertürk'ün acı kaybı!-HABERTÜRK
evetçokgençmiş yaallah sabır versin haber spikerimiydi
nigarım başınız sağolsun. bu patronlar da kenndileri insan değilmiş gibi davranıyorlar bazenböyle zamanda izin verilmez mi ya?
elfim menü gayet iyi bence. yeterli de.
enkidu iyi yapmışın güvenlik kabinin yanında beklemekle. biz İzmir'de alışmıştık böyle şeylere. Allah'tan bizim oralarda tenha yerler yok, her yerde de polis gezer. hemen onlara yanaşırdım ben de. bi de lise yıllarımda kelebek taşırdım yanımda, birinin elini kesmişliğim bile var yani
canım 2008den beri istanbuldayım 1sene karşı beykozdan giidp geldim sabah 5,30da evden çıkıyordum hiçbişe görmedim şimdiki yerdede görmedi 10,30da ingilizce kursumdan geliyordum anlamadım kelepçe nasıl bişey?
sağol Funda, gençti evet daha 2 yıllık evli bile değildi eşi de yoğun bakımda
amin..
mağaza onun üzerine çıkması imkansız gibi bişi, inş ayarlarlar
haberi de çıkmış
Habertürk'ün acı kaybı!-HABERTÜRK[/QUO
okudum haberi canım allah geride kalanlara sabır versin ölüm genç yaşlı demiyor zamn geldimi buluyor :
eşimin halasının kızı vefat ettmiş, eşim de haliyle çok kötü durumdaydı.. halen de öyle aslında
insan üç buçukta çalan telefonda ilk kendi ailesini düşünüyo, çok kötü bişi yaa
biz bu hafta dinlenemicez hiç. bugün öğleden sonra gezcem. eve dönünce de yapabildiğim kadar temizlik yapcam. yarın da kocişle bahar temizliği yapcaz. ben dün tuvaleti temizledim. bugün de eve gider gitmez çamaşırları atarım. yarına kurusunlar da onların dağınıklığı da kalmasın.
nigarım neden uykusuzsun hayırdır? enkidu hoşgeldin. insanlarla birebir muhattap olmak çok zor. Allah sabır versin sana da bana da.
Enkidu kelepçe değil kız kelebek :) Bıçak oluyor
kızlar rezervasyon yaptırdık
hedef resort hotel spa alanya 7 temmuz-11 temmuz arası
maalesef illa çıkıyo bu tür insanlar, pis sapıklar yaa
milletin karısına kızına bakınca ne oluyo anlamıyorum
kaza yapmışlar canım, saol ..Günaydın kızlar bugün ben de işteyim malesefDün cam balknumuz takıldı sonrasında bi güzel temizledik kocamla, camları sildik, akşam da yeni aldığım sandalyelerimi masamı çıkarttım çay keyfi yaptım ay bi güzel oldu ki, şimdi sıra perdelerde onu da artık izin dönüşü halledeceğiz. Allah kısmet ederse haftaya denizlideyiz.Bugün de kardeşim arabayı verdi sağolsun onla geldim
Canım başınız sağolsun yaa neden vefat etmiş? Allah sabırlar versin eşine de ailesine de..
Benim eşim de izin günlerine denk gelirse temizlik yardım ediyor, çok seviniyorum ya, bi alışamadım şu temizlik işlerine, bu arada elektrik süpürgem de bozuldu almam lazım yenisini anneminki ile idare ediyorum şimdilik. Toz torbalı bişi bakıcam önceki torbasızdı temizliğinden ben usandım, insanın midesi kalkıo alışamadım. Hiç değilse torba doldukça at gitsin
malesef canım işte öyle düşünmüyolar, ben minibüste birine tokat atmıştım öyle çok yakın durup üstüme soluyodu resmen..tokadı yiyince "abla" demeye başladıbend eanlamıyorum başkası onun annesine kz kardeşine eşine baksa ne olur merak ediyorum
kaza yapmışlar canım, saol ..
yeni balokınun fotolarını isteriz, benim süpürgemin de toz torbası kumaş gibi olandan var ya öyleydi (ay ne deniyodu onlara :26:) midem kaldırmadığı için attım, kağıt torba uydurdum dolunca atıyorum, yenisini takıyorum..belki seninkine de uyan vardır araştırsana canım :44:
Samsungun modelleri dayanıklı oluyo, benim fotoğraf mak. de samsung :)))Anladım canım ya tekrardan Allah sizlere uzun ömür versin.. Nektarcım inşallah canım bugün yeni cicilerimin fotosunu çekeceğim zaten aklımda, benimki komple bozuldu zaten hem iyi çekmemeye başlamıştı hem de ucu kırıldı zaten sevmiodum yenisini alıcam valla samsungun bi modelini beğendim 100 Tl civarı önümüzdeki ay maaşımdan almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?