2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigarım başınız sağolsun. bu patronlar da kenndileri insan değilmiş gibi davranıyorlar bazen böyle zamanda izin verilmez mi ya?

elfim menü gayet iyi bence. yeterli de.

enkidu iyi yapmışın güvenlik kabinin yanında beklemekle. biz İzmir'de alışmıştık böyle şeylere. Allah'tan bizim oralarda tenha yerler yok, her yerde de polis gezer. hemen onlara yanaşırdım ben de. bi de lise yıllarımda kelebek taşırdım yanımda, birinin elini kesmişliğim bile var yani

başın sağ olsun allah rahmet etsin..gençmiydi..gece telefon çalması çok kötü insanın yüreği ağzına geliyo
sağol Funda, gençti evet daha 2 yıllık evli bile değildi eşi de yoğun bakımda

Canım benim ya başınız sağolsun allah sabır versin ailesine
amin..

Nektarcım böyle bi durumda eşine nasıl izin vermezler ya olurmu öyle şey
mağaza onun üzerine çıkması imkansız gibi bişi, inş ayarlarlar

haberi de çıkmış
Habertürk'ün acı kaybı!-HABERTÜRK

nasıl iizn vermiyolar ya cenaze bu
umarım izin alır canım, haber bekliyorum ondan artık

ben alışığım şuana kadar hiçbişe olmadı mahallem güvenir sokakta bir süür insan vardı ama bu adam farklı yerde bindi nerden takıldı anlamadım
maalesef illa çıkıyo bu tür insanlar, pis sapıklar yaa
milletin karısına kızına bakınca ne oluyo anlamıyorum

kelebekmi taşıyodun kız nasıl kullanıyodun

Günaydın kızlar bugün ben de işteyim malesef Dün cam balknumuz takıldı sonrasında bi güzel temizledik kocamla, camları sildik, akşam da yeni aldığım sandalyelerimi masamı çıkarttım çay keyfi yaptım ay bi güzel oldu ki, şimdi sıra perdelerde onu da artık izin dönüşü halledeceğiz. Allah kısmet ederse haftaya denizlideyiz.Bugün de kardeşim arabayı verdi sağolsun onla geldim

Canım başınız sağolsun yaa neden vefat etmiş? Allah sabırlar versin eşine de ailesine de..

Benim eşim de izin günlerine denk gelirse temizlik yardım ediyor, çok seviniyorum ya, bi alışamadım şu temizlik işlerine, bu arada elektrik süpürgem de bozuldu almam lazım yenisini anneminki ile idare ediyorum şimdilik. Toz torbalı bişi bakıcam önceki torbasızdı temizliğinden ben usandım, insanın midesi kalkıo alışamadım. Hiç değilse torba doldukça at gitsin

kızlar rezervasyon yaptırdık
hedef resort hotel spa alanya 7 temmuz-11 temmuz arası

Ayy canım hadi hayırlı olsun, tatil günü belli olunca insan düşünüp düşünüp moral buluyor bizimki taa eylülde ama olsun valla yine de mutlu ediyoAyrıca evlilik yıldönümümüz 18 eylül oteldeki 2. günümüz olacak onu da belirtcez belki özel bi uygulamaları vardır

kaza yapmışlar canım, saol ..

yeni balokınun fotolarını isteriz, benim süpürgemin de toz torbası kumaş gibi olandan var ya öyleydi (ay ne deniyodu onlara :26:) midem kaldırmadığı için attım, kağıt torba uydurdum dolunca atıyorum, yenisini takıyorum..belki seninkine de uyan vardır araştırsana canım :44:

bend eanlamıyorum başkası onun annesine kz kardeşine eşine baksa ne olur merak ediyorum
malesef canım işte öyle düşünmüyolar, ben minibüste birine tokat atmıştım öyle çok yakın durup üstüme soluyodu resmen..tokadı yiyince "abla" demeye başladı
şoföre de demiştim bu adamı indireceksiniz, bırakmıştı ilk durakta

Anladım canım ya tekrardan Allah sizlere uzun ömür versin.. Nektarcım inşallah canım bugün yeni cicilerimin fotosunu çekeceğim zaten aklımda, benimki komple bozuldu zaten hem iyi çekmemeye başlamıştı hem de ucu kırıldı zaten sevmiodum yenisini alıcam valla samsungun bi modelini beğendim 100 Tl civarı önümüzdeki ay maaşımdan almayı planlıyorum

Samsungun modelleri dayanıklı oluyo, benim fotoğraf mak. de samsung :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…