Benimde nasıl uykum var anlatamam. Erkende yattık.. Evin halini görseniz heryer toz halılar yok bir hafta daha idare edicem artık. Cumartesiye ne bahane bulsam acaba ya.
bende iyiyim canım sadece halsizlik var..sen muhasebeyemi bakıyosun canım maaş hesaplamalarını falan yapıyorum bende yeni bi muhasebeci daha geldi inşallah ben kurtulurum
çokta sıcak değildi dün, üşütmüş olabilrsin, aspirin alsaydın uyumadan keşkeince havadar bi gömlek vardı üzerimde :) sıcak diye altıma çıtçıtımı da giymemiştim...
ben dün yine eşim olmayınca tüm gün temizlik yaptım, kapıları sildim, mutfak çekmecelerini boşalttım temizledim, buzdolabının içini boşaltıp sildim, süpürge vileda derken yine dinlenemedimBenimde nasıl uykum var anlatamam. Erkende yattık.. Evin halini görseniz heryer toz halılar yok bir hafta daha idare edicem artık. Cumartesiye ne bahane bulsam acaba ya.
ben dün yine eşim olmayınca tüm gün temizlik yaptım, kapıları sildim, mutfak çekmecelerini boşalttım temizledim, buzdolabının içini boşaltıp sildim, süpürge vileda derken yine dinlenemedim
dr.gitcem de :))
yok canım ben gelen misafirleri karşılıyorum bilgi veriyorum otelde alınan tüm ürünlerin faturalarını takip ediyorum manav,kasap,ekmek giib günlük harcamalrı cariye işle ay sonu toplayıp müüdre iletiyorum muhasebeye gidecek faturaları evrakları takip ediyorum işallah canım
daha da yapıcaklarım var elfim, çamaşırları bu akşam katliycamŞu an yerinde olmak isterdim ama yani temizliğim bitmiş ama dinlenememiş :)
daha da yapıcaklarım var elfim, çamaşırları bu akşam katliycam
hiç bitmiyo ki ev işi :26: annem de bukadar yorma kendini diyo
benim sesim karga gibi bugün yaa, telefon eden korkuyodurne içsem ki açmak için
Görümceme tatil yeri bakıyorum ya bizim yere göz koymuş çünkü her an gelebilir. bugünde diyorki benim hayalim bi yazlık kiralayıp hep birlikte tatil yapmaktı ama siz istemediniz. Annemde gelsin istiyordum. K.validem de diyorki seneye bi yer ben kiralarım hepinizi götürürüm. ben ve eşimde ses yok yalnız :)))
yine peşinize takılabilirbenim gideceğim oteli söyle oraya gitsin
ne güzel oluyo buzdlabı içini silince dimmi, açıp açıp kapatıyorum ben "ay ne güzel yapmışım" deyipvalla aspirin yoktu olsada hiç aklıma gelmedi nektar :) daha doğrusu akşam bişeyim yoktu..uyuyup uyandıktan sonra oldu bu :))
..
bende geçen hafta sildim buzdolabını ...ya kızlar magnetler buzdolabımın bi yerini çizmişbakınca belli oluyor ..kaldırmadım magneti ,çiziği onunla kapadım gene (
ben de çekmeceleri düzenlicem yaa..benim mutfağı yengem düzmüştü çeyizde..halen öyle duruyor :) onlar çay bardaklarını çekmeceye koyuyolar..ben yukarı alcam da yer yok bi türlü neyle değiştireyim diye düşünüyom...acayip şekilde bardak bolluğu var bende..bi el atamadım ya
bu loc un ürünlerini kullandınızmı..dünkü gezmedeki kız satıyodu genel temizlikle metal parlatıcısını aldım..metal parlatıcı baya güzel parlattı
Bizimkine göz diktiği için hiç biyeri beğenmiyor orayıda gösterdim
bende metal parlatıcı almak isityorum ama nerden alabiliirm ki muhakkak birsüür yerde vardır ama daha istanbulu tam öğrenemedim
dün gece kola içtim soğuk soğuk ondan olabilir :26:Üşüttünmü yoksa ıhlamur varsa iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?