2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende iyiyim canım sadece halsizlik var..sen muhasebeyemi bakıyosun canım maaş hesaplamalarını falan yapıyorum bende yeni bi muhasebeci daha geldi inşallah ben kurtulurum

yok canım ben gelen misafirleri karşılıyorum bilgi veriyorum otelde alınan tüm ürünlerin faturalarını takip ediyorum manav,kasap,ekmek giib günlük harcamalrı cariye işle ay sonu toplayıp müüdre iletiyorum muhasebeye gidecek faturaları evrakları takip ediyorum işallah canım

ince havadar bi gömlek vardı üzerimde :) sıcak diye altıma çıtçıtımı da giymemiştim...
çokta sıcak değildi dün, üşütmüş olabilrsin, aspirin alsaydın uyumadan keşke
Benimde nasıl uykum var anlatamam. Erkende yattık.. Evin halini görseniz heryer toz halılar yok bir hafta daha idare edicem artık. Cumartesiye ne bahane bulsam acaba ya.
ben dün yine eşim olmayınca tüm gün temizlik yaptım, kapıları sildim, mutfak çekmecelerini boşalttım temizledim, buzdolabının içini boşaltıp sildim, süpürge vileda derken yine dinlenemedim

ben dün yine eşim olmayınca tüm gün temizlik yaptım, kapıları sildim, mutfak çekmecelerini boşalttım temizledim, buzdolabının içini boşaltıp sildim, süpürge vileda derken yine dinlenemedim

Şu an yerinde olmak isterdim ama yani temizliğim bitmiş ama dinlenememiş :)

valla aspirin yoktu olsada hiç aklıma gelmedi nektar :) daha doğrusu akşam bişeyim yoktu..uyuyup uyandıktan sonra oldu bu :))

..

bende geçen hafta sildim buzdolabını ...ya kızlar magnetler buzdolabımın bi yerini çizmiş bakınca belli oluyor ..kaldırmadım magneti ,çiziği onunla kapadım gene (

ben de çekmeceleri düzenlicem yaa..benim mutfağı yengem düzmüştü çeyizde..halen öyle duruyor :) onlar çay bardaklarını çekmeceye koyuyolar..ben yukarı alcam da yer yok bi türlü neyle değiştireyim diye düşünüyom...acayip şekilde bardak bolluğu var bende..bi el atamadım ya

ayy işin zormuş canım allah yardım etsin

Görümceme tatil yeri bakıyorum ya bizim yere göz koymuş çünkü her an gelebilir. bugünde diyorki benim hayalim bi yazlık kiralayıp hep birlikte tatil yapmaktı ama siz istemediniz. Annemde gelsin istiyordum. K.validem de diyorki seneye bi yer ben kiralarım hepinizi götürürüm. ben ve eşimde ses yok yalnız :)))

Şu an yerinde olmak isterdim ama yani temizliğim bitmiş ama dinlenememiş :)
daha da yapıcaklarım var elfim, çamaşırları bu akşam katliycam
hiç bitmiyo ki ev işi :26: annem de bukadar yorma kendini diyo

benim sesim karga gibi bugün yaa, telefon eden korkuyodur ne içsem ki açmak için

bu loc un ürünlerini kullandınızmı..dünkü gezmedeki kız satıyodu genel temizlikle metal parlatıcısını aldım..metal parlatıcı baya güzel parlattı

Üşüttünmü yoksa ıhlamur varsa iç

yine peşinize takılabilirbenim gideceğim oteli söyle oraya gitsin

bende metal parlatıcı almak isityorum ama nerden alabiliirm ki muhakkak birsüür yerde vardır ama daha istanbulu tam öğrenemedim

ne güzel oluyo buzdlabı içini silince dimmi, açıp açıp kapatıyorum ben "ay ne güzel yapmışım" deyip

Bizimkine göz diktiği için hiç biyeri beğenmiyor orayıda gösterdim

bende metal parlatıcı almak isityorum ama nerden alabiliirm ki muhakkak birsüür yerde vardır ama daha istanbulu tam öğrenemedim

çay tabaklarımı ve çaydanlığımı yaptım gelir gelmezbaya güzel oldu tavsiye ederim canım..nette satılıyomudur acababi bakıyım dur

elfi valla kurtuluşunuz yok bence o kesin sizinle gelir..kocasıyla başbaşa tatil geçirmek dururken niye sizin peşinize takılmak istiyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…