- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
dün gece kola içtim soğuk soğuk ondan olabilir :26:
kızlar, bu arada pazar tartıldım 60,5 olmuşum
1 haftada 1,5 kilo farkeder mi yaa :44: egzersiz felan da yaptım ama
kepekli ekmek yedim tüm hafta, ve çayıma sadece tek şeker attım (esmer şeker) devam edicem canım, sevindirik oldumFark edebilir canım sen bu uygulamana devam et haftaya tekrar tartıl
öksürmüyorum Zeynepcim, ama boğazım gıcıklanıyor :26:nektarcığım öksürüğün falan varmı bal ve zencefil tozunu karıştırıp iç çok iyi geliyor
ne güzel oluyo buzdlabı içini silince dimmi, açıp açıp kapatıyorum ben "ay ne güzel yapmışım" deyip
rica ederim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...way-252r252nlerini-be287eniyor-musunuz-3.html burdanda kullananlar var memnun olanlar var okuyabilirsin
günaydın kızlar,
kızımla ben geldik:))
kepekli ekmek yedim tüm hafta, ve çayıma sadece tek şeker attım (esmer şeker) devam edicem canım, sevindirik oldum
öksürmüyorum Zeynepcim, ama boğazım gıcıklanıyor :26:
Ben başıma gelecekleri biliyordum dün eşim gece 1 e kadar ona tatil yeri baktı kızıp erkenden de yattım hatta. Kızdığım için aynaya kağıt yapıştırmış seni seviyorum her zaman gül falan. Bide bi kaç yer adı yazmış bunuda elife verirsin diye. Sabah kağıdı verdim hanfendiye bakmış beğenmemiş ben burda kaçtane yer buldum şimdi. eşim aradı mahçup bi sesle dediki elif diyoki bende o otele gelmek istiyorum sizinle orda görüşmem bile. Zaten ayrı gidicez falan. Bende eşime dedimki bende şimdi 5 tane yer buldum 1 hafta boyunca sen ayrı ben ayrı o ayrı yer bakıyoruz ona ama o bizim yeri beğendiği için hiç bi yeri gözü görmüyor iyi gelsin napalım dedim.
Eşimin o mahçup sesi onun yüzünden o bilgisayar başından kalkmayışı ve bizim tartışmamıza sebep olması ve sürekli ne olacak düşüncesi sıkıldım artık. İstediği oldu
sen farklı bir otel bul git canım aynı otelde olup görüşmemek olmaz
dün gece kola içtim soğuk soğuk ondan olabilir :26:
kızlar, bu arada pazar tartıldım 60,5 olmuşum
1 haftada 1,5 kilo farkeder mi yaa :44: egzersiz felan da yaptım ama
günaydın kızlar,
yaa kızlarrbenim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan
günaydın kızlar,
hoşgeldin ayşem ve cünyır ayşa
ooo süper olmuş nigarım. yaptıklarına devam et.
bolum kesinleşti mi nihayet? eşin ne tepki verdi? hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına aldırsın
benimkiler de makinadan leke olmaya başladı ama benim çatal bıçaklar eve ait. kendi takımlarım hala annemde duruyorben de düşünüyorum acaba deterjandan mı oluyor? makina için sıvı bulaşık deterjanı kullanan var mı?
hamileymişsiniz allah kızınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder işallah
ay kız olucağı kesinleşti yanigünaydın kızlar,
zuzuşş, seda diycektin dimmihoşgeldin ayşem ve cünyır ayşa
benim günlük takımın da öyle oldu maalesef.. bulaşık mak. kurutma şeyinden oluyo diye şüpheleniyorum benyaa kızlarrbenim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan
ay kız olucağı kesinleşti yani
isim arayışlarına başlarız topikce
zuzuşş, seda diycektin dimmi
benim günlük takımın da öyle oldu maalesef.. bulaşık mak. kurutma şeyinden oluyo diye şüpheleniyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?