2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fark edebilir canım sen bu uygulamana devam et haftaya tekrar tartıl
kepekli ekmek yedim tüm hafta, ve çayıma sadece tek şeker attım (esmer şeker) devam edicem canım, sevindirik oldum

nektarcığım öksürüğün falan varmı bal ve zencefil tozunu karıştırıp iç çok iyi geliyor
öksürmüyorum Zeynepcim, ama boğazım gıcıklanıyor :26:

Son düzenleme:
ne güzel oluyo buzdlabı içini silince dimmi, açıp açıp kapatıyorum ben "ay ne güzel yapmışım" deyip

:))hehhe aynen canım ...

rica ederim canım
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...way-252r252nlerini-be287eniyor-musunuz-3.html burdanda kullananlar var memnun olanlar var okuyabilirsin

bizim komşu amway ın satışını yapıyor...ayda 300 tl lik satış yapmak zorundasın..ürünleri pahalı ama temizlik ürünleri çok güzelmiş..bi bulaşık det.var su katıyosun içine hem uzun ömürlü hemde güzelmiş...bide genel temizlik ilacı var..viledaya suyu dolduruyomuşsun onbdan döküyosun evin heryerini o suyla siliyomuşsun..pislik suyun dibinde kalıyomuş, su temiz oluyomuş..kadın diyo camını sil tozunu al yerleri sil sonra o suyu git çiçeğine dök okadar yanii

kadın manyak para kırıyo hee..biara bana taktı her akşam arıyodu üyem ol diye :))) eşim istemedi :))

yaa kızlarr benim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan

Ben başıma gelecekleri biliyordum dün eşim gece 1 e kadar ona tatil yeri baktı kızıp erkenden de yattım hatta. Kızdığım için aynaya kağıt yapıştırmış seni seviyorum her zaman gül falan. Bide bi kaç yer adı yazmış bunuda elife verirsin diye. Sabah kağıdı verdim hanfendiye bakmış beğenmemiş ben burda kaçtane yer buldum şimdi. eşim aradı mahçup bi sesle dediki elif diyoki bende o otele gelmek istiyorum sizinle orda görüşmem bile. Zaten ayrı gidicez falan. Bende eşime dedimki bende şimdi 5 tane yer buldum 1 hafta boyunca sen ayrı ben ayrı o ayrı yer bakıyoruz ona ama o bizim yeri beğendiği için hiç bi yeri gözü görmüyor iyi gelsin napalım dedim.

Eşimin o mahçup sesi onun yüzünden o bilgisayar başından kalkmayışı ve bizim tartışmamıza sebep olması ve sürekli ne olacak düşüncesi sıkıldım artık. İstediği oldu

kepekli ekmek yedim tüm hafta, ve çayıma sadece tek şeker attım (esmer şeker) devam edicem canım, sevindirik oldum

öksürmüyorum Zeynepcim, ama boğazım gıcıklanıyor :26:

sen onu yap gene pastil al em iyi gelir bende kilo vermek sitiyorum ama olmuyor evlendikten 4-5ay sonra kilo almya başladım fena oldum nasıl yapıcam bilemiyorum

sen farklı bir otel bul git canım aynı otelde olup görüşmemek olmaz

dün gece kola içtim soğuk soğuk ondan olabilir :26:

kızlar, bu arada pazar tartıldım 60,5 olmuşum
1 haftada 1,5 kilo farkeder mi yaa :44: egzersiz felan da yaptım ama

ooo süper olmuş nigarım. yaptıklarına devam et.

günaydın kızlar,
kızımla ben geldik:))

bolum kesinleşti mi nihayet? eşin ne tepki verdi? hayırlı olsun, Allah sağ salim kucağına aldırsın

benimkiler de makinadan leke olmaya başladı ama benim çatal bıçaklar eve ait. kendi takımlarım hala annemde duruyor ben de düşünüyorum acaba deterjandan mı oluyor? makina için sıvı bulaşık deterjanı kullanan var mı?

hoşgeldin ayşem ve cünyır ayşa

ne ayşesi kıs:))

saol tatlım evt belli oldu tabi o çok erkek istiyodu ama üzülecek hali yok heralde şimdi isim konusunda çatışmaya girdik hayırlısı bakalım:))

hamileymişsiniz allah kızınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip eder işallah

evt cnm daha önce konuşmuştuk hatırlamadın sanırım amin inşallah..

günaydın kızlar,
kızımla ben geldik:))
ay kız olucağı kesinleşti yani
isim arayışlarına başlarız topikce

hoşgeldin ayşem ve cünyır ayşa
zuzuşş, seda diycektin dimmi

benim günlük takımın da öyle oldu maalesef.. bulaşık mak. kurutma şeyinden oluyo diye şüpheleniyorum ben

sanırım öle dicekti:))
valla canım benim sölediklerimi beğenmedi beyefendi sinir etti beni başka isimlere bakmam gerekyardım edersiniz artık bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…