Canım ben yerimi aldım çoktan onun için niye değiştireyim. Başka otel yokmuş gibi yapıştı ya
off Filizim yaaa :sBen başıma gelecekleri biliyordum dün eşim gece 1 e kadar ona tatil yeri baktı kızıp erkenden de yattım hatta. Kızdığım için aynaya kağıt yapıştırmış seni seviyorum her zaman gül falan. Bide bi kaç yer adı yazmış bunuda elife verirsin diye. Sabah kağıdı verdim hanfendiye bakmış beğenmemiş ben burda kaçtane yer buldum şimdi. eşim aradı mahçup bi sesle dediki elif diyoki bende o otele gelmek istiyorum sizinle orda görüşmem bile. Zaten ayrı gidicez falan. Bende eşime dedimki bende şimdi 5 tane yer buldum 1 hafta boyunca sen ayrı ben ayrı o ayrı yer bakıyoruz ona ama o bizim yeri beğendiği için hiç bi yeri gözü görmüyor iyi gelsin napalım dedim.
Eşimin o mahçup sesi onun yüzünden o bilgisayar başından kalkmayışı ve bizim tartışmamıza sebep olması ve sürekli ne olacak düşüncesi sıkıldım artık. İstediği oldu
hepimiz öyleyiz canım, evlenince kilo aldık.. dikkat etmek lazım amasen onu yap gene pastil al em iyi gelir bende kilo vermek sitiyorum ama olmuyor evlendikten 4-5ay sonra kilo almya başladım fena oldum nasıl yapıcam bilemiyorum
devam canım devamooo süper olmuş nigarım. yaptıklarına devam et.
benimkiler de makinadan leke olmaya başladı ama benim çatal bıçaklar eve ait. kendi takımlarım hala annemde duruyorben de düşünüyorum acaba deterjandan mı oluyor? makina için sıvı bulaşık deterjanı kullanan var mı?
ne ayşesi kıs:))
..
ederiz canım, aklına güzel isim gelen yada çevresinden duyan paylaşır burdansanırım öle dicekti:))
valla canım benim sölediklerimi beğenmedi beyefendi sinir etti beni başka isimlere bakmam gerekyardım edersiniz artık bana:))
benimkiler de makinadan leke olmaya başladı ama benim çatal bıçaklar eve ait. kendi takımlarım hala annemde duruyorben de düşünüyorum acaba deterjandan mı oluyor? makina için sıvı bulaşık deterjanı kullanan var mı?
ay kız olucağı kesinleşti yani
isim arayışlarına başlarız topikce
zuzuşş, seda diycektin dimmi
benim günlük takımın da öyle oldu maalesef.. bulaşık mak. kurutma şeyinden oluyo diye şüpheleniyorum ben
:))hehhe aynen canım ...
bizim komşu amway ın satışını yapıyor...ayda 300 tl lik satış yapmak zorundasın..ürünleri pahalı ama temizlik ürünleri çok güzelmiş..bi bulaşık det.var su katıyosun içine hem uzun ömürlü hemde güzelmiş...bide genel temizlik ilacı var..viledaya suyu dolduruyomuşsun onbdan döküyosun evin heryerini o suyla siliyomuşsun..pislik suyun dibinde kalıyomuş, su temiz oluyomuş..kadın diyo camını sil tozunu al yerleri sil sonra o suyu git çiçeğine dökokadar yanii
kadın manyak para kırıyo hee..biara bana taktı her akşam arıyodu üyem ol diye :))) eşim istemedi :))
yaa kızlarrbenim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan
bende alayım bakalım şu ürünlerden benim kaşıklardada lekeler oluyor zamanım varsa silip koyuyorum yoksa silemiyorum
Aradı şimdi beni. Gidiş dönüşüde bizim gibi almış birlikte gidicez.
Çok büyük bi günah işledim galiba öyle düşünmeye başladım bütün aksilikler beni buluyor.
Diyorki bana zaten orda birlikte olmıcaz ki hadi beraber denize gidelim hadi birlikte yemek yiyelim durumu olmayacak herkes kendi çapında olacak. Sinirimden iyi tamam dedim ama şu an ağlayasım var
az önce gazatede kiralık ev ilanı için bir yeri aradım. eşyalı 2+1, 600 tl. dedi, çoook sevindim. akşam eşim gecikmezse gidip bir bakcaz. umarım güzeldir de tutarız. eşimin servisinin yolunun üzerinde ev, ben de arabayla gidip gelirim. fiyatı çok uygun, umarım ev de uygundur. dua edin kızlarrr...
şimdi sterline baktım, 2,61 tl olmuş, eğer daha fazla çıkmazsa bu ay 920 tl. civarı olacak kiramız. içim acıyor valla o parayı verirken...
az önce gazatede kiralık ev ilanı için bir yeri aradım. eşyalı 2+1, 600 tl. dedi, çoook sevindim. akşam eşim gecikmezse gidip bir bakcaz. umarım güzeldir de tutarız. eşimin servisinin yolunun üzerinde ev, ben de arabayla gidip gelirim. fiyatı çok uygun, umarım ev de uygundur. dua edin kızlarrr...
şimdi sterline baktım, 2,64 tl olmuş, eğer daha fazla çıkmazsa bu ay 925 tl. civarı olacak kiramız. içim acıyor valla o parayı verirken...
yanlış anlamada canım böyle olacağı belliydihiç söylemeyecektiniz nereye gideceğinizi saklamalıydınız o bulduktan sonra siz söylemeliydiniz canını sıkma artık yapacak bişey yok allahtan annesini getirmiyo
yanlış anlamada canım böyle olacağı belliydihiç söylemeyecektiniz nereye gideceğinizi saklamalıydınız o bulduktan sonra siz söylemeliydiniz canını sıkma artık yapacak bişey yok allahtan annesini getirmiyo
boll
beğendiğim isimler derin ela naz ada duru belki fikir olur canım
yarenay ne kadar pahalı orda evler4 oda ev fiyatı hayırlısı canım inşallah olur yeri nasıl güzelmi
Aradı şimdi beni. Gidiş dönüşüde bizim gibi almış birlikte gidicez.
Çok büyük bi günah işledim galiba öyle düşünmeye başladım bütün aksilikler beni buluyor.
Diyorki bana zaten orda birlikte olmıcaz ki hadi beraber denize gidelim hadi birlikte yemek yiyelim durumu olmayacak herkes kendi çapında olacak. Sinirimden iyi tamam dedim ama şu an ağlayasım var
şimdi sterline baktım, 2,64 tl olmuş, eğer daha fazla çıkmazsa bu ay 925 tl. civarı olacak kiramız. içim acıyor valla o parayı verirken...
elfimm, hep peki dediğin için oluyo amaAradı şimdi beni. Gidiş dönüşüde bizim gibi almış birlikte gidicez.
ay yarenim inş olur canım yaa, fiyatta da çok fark varaz önce gazatede kiralık ev ilanı için bir yeri aradım. eşyalı 2+1, 600 tl. dedi, çoook sevindim. akşam eşim gecikmezse gidip bir bakcaz. umarım güzeldir de tutarız. eşimin servisinin yolunun üzerinde ev, ben de arabayla gidip gelirim. fiyatı çok uygun, umarım ev de uygundur. dua edin kızlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?