2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off Filizim yaaa :s
ben biliyodum ama, belliydi..yaptı yapıcağını ne diyelim
umarım karşılaşmazsınız bakalım artık :26:

sen onu yap gene pastil al em iyi gelir bende kilo vermek sitiyorum ama olmuyor evlendikten 4-5ay sonra kilo almya başladım fena oldum nasıl yapıcam bilemiyorum
hepimiz öyleyiz canım, evlenince kilo aldık.. dikkat etmek lazım ama

devam canım devam
regl olunca egzersizleri bırakmazsam

ben kullanıyorum sıvı deterjan, tabletten daha iyi oluyo
hiç kalıntı bırakmıyo tavsiye ederim canım

sanırım öle dicekti:))
valla canım benim sölediklerimi beğenmedi beyefendi sinir etti beni başka isimlere bakmam gerekyardım edersiniz artık bana:))
ederiz canım, aklına güzel isim gelen yada çevresinden duyan paylaşır burdan

yaa çok sinirimi bozuyo..güya misafirlik..o haldemi çıkarıcam misafire

he yaw sorma nektar öle dicektim :))
Allah söletti heralde sıra ayşede :))

yaa kızlarr benim kaşık bıçak tkımım leke yaptı yaaa daha 1 sene olmadan

zuzucum üzülme benimkide öyle oldubu aldığımı deneyeceğim tabak altlarını düzelttiğine göre bunuda düzeltiriyi gelirse sende alırsın..
genel temizliği bende aldım temizlik yapılacak ya bakalım inşallah güzel çıkar
bol hadi gözün aydınn

bende alayım bakalım şu ürünlerden benim kaşıklardada lekeler oluyor zamanım varsa silip koyuyorum yoksa silemiyorum

arkadaşlar aranızda başka hamile olan varmı acaba birde hamilelikten önce ne testleri yaptırmam gerekiyor ?

Aradı şimdi beni. Gidiş dönüşüde bizim gibi almış birlikte gidicez.

Çok büyük bi günah işledim galiba öyle düşünmeye başladım bütün aksilikler beni buluyor.
Diyorki bana zaten orda birlikte olmıcaz ki hadi beraber denize gidelim hadi birlikte yemek yiyelim durumu olmayacak herkes kendi çapında olacak. Sinirimden iyi tamam dedim ama şu an ağlayasım var

az önce gazatede kiralık ev ilanı için bir yeri aradım. eşyalı 2+1, 600 tl. dedi, çoook sevindim. akşam eşim gecikmezse gidip bir bakcaz. umarım güzeldir de tutarız. eşimin servisinin yolunun üzerinde ev, ben de arabayla gidip gelirim. fiyatı çok uygun, umarım ev de uygundur. dua edin kızlarrr...

şimdi sterline baktım, 2,64 tl olmuş, eğer daha fazla çıkmazsa bu ay 925 tl. civarı olacak kiramız. içim acıyor valla o parayı verirken...

Son düzenleme:

yanlış anlamada canım böyle olacağı belliydihiç söylemeyecektiniz nereye gideceğinizi saklamalıydınız o bulduktan sonra siz söylemeliydinizcanını sıkma artık yapacak bişey yok allahtan annesini getirmiyo

yarenay ne kadar pahalı orda evler4 oda ev fiyatıhayırlısı canım inşallah olur yeri nasıl güzelmi

İnşallah olur canım kiranız çok çünkü

Valla fundacım izni bizimkine denk gelirse hiç şaşırmam o da gelir. Hala bile diyorki orayı önce ben bulmuştum nasıl saklayalım canım çok sıkılıyor :2:

ya evt elfi keşke öle yapsaydınız bu kız aklına koymuştu belli zaten neyse artık üzme kendini napacaksın daha ne kadar yüzsüzmüş bu arada.

boll
beğendiğim isimler derin ela naz ada duru belki fikir olur canım

cnm duruyla derini bende çok seviyorum ama beyimiz beğenmedi olmaz diyo(

yarenay ne kadar pahalı orda evler4 oda ev fiyatıhayırlısı canım inşallah olur yeri nasıl güzelmi

canım yerine akşam bakcaz, az çok biliyoruz da zaten. bu saatten sonra yeri çok da önemli değil aslında. şimdiye kadar Lefkoşa'nın en güzel yerinde oturuyorduk ama çok da bir faydasını görmedik.

hani farklı zamanda gidicektiniz...çok şeytan bi görümcen var k.bakmada
ben olsam ne yolda ne otelde asla ve asla muattap olmam aslaaaa

inşallah canım inşallah..Allah gönlünüze göre versin inşallah

...
fundam sen kullan işe yararsa bende alayım

elfimm, hep peki dediğin için oluyo ama ne diyim bilemedim :44:

ay yarenim inş olur canım yaa, fiyatta da çok fark var
yolunuzun üzeri olması da süper
hadi inş olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…