2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya evt elfi keşke öle yapsaydınız bu kız aklına koymuştu belli zaten neyse artık üzme kendini napacaksın daha ne kadar yüzsüzmüş bu arada.

Bugüne kadar hep onların istediği olsun dedim k.validemin o asık suratına rağmen dün eşime sormadan gezme işini ayarladım hatta eşim dediki niye kendi kendine karar aldınki dedi sonra güldü şaka yaptım dedi gidelim iyi düşünmüşsün dedi. Çünkü etrafımda asık surat istemiyorum aralar soğuk olmasın diye elimden geleni yapıyorum ama bu tatili baş başa o kadar istiyordum ki (

ilk önce zemini hazırladı...ben beğenmiştim ikinci tercihim o olmaz bu olmaz
sonra bende geleyim farklı zamanlarda gitcez zaten dedi şimdide yolculuğu da sizinle aynı yaptı
eminimkiii otelde tek sıkılıyoruz birlikte tura gidelim şunu yapalım..yada siz tura gitmeye kalksanız..'aa bizde aynı gün gidicektik,e birlikte gideriz artık' demeler olucaktırr..eminm bakkk

çok sinirlendimm

hani farklı zamanda gidicektiniz...çok şeytan bi görümcen var k.bakmada
ben olsam ne yolda ne otelde asla ve asla muattap olmam aslaaaa
aynen böyle düşünüyorum ben de
ELFİ, EŞİN DE İSTEMEDİĞİNİ BİLİYODU, NİYE TAVRINI KOYMUYO Kİ SENİN ÜZÜLMENE GÖZ YUMUYO

Son düzenleme:
Bende sinirimden ağlıyorum şimdi eşimede sitemli bi mesaj attım zaten hep ailenle birlikreyiz bi tek bu tatilimiz ayrı olsun istedim o da olmadı dedim

istiyosan çabalaman gerekirdi elfiii
hiç k.bakma kendin ettin kendin buldun en başından koycaktın ağırlığını

ne bu yaa tatile gitcen rahatlamaya gene onun suratını görcen off elfii yaaa

canım yerine akşam bakcaz, az çok biliyoruz da zaten. bu saatten sonra yeri çok da önemli değil aslında. şimdiye kadar Lefkoşa'nın en güzel yerinde oturuyorduk ama çok da bir faydasını görmedik.

zuzucum tamam kullanır haber veririm
yani gerçekten çok fena bi görümce seni kıskanıyo ve seninle iddalaşıyo benceben kıskanç insanlara anlam veremiyorum ya ama malesef kızların biçoğunda kıskançlık olabiliyo inşallah kayınvalden gelmez
bol ozaman kendi bulsun kendi nasıl isimler beğeniyo
yarenay hadi bakalım ya umarım sizin için hayırlısı olur

ay canım ya çok üzüldüm senin adına valla. görümcene de gıcık oldum. istediğini yaptı yani sonunda gitti sizin tatil ya. aynı günlerde aynı otelde, bi de odalarınızı yan yana ister şimdi bu. sizin çocuk yok birşey yok, başbaşa tatil yapacaksınız. onun çocuğuyla falan da ilgileneceksin şimdi orda ister istemez.. çok gıcık oldum valla. bence sen bir son dakika golü at, değiştir oteli. belki daha az içine sinen bir yer olur ama en azından eşinle başbaşa olursunuz.

Bende sinirimden ağlıyorum şimdi eşimede sitemli bi mesaj attım zaten hep ailenle birlikreyiz bi tek bu tatilimiz ayrı olsun istedim o da olmadı dedim
yaa ağlama sakın canım, olan oldu ama yani biraz tavrını koy, resmen artık iyiliğini suistimal ediyolar, ve böyle olmaya devam edersen hep üzülen sen olucaksın :26:

bence de Filiz, değiştirebiliyosan değiştir..
madem çok istiyodun al otelini iyi tatiller de

şuan varya nasıl sinir olduğumu bilemezsiniz

Allah ım sen sabır ver yaa...bunuda takmamaya çalış artık elfii..napalım tatilinizde burnunuzdan gelmesin nazından

Bu benim kaderim boyun eğicem kaderime. Gidip elimi yüzümü yıkadım eşimlede konuşmıcam bugün. Ona o kadar istemediğimi söyledim kendi halinde bırakmadı onu ha bire oteller aradı durdu satın aldık artık değiştiremeyiz. DEdiğiniz gibi onun çocuğu var tamam çok seviyorum onu ama bi çocukla tatil ne kadar olabilir ki. Bide telefonda dedi ki o kadar yolu bebekle tek başıma gidemezdim zaten iyi oldu birlikte gitmemiz.

şuan varya nasıl sinir olduğumu bilemezsiniz

Allah ım sen sabır ver yaa...bunuda takmamaya çalış artık elfii..napalım tatilinizde burnunuzdan gelmesin nazından

Tatil gününe kadar üzülücem sanırım.Bide geçen ne dikkatimi çekti bu benim göğüs problemimi bilmiyordu anladı sanırım. Geçen diyorki birlikte hamama gidelim mi yok kız daha neler dedim. Şimdi tatilde görür istediği kadar. Sinirimden neler düşünüyorum ya kafayı yicem

sigorta yaptırdıysan iptal edebilirsin canım yakaderim falan deme ya elfi surat yap bişeyler yap kendi hayatını niye mahvediyosun anlamıyorum

kızlar kimsenin bir fikri yokmu hangi testler olduğunun

canım benim hamileliğim sürpriz olduğu için öncesinde bi test yaptırmadım ama normal kontrollere gidiyordum doktora hormonlarına baktırabilirsin sen herhangibir sorun olup olmadığına dair ondan sonra hamileliğinle beraber testler yapılmaya başlanıyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…