2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

beta hcg canım
biraz çok bilmişimdirde:82:

yok canım o hamilemisin diye şüphelendiğinde yapılıyo:))

valla elficim nedesem bilemedim kötü bi durum yani eşinde zor durumdadır şimdi kardeşi nede olsa ama bu kadar yüzsüz olunamaz gerçekten..göğsünde ne problem vardı canım?

evet canım o ne için yaptıracakmışkiben öyle anladım

neeee bide ölemi dediii
bakıcı mı arıyomuş kendine töbe töbe yaa...günaha gircem susayım en iyisi

bolcum bakma işte saçmalıyorum çok küçükler ..

Şimdi bana akıl verin eşime surat yapayım mı onunda yerine koyuyorum kendimi. Gittiğimiz yerin fiyatı çok uygun oda kardeşinin maddi açıdan durumunu düşünüyor. bi yandanda başının etini yiyiyordur ben buldum diye bi mahçupluk oluşmuş kendisinde.

Nasıl davranmam lazım. Bide bu kadar iyi niyetle düşünmüşken en kötüsü ben olmiyim

ilahi elfi kafana taktığın şeye bakdestekli bikini alırsın hiç bişe olmaz belli bile olmazalttan kaldırır süper olur:13:

Aman göğsü boşverinde ne yapmam lazım kime karşı nasıl davranmam lazım özellikle eşime karşı?

anladım canım elficim bilemiyorumki artık olan olmuş tatilinin burnundan gelmemesi için çabalıycaksın artıkeşime biraz tavır yap ama abartma tatildedeonları görmezden geleceksiniz başka çare yok..görümcenede deki biz başbaşa bi tatil yapacaktık de

Başbaşa tatil yapmak istediğimizi biliyordu zaten.

Eşimi karşıma alıp konuşmak istiyorum annemi yalnız bırakamam dedi ne kadar merhametlisin bende yalnız bırakamazdım dedim annesini kabul ettim annesi her seferinde hiç bişeylerine karışmam etmem diye bi sürü vaatlerde bulundu içim daha çok rahatladı ev işlerini ben yapıyorum çamaşırları ben yıkıyorum temizlik ürünüme kadar karışıyor. Geçen deterjan aldım doğrusunu mu aldın dedi bakacaktı izin vermedim her zaman aldığımızdan aldım işte dedim. Kardeşi her başı sıkıştığında bizde maddi manevi her türlü yardım yapılıyor. Bi ayağı sürekli bizde. k.validem bizimle ama bizden çok ona destek oluyor maddi açıdan da manevi açıdanda. Dün ilk kez bulaşık makinesini boşaltmıştı şaşırdım hemde ben uyuyorken. Belki o da bi mesajdı sen uyuyordun ama ben erken kalktım börek bile yaptım der gibi havalardaydı. Tek istediğim tatili başbaşa geçirmekti

maddi açıdan uygun başka bir sürü yer bulunurdu, ama o en başından sizle gitmeyi koymuş aklına
başka yer alsaydınız, oraya da gelirdi bence
eşine nekadar kırgın lduğunu anlat güzelce, zaten evde gerginlik felan yetmiyomuydu ya ? (
siz daha yeni evlisiniz hem, böyle tatil mi olur

Birlikte sürekli didişme halindeler aklıma geldikçe gözlerim doluyor sessiz sakin bi tatil istiyordum ama ben ya ((

Elfi evde konuşma bu konuyu, k.validen duyup olay büyümesin :kızımı istemiyo felan olayı olmasın..
iş çıkışı çay felan için dışarıda eşinle

Son düzenleme:
Hala bize gelmek isteyen misafirler var bitmediler bi türlü biri daha gelecekti dün dışardayız haftaiçi gelin dedim inş. bugün gelmezler

çok teşekkür ederim canımben kendime detaylı bir check-up yaptırdım kansızlık çıktı ve dişlerimde sorun var onları yaptırıcam başka bişe yok sonra kadın doğuma gidicem iyi bir doktora denk geliirm işallah :)

nedesem bilemedim canım ya çok üzüldüm ama..bu devirde bunların yaptıkları hiç hoş değil iyi çekiyosun başkası olsa çekmez sabırlısın ama sende çok içine atıyosun inşallah sonradan patlak vermez eşinle otur güzelce herşeyi konuş..en azından tatilin burnundan gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…