beta hcg canım
biraz çok bilmişimdirde:82:
yok canım o hamilemisin diye şüphelendiğinde yapılıyo:))
valla elficim nedesem bilemedim kötü bi durum yani eşinde zor durumdadır şimdi kardeşi nede olsa ama bu kadar yüzsüz olunamaz gerçekten..göğsünde ne problem vardı canım?
Bu benim kaderim boyun eğicem kaderime. Gidip elimi yüzümü yıkadım eşimlede konuşmıcam bugün. Ona o kadar istemediğimi söyledim kendi halinde bırakmadı onu ha bire oteller aradı durdu satın aldık artık değiştiremeyiz. DEdiğiniz gibi onun çocuğu var tamam çok seviyorum onu ama bi çocukla tatil ne kadar olabilir ki. Bide telefonda dedi ki o kadar yolu bebekle tek başıma gidemezdim zaten iyi oldu birlikte gitmemiz.
bencede nektarcığım kendi kendini daha fazla üzme yapacak bişe yok onlar yokmuş gibi davran
ilahi elfi kafana taktığın şeye bakdestekli bikini alırsın hiç bişe olmaz belli bile olmaz alttan kaldırır süper olur:13:
maddi açıdan uygun başka bir sürü yer bulunurdu, ama o en başından sizle gitmeyi koymuş aklınabolcum bakma işte saçmalıyorum çok küçükler ..
Şimdi bana akıl verin eşime surat yapayım mı onunda yerine koyuyorum kendimi. Gittiğimiz yerin fiyatı çok uygun oda kardeşinin maddi açıdan durumunu düşünüyor. bi yandanda başının etini yiyiyordur ben buldum diye bi mahçupluk oluşmuş kendisinde.
Nasıl davranmam lazım. Bide bu kadar iyi niyetle düşünmüşken en kötüsü ben olmiyim
maddi açıdan uygun başka bir sürü yer bulunurdu, ama o en başından sizle gitmeyi koymuş aklına
başka yer alsaydınız, oraya da gelirdi bence
eşine nekadar kırgın lduğunu anlat güzelce, zaten evde gerginlik felan yetmiyomuydu ya ?(
siz daha yeni evlisiniz hem, böyle tatil mi olur
Başbaşa tatil yapmak istediğimizi biliyordu zaten.
Eşimi karşıma alıp konuşmak istiyorum annemi yalnız bırakamam dedi ne kadar merhametlisin bende yalnız bırakamazdım dedim annesini kabul ettim annesi her seferinde hiç bişeylerine karışmam etmem diye bi sürü vaatlerde bulundu içim daha çok rahatladı ev işlerini ben yapıyorum çamaşırları ben yıkıyorum temizlik ürünüme kadar karışıyor. Geçen deterjan aldım doğrusunu mu aldın dedi bakacaktı izin vermedim her zaman aldığımızdan aldım işte dedim. Kardeşi her başı sıkıştığında bizde maddi manevi her türlü yardım yapılıyor. Bi ayağı sürekli bizde. k.validem bizimle ama bizden çok ona destek oluyor maddi açıdan da manevi açıdanda. Dün ilk kez bulaşık makinesini boşaltmıştı şaşırdım hemde ben uyuyorken. Belki o da bi mesajdı sen uyuyordun ama ben erken kalktım börek bile yaptım der gibi havalardaydı. Tek istediğim tatili başbaşa geçirmekti
Elfi evde konuşma bu konuyu, k.validen duyup olay büyümesin :kızımı istemiyo felan olayı olmasın..
iş çıkışı çay felan için dışarıda eşinle
canım benim hamileliğim sürpriz olduğu için öncesinde bi test yaptırmadım ama normal kontrollere gidiyordum doktora hormonlarına baktırabilirsin sen herhangibir sorun olup olmadığına dair ondan sonra hamileliğinle beraber testler yapılmaya başlanıyor zaten.
elficiim diyektin heralde:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?