2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

mutfağa giriyorum ayaklarım geri geri gidiyor. ben ne anlarım buzdolabı silmekten yaa hayatımda silmedim ki. Nigar ne ile sildin sen,deterjan falan bişey kullandın mı nasıl yaptın bi anlat cnm da şu işi de halledeyim sayende

bende bilmiyormannem geldiğinde silmişti

aaaa şimdi anladım canım. yani yoksa burada resim btirmiş olsaydın yani resimle ingilizcenin ne alakası var dedim bi an

:84::84::84::84::84:
ağlamak istiyorumm..yaa offf berbat bi işe bulaştım (

42 tane beyanname göndermem gerek eski verdsiyonlarla..e-beyannamede beni sistemden attı :84::84: elfiim kafayı yiceemmm:95:

10 dakika bekle tekrar gir

Bende saat amaçlı almadım eve sende öyle de eşine. Duvar sticker i gibi düşünsün

cemreeylül yetişemedim canım ben sana. bizim topic adetimizdir. yeni gelen arkadaş adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadıını söyler ve bir foto ekler...

nikah da olur, o da yoksa eşinle çekilmiş foto da olur maksat yüzünü görmek, sanal da olsak arkadaşız, birbirimizin yüzünü görmek istiyoruz

cemreeylül yetişemedim canım ben sana. bizim topic adetimizdir. yeni gelen arkadaş adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadıını söyler ve bir foto ekler...

bu kurallara da bayılıyorum sanki burası bi işyeri ve biz de yeni eleman alıyoruz kadromuza personel şefimiz de yarenay
Süpersiniz kızlar yaaa

Son düzenleme:
alishiaaaaa mesajı editledim sana da cevap verdim canım bakabildin mi? bizim patron kurtlandı yine geziniyor ortalıkta da ondan yazıp yolladım hemen. daha önce aynı mesajı 2 kere yazdım yollayamadım da

bu kurallara da bayılıyorum sanki burası bi işyeri ve biz de yeni eleman alıyoruz kadromuza personel şefimiz de yarenay
Süpersiniz kızlar yaaa

bende eklemiştim ilk geldiğimdehatta ekliyodum siliyodum bakmayan oluyodu tekrar ekliyodum falan ilk girmek kolay olmuyo malesef

Süpersiniz kızlar yaaa

hayalimdeki meslek zaten insan kaynakları adaşım, ondan olsa gerek bu görevi ben üstlendim

hmm anladım evet haklısın. Aslında denk gelirse ünv.servislerini de kullanabilirsin bişey demiyorlar nası olsa geçsin güzelsin seni de öğrenci sanarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…