Okurum bi yandan sizi, şu alışveriş merkezlerini arayıp iletişim bilgilerimizi güncelliyim, 20 küsür tane kaldı
mutfağa giriyorum ayaklarım geri geri gidiyor. ben ne anlarım buzdolabı silmekten yaa hayatımda silmedim ki. Nigar ne ile sildin sen,deterjan falan bişey kullandın mı nasıl yaptın bi anlat cnm da şu işi de halledeyim sayende
istanbuldayım ben, ben ingiltereden geldim zaten, hala resmi olarak ingilizim de, o yüzden her hangi bir lisans programından mezun olmak yeterli, direkt girebiliyoruz biz
çok şükür bu avantajım var, yoksa sanata gönül vermiş bir işsiz olcaktım
:84::84::84::84::84:
ağlamak istiyorumm..yaa offf berbat bi işe bulaştım(
42 tane beyanname göndermem gerek eski verdsiyonlarla..e-beyannamede beni sistemden attı :84::84: elfiim kafayı yiceemmm:95:
güle güle cnmmm iyi gezmeler bizim yerimize de gez
nigar yaaa benim kociş o saatleri sevmiyor rakamsız saat mi olur nasıl anlıycam ben onu diyor beni sinir ediyoroysa ben de çok seviyorum ne güzel çeşitler varmış o sitede de. Hem fiyatları da baya uygun
aaaa şimdi anladım canım. yani yoksa burada resim btirmiş olsaydın yani resimle ingilizcenin ne alakası var dedim bi an
ne fotosu şekerim
yeni gelen arkadaşlar foto ekler canımcım düğün fotosu topik kuralımız
cemreeylül yetişemedim canım ben sana. bizim topic adetimizdir. yeni gelen arkadaş adını, yaşını, mesleğini, nerde yaşadıını söyler ve bir foto ekler...
hmm ama şey benim düğünüm olmadı ki :26:
bu kurallara da bayılıyorum sanki burası bi işyeri ve biz de yeni eleman alıyoruz kadromuza personel şefimiz de yarenay
Süpersiniz kızlar yaaa
bu kurallara da bayılıyorum sanki burası bi işyeri ve biz de yeni eleman alıyoruz kadromuza personel şefimiz de yarenay
Süpersiniz kızlar yaaa
canım kaymaklıya da bakcaz artık ilan çıktıkça. şimdiki evimiz de işyerime uzak ama ablamlara yakın. onların arabayla gelip gidiyorum, eşim de bizim arabımızla gidiyor. öteki türlü burayı biliyorsun toplu ulaşım falan yok, e 2 araba da bize ağır gelir. o yüzden ev ya ablamlara yakın olmalı ya da eşimin servisinin yolunun üzerinde...
ben daha gurbetteyim şekerim. önce bir ülkeme döneyim hayırlısıyla, o zaman bakcaz bebişimize :emir bebek:
bende eklemiştim ilk geldiğimde hatta ekliyodum siliyodum bakmayan oluyodu tekrar ekliyodum falan ilk girmek kolay olmuyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?