eşim kızarsa diye çekiniyorum
ailem yüzünden olmadı, babamla hiçbir konuda anlaşamadığımız için, ve sürekli kavga ettiğimiz için, hiç bişeyde beni savunup erkek tarafına karsı arkamda durmadıkları için
zaten babamda uzun süredir hastanede olduğu için ben de kimseye hadi gelinlik alalım düğün yapalım diyemedim bu şartlarda
toplam 5 kişi gittik, nikahı kıydık sadece
neyse sizlere iyi muhabbetler, hoşçakalın
ailem yüzünden olmadı, babamla hiçbir konuda anlaşamadığımız için, ve sürekli kavga ettiğimiz için, hiç bişeyde beni savunup erkek tarafına karsı arkamda durmadıkları için
zaten babamda uzun süredir hastanede olduğu için ben de kimseye hadi gelinlik alalım düğün yapalım diyemedim bu şartlarda
mutfağa giriyorum ayaklarım geri geri gidiyor. ben ne anlarım buzdolabı silmekten yaa hayatımda silmedim ki. Nigar ne ile sildin sen,deterjan falan bişey kullandın mı nasıl yaptın bi anlat cnm da şu işi de halledeyim sayende
ne oldu canım foto istedik diye kızdınmı bize:26:niye birden çıktın
üzüldüm olanlara umarım şuan herşey iyidir mühim olan şuan zatenbabanada geçmiş olsun
cnm bende 2 hafta önce temizledm gerekli yerde yağçöz varya cifin ondan döktm onla yada normal deterjan cifle ama çok dökme çok köpük olursa silmek zor oluyo..
zamanlama süpermişcanım akşama ne yapıyon
bütün rafları falan çıkardın sildin sonra tekrar mı taktın? Yoksa hepsini yerinde mi sildin? ay saçma sorular mı soruyorum ama napiim bilmiyorum kiiişimdi annemi de arayıp sormayayım hazır siz varken size sorayım dedim
ayy evde pek bi şey de kalmadı yarın pazar var...Ama tavuk almıştım dün göğüs, bi de patlıcan var dolapta. ikisiyle bi şeyler yapsam diye düşünüyorum. Canım da hiç patlıcan istemiyor aksi gibi...belki sadece biberli falan tavuk sote yaparım. Ama üf yaaaa kırmızı biberim de bitti(( geçen hafta evde her şey var diye pazara çıkmamıştım o yüzden bu hafta yiyecek bi şey kalmadı :26:
ne oldu canım foto istedik diye kızdınmı bize:26:niye birden çıktın
üzüldüm olanlara umarım şuan herşey iyidir mühim olan şuan zatenbabanada geçmiş olsun
sağlık olsun canım. umarım şimdi aranız daha iyidir ailenle :26:
saolum iyi dilekleriniz için, hayır kızmadım ama hangi topikte benzeri bi olay konuşulsa, ısrarla fotograf isteniyor ve ben düğünüm ve gelinliğim olmadı ki diyince de sanki sahte üyeymişim gibi davranılıyor ilerleyen günlerde. sadece bunları yine yaşamak ve yine üzülmek istemiyorum
saolum iyi dilekleriniz için, hayır kızmadım ama hangi topikte benzeri bi olay konuşulsa, ısrarla fotograf isteniyor ve ben düğünüm ve gelinliğim olmadı ki diyince de sanki sahte üyeymişim gibi davranılıyor ilerleyen günlerde. sadece bunları yine yaşamak ve yine üzülmek istemiyorum
çok tşk. canım gideyim de sileyim bari birazdan :44:evt cnm çıkardım kenarlarınında temizlenmesi gerekti çünkü sen hiç silmeyip yıkasanda rafları olur ama çok kirli değilse rafları çıkarmadanda silebilirsin ama.
ayyy evet yaa ben de az almama rağmen hep bozuluyor sebzelerim falan çok üzülüyorum. Geçenlerde yarım kilo kabak almışım unutmuşum. Berbat olmuş dolapta. kaç tane domatesim bozulmuş salatalıklarım bozulmuş...ben bide az az alıyorum yoksa bozuluyo sebzelerbenimde hiç sebzem kalmadı alışveriş yapmam lazım
çok tşk. canım gideyim de sileyim bari birazdan :44:
ayyy evet yaa ben de az almama rağmen hep bozuluyor sebzelerim falan çok üzülüyorum. Geçenlerde yarım kilo kabak almışım unutmuşum. Berbat olmuş dolapta. kaç tane domatesim bozulmuş salatalıklarım bozulmuş...
aaa hayır asla öyle hissettirdiysek kusura bakma. Ama biz gerçekten burya her yeni gelenden bi foto istiyoruz tanışma baabında. Yoksa amacımız gerçek misin değil misin bunu sorgulamak değil. ki öyle bile olsa biri gelir mesela başka herhangi birinin fotoğrafını koyar ben buyum diye. Biz bunu bilemeyiz ki zaten...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?