2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ailem yüzünden olmadı, babamla hiçbir konuda anlaşamadığımız için, ve sürekli kavga ettiğimiz için, hiç bişeyde beni savunup erkek tarafına karsı arkamda durmadıkları için
zaten babamda uzun süredir hastanede olduğu için ben de kimseye hadi gelinlik alalım düğün yapalım diyemedim bu şartlarda
toplam 5 kişi gittik, nikahı kıydık sadece
neyse sizlere iyi muhabbetler, hoşçakalın

eşim kızarsa diye çekiniyorum

benimki de bi ara girmiş buraya bizim fotoğrafları evin fotoğraflarını falan görmüş. Kızar aslında normalde ama o zaman babam daha yeni ameliyat olmuştu ben sabah akşam ağlıyordum. Böyle böyle yapışsın fotoğraflarımızı koymuşsun falan dedi, allah dedim yandık kızacak hıı dedim koydum ama zaten bi taraftan ağlıyordum da yine. O arada bi şey demedi artık. Sonra da unuttu gitti

ne oldu canım foto istedik diye kızdınmı bize:26:niye birden çıktın
üzüldüm olanlara umarım şuan herşey iyidir mühim olan şuan zatenbabanada geçmiş olsun

üzüldüm olanlara umarım şuan herşey iyidir mühim olan şuan zatenbabanada geçmiş olsun

sağlık olsun canım. umarım şimdi aranız daha iyidir ailenle :26:

cnm bende 2 hafta önce temizledm gerekli yerde yağçöz varya cifin ondan döktm onla yada normal deterjan cifle ama çok dökme çok köpük olursa silmek zor oluyo..

cnm bende 2 hafta önce temizledm gerekli yerde yağçöz varya cifin ondan döktm onla yada normal deterjan cifle ama çok dökme çok köpük olursa silmek zor oluyo..

bütün rafları falan çıkardın sildin sonra tekrar mı taktın? Yoksa hepsini yerinde mi sildin? ay saçma sorular mı soruyorum ama napiim bilmiyorum kiii şimdi annemi de arayıp sormayayım hazır siz varken size sorayım dedim

zamanlama süpermişcanım akşama ne yapıyon

ayy evde pek bi şey de kalmadı yarın pazar var...Ama tavuk almıştım dün göğüs, bi de patlıcan var dolapta. ikisiyle bi şeyler yapsam diye düşünüyorum. Canım da hiç patlıcan istemiyor aksi gibi...belki sadece biberli falan tavuk sote yaparım. Ama üf yaaaa kırmızı biberim de bitti (( geçen hafta evde her şey var diye pazara çıkmamıştım o yüzden bu hafta yiyecek bi şey kalmadı :26:

evt cnm çıkardım kenarlarınında temizlenmesi gerekti çünkü sen hiç silmeyip yıkasanda rafları olur ama çok kirli değilse rafları çıkarmadanda silebilirsin ama.

canım pek iyi şeyler hatırlatmamışız sana, kusura bakma. önemli olan şimdi mutlu olup olmaman. geçenlerde konusu açıldı da nerdeyse hiç birimiz öyle güllük gülistanlık evlenmemişiz zaten. herkes anne babasıyla problemler yaşamış. o yüzden takma artık bunları kafana. üzülme hiç. niye çıkıyorsun hemen

ben bide az az alıyorum yoksa bozuluyo sebzelerbenimde hiç sebzem kalmadıalışveriş yapmam lazım

sağlık olsun canım. umarım şimdi aranız daha iyidir ailenle :26:

saolum iyi dilekleriniz için, hayır kızmadım ama hangi topikte benzeri bi olay konuşulsa, ısrarla fotograf isteniyor ve ben düğünüm ve gelinliğim olmadı ki diyince de sanki sahte üyeymişim gibi davranılıyor ilerleyen günlerde. sadece bunları yine yaşamak ve yine üzülmek istemiyorum

ayy canım olur mu öyle şey. bizi de öyle sanma lütfen. eşinle çekilmiş herhangi bir fotoğrafın da olur demiştim ben. hatta tek bile olur yani bizimkisi merak işte, sadece seni merak ettiğimizden. yoksa kimsenin evliliğini ya da üyeliğini tescil etme gibi bir derdimiz yok. daha önce üzülmüşün sen bu konuda anlıyorum ama bizi karıştırma onlarla. çok şükür çok samimi, gerçek arkadaşlık kurduk biz burda. bekar bir arkadaşımız da var arada gider gelir, sevgilisini anlatır. inan bana sırf bu yüzden seni üzecek herhangi birşey söylecek karakterde kimse yok bizim topicte

öyle bişe hiç düşünmedik canım ya kusura bakma seniz üzmek istemedik herkes bi takım sorunlar yaşamış evlenmeden önce o yüzden kafana takma şuanı düşün..burda herkes birbirini gördü görünce daha iyi oluyo sanki tanıyomuşun gibi normal fotoda ekleyebilirsin istemezsende eklemezsin canım

evt cnm çıkardım kenarlarınında temizlenmesi gerekti çünkü sen hiç silmeyip yıkasanda rafları olur ama çok kirli değilse rafları çıkarmadanda silebilirsin ama.
çok tşk. canım gideyim de sileyim bari birazdan :44:
ben bide az az alıyorum yoksa bozuluyo sebzelerbenimde hiç sebzem kalmadıalışveriş yapmam lazım
ayyy evet yaa ben de az almama rağmen hep bozuluyor sebzelerim falan çok üzülüyorum. Geçenlerde yarım kilo kabak almışım unutmuşum. Berbat olmuş dolapta. kaç tane domatesim bozulmuş salatalıklarım bozulmuş...

aaa hayır asla öyle hissettirdiysek kusura bakma. Ama biz gerçekten burya her yeni gelenden bi foto istiyoruz tanışma baabında. Yoksa amacımız gerçek misin değil misin bunu sorgulamak değil. ki öyle bile olsa biri gelir mesela başka herhangi birinin fotoğrafını koyar ben buyum diye. Biz bunu bilemeyiz ki zaten...:26:

sorma ayşecim okadar üzülüyorum öyle durumlardaisraf çok kötü ya hiçbşeyi atmak istemiyorum ama atmak zorunda kalıyorum hemen ne çabuk bozuluyolar ya2 kişiyiz ya tüketmek zor oluyo

Dekoratif Aynalar -Kediler- Duvar Saati GittiGidiyor.com'da #39917267
bu kedicikler de çok tatlıymış. Bi kedi hastası olarak çok sevdimmm. bikaç rakam da yazıyor üstünde ama kociş istemiycek yine biliyorum üffffffffff uyuz
bi de siyah olsaymış daha iyi olacakmış.
Bu arada edit: rakam yokmuş üstünde kedişler varmış :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…