sorma ayşecim okadar üzülüyorum öyle durumlardaisraf çok kötü ya hiçbşeyi atmak istemiyorum ama atmak zorunda kalıyorum hemen ne çabuk bozuluyolar ya 2 kişiyiz ya tüketmek zor oluyo
ya üstelik yarım kilo falan alıyorum. PAzarcılar da kızıyor o kadarcık alacaksa alma diye. Ama napıyım baksana onu bile bozuyoruz :26:
kolay gelsin canım
canım ben rafları çıkartıyorum, sebzeliği çıkartıp yıkıyorum felan.. prilli su yap bi kapta, 2-3 damla domestos ekle hijyenik olsun.. sonra da kuru bezle silmeyi unutmamutfağa giriyorum ayaklarım geri geri gidiyor. ben ne anlarım buzdolabı silmekten yaa hayatımda silmedim ki. Nigar ne ile sildin sen,deterjan falan bişey kullandın mı nasıl yaptın bi anlat cnm da şu işi de halledeyim sayende
kırmızı bibere bayıldığımdan bitmeden alıyorum hep, eksik etmem hiç :98:ayy evde pek bi şey de kalmadı yarın pazar var...Ama tavuk almıştım dün göğüs, bi de patlıcan var dolapta. ikisiyle bi şeyler yapsam diye düşünüyorum. Canım da hiç patlıcan istemiyor aksi gibi...belki sadece biberli falan tavuk sote yaparım. Ama üf yaaaa kırmızı biberim de bitti(( geçen hafta evde her şey var diye pazara çıkmamıştım o yüzden bu hafta yiyecek bi şey kalmadı :26:
canım öncelikle babana geçmiş olsun, inş aranızdaki sorunlar tatlıya bağlanır..ailes onuçta hiç kimse yerini dolduramazsaolum iyi dilekleriniz için, hayır kızmadım ama hangi topikte benzeri bi olay konuşulsa, ısrarla fotograf isteniyor ve ben düğünüm ve gelinliğim olmadı ki diyince de sanki sahte üyeymişim gibi davranılıyor ilerleyen günlerde. sadece bunları yine yaşamak ve yine üzülmek istemiyorum
aman herkes bi cins yaaaaaaaa. Ben de seçiyorum her şeyi ama işte az alınca b garipsiyorlar. Domuz sürüsü beslemiyorum ya evde napıcam o kadar sebze meyveyi alla allaaaaaaaaaaaniye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede
canım ben rafları çıkartıyorum, sebzeliği çıkartıp yıkıyorum felan.. prilli su yap bi kapta, 2-3 damla domestos ekle hijyenik olsun.. sonra da kuru bezle silmeyi unutma
kırmızı bibere bayıldığımdan bitmeden alıyorum hep, eksik etmem hiç :98:
canım öncelikle babana geçmiş olsun, inş aranızdaki sorunlar tatlıya bağlanır..ailes onuçta hiç kimse yerini dolduramazfotoğraf konusuna gelince eklemek zorunda değilsin :)) biz seni görmezsek sen de bizi görmezsin
siyahı da vardı onun bence :26:Dekoratif Aynalar -Kediler- Duvar Saati GittiGidiyor.com'da #39917267
bu kedicikler de çok tatlıymış. Bi kedi hastası olarak çok sevdimmm. bikaç rakam da yazıyor üstünde ama kociş istemiycek yine biliyorum üffffffffff uyuz
bi de siyah olsaymış daha iyi olacakmış.
Bu arada edit: rakam yokmuş üstünde kedişler varmış :))
bi gün yine randevulardan konuşuyoduk 48ve58 o günden sonra gelmedi, sevmedi galiba muhabbetimizi :)) başka topiklerde takılıyokızlar 48ve58 ile kedieti7 nerelere kayboldu acaba?
bu sbasaran kim acaba sürekli gelip gidiyo ama hiçbişe yazmıyo..
bi gün yine randevulardan konuşuyoduk 48ve58 o günden sonra gelmedi, sevmedi galiba muhabbetimizi :)) başka topiklerde takılıyo
ay sende bırak yarenim, gelmek istemiyosa napabiliriz ki :44:
kediye de eşi yasak koymuştu, belki iyice bozuldular forum yüzünden ondan girmiyodur :)))
ben de hep görüyorum. Hatta bi kere de yazdım sbasaran gel sen de katıl muhabbete diye. Ben öyle diyince çıktı
bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bizegidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti
birimizi eşi olmasın :76:
başka topiklerde görmemişsin ondan canım, buralarda yani..bizle konuşmuyobence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bizegidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti
benimkisi de değil, yoksa gelir yazardı "kuzu akşama ne yemek var" diyeabooo casuslar sardı etrafımızısen çok dedektif dizisi izliyosun galiba nigar
ben benimki olmadığını biliyorum siz korkun
benimkisi de değil, yoksa gelir yazardı "kuzu akşama ne yemek var" diye
ayy canım olur mu öyle şey. bizi de öyle sanma lütfen. eşinle çekilmiş herhangi bir fotoğrafın da olur demiştim ben. hatta tek bile olur yanibizimkisi merak işte, sadece seni merak ettiğimizden. yoksa kimsenin evliliğini ya da üyeliğini tescil etme gibi bir derdimiz yok. daha önce üzülmüşün sen bu konuda anlıyorum ama bizi karıştırma onlarla. çok şükür çok samimi, gerçek arkadaşlık kurduk biz burda. bekar bir arkadaşımız da var arada gider gelir, sevgilisini anlatır. inan bana sırf bu yüzden seni üzecek herhangi birşey söylecek karakterde kimse yok bizim topicte
öyle bişe hiç düşünmedik canım ya kusura bakma seniz üzmek istemedik herkes bi takım sorunlar yaşamış evlenmeden önce o yüzden kafana takma şuanı düşün..burda herkes birbirini gördü görünce daha iyi oluyo sanki tanıyomuşun gibi normal fotoda ekleyebilirsin istemezsende eklemezsin canım
çok tşk. canım gideyim de sileyim bari birazdan :44:
ayyy evet yaa ben de az almama rağmen hep bozuluyor sebzelerim falan çok üzülüyorum. Geçenlerde yarım kilo kabak almışım unutmuşum. Berbat olmuş dolapta. kaç tane domatesim bozulmuş salatalıklarım bozulmuş...
aaa hayır asla öyle hissettirdiysek kusura bakma. Ama biz gerçekten burya her yeni gelenden bi foto istiyoruz tanışma baabında. Yoksa amacımız gerçek misin değil misin bunu sorgulamak değil. ki öyle bile olsa biri gelir mesela başka herhangi birinin fotoğrafını koyar ben buyum diye. Biz bunu bilemeyiz ki zaten...:26:
canım öncelikle babana geçmiş olsun, inş aranızdaki sorunlar tatlıya bağlanır..ailes onuçta hiç kimse yerini dolduramazfotoğraf konusuna gelince eklemek zorunda değilsin :)) biz seni görmezsek sen de bizi görmezsin
ben akşamaa
domates soslu karışık kızartma
semiz otu salatası
pilav ve limonata yapıcaam
çok acıktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?