2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sorma ayşecim okadar üzülüyorum öyle durumlardaisraf çok kötü ya hiçbşeyi atmak istemiyorum ama atmak zorunda kalıyorum hemen ne çabuk bozuluyolar ya2 kişiyiz ya tüketmek zor oluyo

ya üstelik yarım kilo falan alıyorum. PAzarcılar da kızıyor o kadarcık alacaksa alma diye. Ama napıyım baksana onu bile bozuyoruz :26:

ya üstelik yarım kilo falan alıyorum. PAzarcılar da kızıyor o kadarcık alacaksa alma diye. Ama napıyım baksana onu bile bozuyoruz :26:

niye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede

kolay gelsin canım

canım ben rafları çıkartıyorum, sebzeliği çıkartıp yıkıyorum felan.. prilli su yap bi kapta, 2-3 damla domestos ekle hijyenik olsun.. sonra da kuru bezle silmeyi unutma

kırmızı bibere bayıldığımdan bitmeden alıyorum hep, eksik etmem hiç :98:

canım öncelikle babana geçmiş olsun, inş aranızdaki sorunlar tatlıya bağlanır..ailes onuçta hiç kimse yerini dolduramaz fotoğraf konusuna gelince eklemek zorunda değilsin :)) biz seni görmezsek sen de bizi görmezsin

niye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede
aman herkes bi cins yaaaaaaaa. Ben de seçiyorum her şeyi ama işte az alınca b garipsiyorlar. Domuz sürüsü beslemiyorum ya evde napıcam o kadar sebze meyveyi alla allaaaaaaaaaaa

sağol nigar gitmeden yetiştin yine walla. Zaten bana kalsa gideceğim yok mutfağa ama... bu sefer kesin gidiyorum
Kırmızı biberi ben de severim her yemeğe yakışıyor nerdeyse.

siyahı da vardı onun bence :26:

kızlar 48ve58 ile kedieti7 nerelere kayboldu acaba?
bi gün yine randevulardan konuşuyoduk 48ve58 o günden sonra gelmedi, sevmedi galiba muhabbetimizi :)) başka topiklerde takılıyo
ay sende bırak yarenim, gelmek istemiyosa napabiliriz ki :44:
kediye de eşi yasak koymuştu, belki iyice bozuldular forum yüzünden ondan girmiyodur :)))

bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bize gidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti

bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bize gidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti

ahahaaaaaaaaa evet hatırladım şu 4 odalı evlerin moda olduğunu söyleyendi dimi o :))))

başka topiklerde görmemişsin ondan canım, buralarda yani..bizle konuşmuyo
biz sana yetmiyomuyuz bebeyim

ben akşamaa
domates soslu karışık kızartma
semiz otu salatası
pilav ve limonata yapıcaam

çok acıktımm

peki arkadaşlar sağolun, babam şimdi iyi, öncelikle bunu söyleyeyim, hepiniz teker teker sormuşsunuz allah razı olsun.
sizde elbet biliyorsunuzdur, özellikle bir derdim var bölümünde biri konu açsa da fake desek geyik topiğine döndürsek diye düşünen, herseyi dalgaya alan forum arkadaşlarımız var, biz gecen sene çeyiz topiğinde konuşurduk, sonra bana kaç kişi özel mesaj attı aman seninki de ne düğünmüş fotografını göremedik, çok mu güzelsin nazar değmesin diye mi saklanıyorsun, kısaca ben evli falan değilim desene diye. ben de sizleri de tanımadığım için, ne yapayım bilemedim işte
asıl ben sizin hakkınızda böyle düşünüp kırdıysam siz kusura bakmayın

ben akşamaa
domates soslu karışık kızartma
semiz otu salatası
pilav ve limonata yapıcaam

çok acıktımm

yemeği de kaçırdım demiştin dimiiiii? Bi şey yemedin mi sen şimdi öğlen :44:
az bişey bozulmayan semizotum var benim de. Nigar bugün kopya çekicem senden. Ben de biber ve patlıcan kızartayım sarımsaklı yoğurtlu. tavuğu da sate sote yapayım az bi şey. bi de işte semizotu salatası ohh bugün de yırttık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…