peki arkadaşlar sağolun, babam şimdi iyi, öncelikle bunu söyleyeyim, hepiniz teker teker sormuşsunuz allah razı olsun.
sizde elbet biliyorsunuzdur, özellikle bir derdim var bölümünde biri konu açsa da fake desek geyik topiğine döndürsek diye düşünen, herseyi dalgaya alan forum arkadaşlarımız var, biz gecen sene çeyiz topiğinde konuşurduk, sonra bana kaç kişi özel mesaj attı aman seninki de ne düğünmüş fotografını göremedik, çok mu güzelsin nazar değmesin diye mi saklanıyorsun, kısaca ben evli falan değilim desene diye. ben de sizleri de tanımadığım için, ne yapayım bilemedim işte
asıl ben sizin hakkınızda böyle düşünüp kırdıysam siz kusura bakmayın
niye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede
geliyo ama gitmiyoHep burda
ama yazmıyo nedense :)))
bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bizeGidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti
öldüm gülmekten çatlattınız beni
Birimizi eşi olmasın :76:
nigar gidiyorum ben. buzdolabının fişini çekeyim mi. O kadar saat açık kalacak falan öter şimdi benimki
bu arada sbasaran yine vınnn
anlaştığımıza sevindim, şimdi tekrar hoşgeldinpeki arkadaşlar sağolun, babam şimdi iyi, öncelikle bunu söyleyeyim, hepiniz teker teker sormuşsunuz allah razı olsun.
sizde elbet biliyorsunuzdur, özellikle bir derdim var bölümünde biri konu açsa da fake desek geyik topiğine döndürsek diye düşünen, herseyi dalgaya alan forum arkadaşlarımız var, biz gecen sene çeyiz topiğinde konuşurduk, sonra bana kaç kişi özel mesaj attı aman seninki de ne düğünmüş fotografını göremedik, çok mu güzelsin nazar değmesin diye mi saklanıyorsun, kısaca ben evli falan değilim desene diye. ben de sizleri de tanımadığım için, ne yapayım bilemedim işte
asıl ben sizin hakkınızda böyle düşünüp kırdıysam siz kusura bakmayın
kaçırmadım canım, ama tavuk vardı kocaman but..kalçalısından böyleyemeği de kaçırdım demiştin dimiiiii? Bi şey yemedin mi sen şimdi öğlen :44:
az bişey bozulmayan semizotum var benim de. Nigar bugün kopya çekicem senden. Ben de biber ve patlıcan kızartayım sarımsaklı yoğurtlu. tavuğu da sate sote yapayım az bi şey. bi de işte semizotu salatasıohh bugün de yırttık
benimkisi de ötüyo, kafamı şişrdinigar gidiyorum ben. buzdolabının fişini çekeyim mi. O kadar saat açık kalacak falan öter şimdi benimki
niye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede
geliyo ama gitmiyohep burda
bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bizegidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti
birimizi eşi olmasın :76:
geliyo ama gitmiyohep burda
bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bizegidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti
birimizi eşi olmasın :76:
konvoyla dolaşıcan artık Fundaaakızlar kusura bakmayın konuya cevap ver diyorum alıntı yaparak cevap veriyo kafayı yedi ya
zuzum gelemedi işleri bitmedi sanırım
konvoyla dolaşıcan artık Fundaaaalıntı kutucuklarını işaretlemişsin, tekrar bas mesajları özgür bırak
deli kız
ay acımdan ölücem, kek yiyim bari içimi daha kötü yapmaz inş
canım ne vardıki öğlenöğlen bende bişey yemedim biliyomusun kayısı yedim bide evden kandil simiti getirmiştim onları yedim kan şekerin düşmesin ye canım
tavuk vardı canım, ama soğuktu içim almadı
pilavımı yedim o da azdı.. çorba aşure gibiydi bi tuhaf onu da içmedim
ben de evden bişiler getiriim bari artık
kızlar ben gecen yıl mezuniyet için çektirdiğim fotomu albüme koydum, bakmak ister misiniz =)
biz senle arkadaşmışız galiba, baktım canımkızlar ben gecen yıl mezuniyet için çektirdiğim fotomu albüme koydum, bakmak ister misiniz =)
ben de birşey yiyemedim bugün :26:
tavuk vardı canım, ama soğuktu içim almadı
pilavımı yedim o da azdı.. çorba aşure gibiydi bi tuhaf onu da içmedim
ben de evden bişiler getiriim bari artık
herkes çalışıyo, biz senle her zamanki gibi kaytarma modufotona baktım canım yorumumuda yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?