2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm birbirimizi anlayabildiğimize sevindim. Evet haklısın var öyle insanlar. Nasıl yapsak da bi yerleden geyik çıkarsak derdindeler sürekli. Ama biz burada gerçekten birbirimizi görmesek de karakterimize kadar tanıdık artık. o yüzden burası diğer topiclerden çok farklı. Sen de aramıza katılmak istersen seviniriz foto koy ya da koyma o sana kalmış. Amacımız sen gerçek misin bunu görmek değil, sadece merak işte...:82:

niye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede

geliyo ama gitmiyo Hep burda
ama yazmıyo nedense :)))

bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bize Gidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti

Birimizi eşi olmasın :76:
öldüm gülmekten çatlattınız beni2 dak bi lavaboya gittim yazmışta yazmışınız
kız o 5 oda muhabbetine bozuldu aman boşverin ya isteyen geliro muhabbetten sonra bozuldu canım benim eminim bidahada gelmedi çünkü..
Sbasaran benimde dikkatimi çekti ama onunla muhabbet etmişmiydik ne kızlar öyle hatırlıyorum okuyo okuyo çıkıyo

nigar gidiyorum ben. buzdolabının fişini çekeyim mi. O kadar saat açık kalacak falan öter şimdi benimki

bu arada sbasaran yine vınnn

anlaştığımıza sevindim, şimdi tekrar hoşgeldin

kaçırmadım canım, ama tavuk vardı kocaman but..kalçalısından böyle
soğuk yiyesim gelmedi onu yap semizotu ben bayılırım

nigar gidiyorum ben. buzdolabının fişini çekeyim mi. O kadar saat açık kalacak falan öter şimdi benimki
benimkisi de ötüyo, kafamı şişrdi
ama çekmedim fişi..boşver çekme eritmesin şimdi kendini :26:

niye kızıyo bunlar ya salaklar mı 2 kişiyiz de sen kendin seçmiyomusunki ben kaçtane alacaksam seçip koyuyorum pazardada markettede

geliyo ama gitmiyo hep burda

bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bize gidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti

birimizi eşi olmasın :76:

kızlar casusumuz yine geldi

geliyo ama gitmiyo hep burda

bence 48ve58, 4 oda muhabbetinden de bozulmuş olabilir bize gidenin peşine düşmem zaten nigarım da merak ettim ilk günler yoğun gelip sonra biranda el ayak çektiler, dikkatimi çekti

birimizi eşi olmasın :76:

kızlar kusura bakmayın konuya cevap ver diyorum alıntı yaparak cevap veriyo kafayı yedi ya
zuzum gelemedi işleri bitmedi sanırım

kızlar kusura bakmayın konuya cevap ver diyorum alıntı yaparak cevap veriyo kafayı yedi ya
zuzum gelemedi işleri bitmedi sanırım
konvoyla dolaşıcan artık Fundaaa alıntı kutucuklarını işaretlemişsin, tekrar bas mesajları özgür bırak

canım ne vardıki öğlen öğlen bende bişey yemedim biliyomusun kayısı yedim bide evden kandil simiti getirmiştim onları yedimkan şekerin düşmesin ye canım

tavuk vardı canım, ama soğuktu içim almadı
pilavımı yedim o da azdı.. çorba aşure gibiydi bi tuhaf onu da içmedim
ben de evden bişiler getiriim bari artık

tavuk vardı canım, ama soğuktu içim almadı
pilavımı yedim o da azdı.. çorba aşure gibiydi bi tuhaf onu da içmedim
ben de evden bişiler getiriim bari artık

bizdede tavuklu pilav vardı lapaydıyiyemedim cacık vardı biraz ondan birazda kayısı yedim zavallı kocişimde yememişevden ben mutlaka bişeyler getiriyorum gözüm sonradan açıldıyoksa aç kalıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…