2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz senle arkadaşmışız galiba, baktım canım

atıştır bişiler, aldırtabiliyosan birine kek yicem ben dayanamıyorum
kaça kadar çalışıyosun canım?

benim belli saatlerim yok canım bugün derse girmiyorum ama akşam 7ye kadar falan burdayım, eve iş götürmeyi sevmiyorum, sınav kağıtları falan okunacak, kantin kapanmadan bişeyler alayım da geleyim =)
albümü özel albüm yapmışım farkında değildim, açık albüm yaptım arkadaslar

evet nigar ben buaralar rahatımama havalar ısınıyo siparişler artar gibi geliyosıkıldım ama bugün ya vakit hiç geçmedi

çok hoşmuş canım fotoğrafınn

ay yoruldum çekmecelerim ve kapak kısmı kaldı sıkıldım bee sıkıcı işmiş bu dolap silmek bi daha silmem 6 ay kadar

kolaymı sanıyodun:18::18:ay ben hiç sevmem tek tek boşalt temizle durula

sorma yaaaaa ha cam silmişsin ha buzdolabı aynı sıkıcılıktalar
kociş geliyormuş ben çıkıyorum kızlar akşama doğru belki girerim yine. Şu dolabı bitireyim yemeğe başlayayım :80:öpüldünüzzzzzzzzz

kolay gelsin canımcım kendine dikkat et öpüyorum

Kızlar patron geldip dediki bilgisayarlarıda toplayın akşam bütün masalar herşey gidiyor. Yarın yine buraya gelicez burdan yeni yere geçicez. Yarın gelemem hatta bu hafta belki hiç gelemem. Akşamları fırsat bulursam bakarım kendinize iyi bakın çok yazmayın okuması zor oluyor :)

Öpüyorum hepinizi

evet nigar ben buaralar rahatımama havalar ısınıyo siparişler artar gibi geliyosıkıldım ama bugün ya vakit hiç geçmedi
biz çok yoğunuz canım, hiç susmuyo ki telefon bir de bizim çalışanlara da telefon bağlıyorum arayıp öyle

çok hoşmuş canım fotoğrafınn

ay yoruldum çekmecelerim ve kapak kısmı kaldı sıkıldım bee sıkıcı işmiş bu dolap silmek bi daha silmem 6 ay kadar
sıkıcı tabii, hangi ev işi eğlenceli ki
son 1 saat

dikkat et endine canım, akşamları yaz ama merak ederiz

iş yerinde sıkıldıkca yemek yiyorum kızlar ya, bu durum sizde de var mı? bugün öğlen yemek yiyemedim, ama acıkmamıştım da.
indim kantine bişey alayım diye, aksam 7de cıkmayı planlıyorum bugün. 1 tost 2 brownie yedim, sırf sıkıntıdan

biz topikçe "evlenince kilo alanlardanız"

biz topikçe "evlenince kilo alanlardanız"

ben kilo alsam yemem, kilo yapmıyor diye güvendiğimden midir nedir, maaşımın yarısını abur cubura ''atıştırmaya'' ayırıyorum
tabi böyle diyorum ama bilemem de, bu pis boğazlıkla zor yemeden durmak, 20 kilo da alsam yerdim belki

nektar bol yarenay elfimm teşkr ederim arkidişlerim:82:

diğer bazı kişilere teşkr etmiyorum

gönderdim 42 beyn.leri...

ben de ne yesem kilo almıyodum, eski halimi geri istiyorumm göbişim çıktı yaa

nektar bol yarenay elfimm teşkr ederim arkidişlerim:82:

diğer bazı kişilere teşkr etmiyorum

gönderdim 42 beyn.leri...
Fundanın kafasına taş gidiyoo
onun aklı misafirlerde

Son düzenleme:

canım seninde yaşını bilmiyorum ama benim belki yaşımdandır, eşim öyle diyor yani, ben de doktor diye daha fazla incelemiyorum. bi iki sene sonra çıkar göbek cemre rahat ol sen diyo, ben bi ara 39 kiloydum da
eşim de 100 kilonun üstünde

sanırım haklısın canım, ben de senin yaşlarında 45 kilo felandım
ama 39
tadını çıkar şimdii
26 yaşındayım ben

kızlar ben çıkıyorum, yoksa işler bitmeyecek :)
hepinize iyi günler iyi çalışmalar :)
sana da kolay gelsin canım

Fundanın kafasına taş gidiyoo
onun aklı misafirlerde

bilemiyorum artık

..

bende çıkıyorum, dünden marna ve tarhana çorbam kaldı gidip melemen yapayım çok sıkkın canım, akşam akşam sinir etti patron müsvettesi..moralim sıfırlarda

hadi öptüm iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…