biz senle arkadaşmışız galiba, baktım canım
atıştır bişiler, aldırtabiliyosan birinekek yicem ben dayanamıyorum
kaça kadar çalışıyosun canım?
benim belli saatlerim yok canım bugün derse girmiyorum ama akşam 7ye kadar falan burdayım, eve iş götürmeyi sevmiyorum, sınav kağıtları falan okunacak, kantin kapanmadan bişeyler alayım da geleyim =)
albümü özel albüm yapmışım farkında değildim, açık albüm yaptım arkadaslar
çok hoşmuş canım fotoğrafınn
ay yoruldumçekmecelerim ve kapak kısmı kaldı sıkıldım bee sıkıcı işmiş bu dolap silmek bi daha silmem 6 ay kadar
kolaymı sanıyodun:18::18:ay ben hiç sevmem tek tek boşalt temizle durula
sorma yaaaaa ha cam silmişsin ha buzdolabı aynı sıkıcılıktalar
kociş geliyormuş ben çıkıyorum kızlar akşama doğru belki girerim yine. Şu dolabı bitireyim yemeğe başlayayım :80:öpüldünüzzzzzzzzz
biz çok yoğunuz canım, hiç susmuyo ki telefonevet nigar ben buaralar rahatımama havalar ısınıyo siparişler artar gibi geliyo sıkıldım ama bugün ya vakit hiç geçmedi
çok hoşmuş canım fotoğrafınn
ay yoruldumçekmecelerim ve kapak kısmı kaldı sıkıldım bee sıkıcı işmiş bu dolap silmek bi daha silmem 6 ay kadar
dikkat et endine canım, akşamları yaz ama merak ederizKızlar patron geldip dediki bilgisayarlarıda toplayın akşam bütün masalar herşey gidiyor. Yarın yine buraya gelicez burdan yeni yere geçicez. Yarın gelemem hatta bu hafta belki hiç gelemem. Akşamları fırsat bulursam bakarım kendinize iyi bakın çok yazmayın okuması zor oluyor :)
Öpüyorum hepinizi
biz topikçe "evlenince kilo alanlardanız"iş yerinde sıkıldıkca yemek yiyorum kızlar ya, bu durum sizde de var mı? bugün öğlen yemek yiyemedim, ama acıkmamıştım da.
indim kantine bişey alayım diye, aksam 7de cıkmayı planlıyorum bugün. 1 tost 2 brownie yedim, sırf sıkıntıdan
biz topikçe "evlenince kilo alanlardanız"
ben de ne yesem kilo almıyodum, eski halimi geri istiyorumm
ben kilo alsam yemem, kilo yapmıyor diye güvendiğimden midir nedir, maaşımın yarısını abur cubura ''atıştırmaya'' ayırıyorum
tabi böyle diyorum ama bilemem de, bu pis boğazlıkla zor yemeden durmak, 20 kilo da alsam yerdim belki
Fundanın kafasına taş gidiyoonektar bol yarenay elfimm teşkr ederim arkidişlerim:82:
diğer bazı kişilere teşkr etmiyorum
gönderdim 42 beyn.leri...
ben de ne yesem kilo almıyodum, eski halimi geri istiyorummgöbişim çıktı yaa
sanırım haklısın canım, ben de senin yaşlarında 45 kilo felandımcanım seninde yaşını bilmiyorum ama benim belki yaşımdandır, eşim öyle diyor yani, ben de doktor diye daha fazla incelemiyorum. bi iki sene sonra çıkar göbek cemre rahat ol sen diyo, ben bi ara 39 kiloydum da
eşim de 100 kilonun üstünde
sana da kolay gelsin canımkızlar ben çıkıyorum, yoksa işler bitmeyecek :)
hepinize iyi günler iyi çalışmalar :)
ben de ne yesem kilo almıyodum, eski halimi geri istiyorummgöbişim çıktı yaa
Fundanın kafasına taş gidiyoo
onun aklı misafirlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?