nektar bol yarenay elfimm teşkr ederim arkidişlerim:82:
diğer bazı kişilere teşkr etmiyorum
gönderdim 42 beyn.leri...
bilemiyorum artık
..
bende çıkıyorum, dünden marna ve tarhana çorbam kaldı gidip melemen yapayım çok sıkkın canım, akşam akşam sinir etti patron müsvettesi..moralim sıfırlarda
hadi öptüm iyi akşamlar
kızlar kusura bakmayın konuya cevap ver diyorum alıntı yaparak cevap veriyo kafayı yedi ya
zuzum gelemedi işleri bitmedi sanırım
melemenbilemiyorum artık
..
bende çıkıyorum, dünden marna ve tarhana çorbam kaldı gidip melemen yapayım çok sıkkın canım, akşam akşam sinir etti patron müsvettesi..moralim sıfırlarda
hadi öptüm iyi akşamlar
bırak nazlansın azıcık, patronu da çok uğraşıyo yawrumlasenin triplerini yeyim ben
nektar kesinlikle o taş bana ama arkadaş geçmişi iyi okuyamamış
bilemiyorum artık
..
hadi öptüm iyi akşamlar
kızzz gıcık kaç kere yazdım zuzum ne yapıyo acaba daha bitiremedimi acaba falan diyeözledik
senin triplerini yeyim ben
nektar kesinlikle o taş bana ama arkadaş geçmişi iyi okuyamamış
noldu zuzuşum hep aynı b..........k sanırım.ayıp olacak ama..
oh oh afiyet olsun süper. ben de çok severim kara üzüm kurusunu. ama böyle deyince incir geldi aklıma, kuru incir, içine ceviz ohhhh
kızlar bana fikir verin nolur yokmu kimsenin fikri hangisi daha güzel olur?
bende normalde öle isityodum eşim istemedi deprem falan olsa kafamıza düşer diyor büyük diyor küçük olsa neyse diyor zaten cam yaptırmıyacağım
merhaba kızlar, ben de 2010da evlendim
fakat hala evliliğe alışamadım, sizler de ne var ne yok?
umarım keyifler yerindedir
tekrar hoşbuldukk
21im yeni bitti :26:
bütün rafları falan çıkardın sildin sonra tekrar mı taktın? Yoksa hepsini yerinde mi sildin? ay saçma sorular mı soruyorum ama napiim bilmiyorum kiiişimdi annemi de arayıp sormayayım hazır siz varken size sorayım dedim
afiyet olsun zuzuş size, ben de kızartmalarımı yaptım
ama mutfak battıııııkociş gelene kadar topliyım bari..
ayy karnım ağrıyo yaa daha reglime 8 gün var bukadar erken olmaması lazım ama olucam galiba
çay yapim kendime, ö.b.g.z izlim..
bugün ben eşimi çok özledim yaa :26: gelsin de sımsıkı sarılıcam ona :98:
sarıll canım :)) bende sarılırdım da k.peder var :)))
bak ö.g.z.yi unutmuşum
günaydın kızlarrrr... ohh dün akşam bütün kıl tüy dertlerimden kurtuldum, bebek gibi tertemiz oldummmm:81::81:ama tabii evimle hiç ilgilenemedim. eşim gelene kadar uğraştım kendimle, sonra duşa girdim. yemek yedik, ö.g.z yi izledik. bugün mutfağı toparlamam lazım eve gidince.
ne güzel canım bugün benimde iş çıkışı eve giidp temizlik yapmaya başlamma lazım yarında izinliyim devame derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?