2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar hiç halim yok mahvoldum iptalim
2 kişi beklerken birsürü kişi geldiallahtan hazırladıklarım yetti kayınvaldemde susamlı simitle kek getirmişti sağolsun anca yettiokadar kişiyi görünce şok oldumbide evime ilkkez geliyolar kendi evim sonuçta hediye falan getirmeleri gerekmezmiydi elleri bomboş geldiler

evet bişi getirmeleri gerekiyodu bencede, bizde öyledir yani..ben eli boş gitmezdim yeni eve :26:
hafta içi misafir çok kötü yaa

Son düzenleme:
günaydın fundacığım

doğru diyorsun yeni evlenenin evine gidince eli boş gidilmez ev hediyesini alırsın yyanın tatlı tuzlu bişey getirilir veya meyve içeçek bişeler getirilir var bazı insanlar bomboş gelen bide 2-3kişi gelicez derler kalabalık gelirler bende uyuz olurum beim halamlarda evime 5-6ay sonra gelmişlerdi bişeyler bekliyordum açıkcası ve öle bir hazırlık yaptıkki eşimle 12 çeşit ama elleri bomboş geldiler okadar utandımki eşime karşı kayınvalidem görümcem geldiklerinde elleri dolu geldiler dedim artık gidersem halamlar hiçbişe almam

günaydın canım nasılsın
ya canım benim yanlış anlamayın bişey beklediğimden değil hani kibarlık inceliktir dimi şaşırdım yani..yazık ya benimde eşim bana karşı mahcup oldu:26:

fundam geçmiş olsun ya, bütün hafta dinlensen yeridir artık. habersiz öyle kalabalık gelinir mi ya? bazı insanlar gerçekten düşüncesiz oluyorlar...

Günaydın kızlar. dün baya yoğun geçti sonunda seminerimi teslim ettim. Sonra da vatan da %25 indirim varmış. Tv mizi aldık bir de katı meyve sıkacağı aldım; internetten alımla aynı fiyata geliyordu. Endiku hemen bakıyorum fotolara :)))

günaydın canım nasılsın
ya canım benim yanlış anlamayın bişey beklediğimden değil hani kibarlık inceliktir dimi şaşırdım yani..yazık ya benimde eşim bana karşı mahcup oldu:26:

anlıyorum canım ama öyle bişeki biizmkiler sürekli gelemedik ev görmeye gelemdik sen müsait olmuyosun bir türlü günleri ayarlayamıyoruz halamın kızı damadı babannem falan kalabalık geldi haberli geldiler bide 1yıl halamda kaldım istanbula ilk geldiğimde huylarını biliyorum işlerine gelene alıyolar alasını benden sonrada biryere gideceklermiş yine gelini diyor ona aldılar hediyelerin gelinleir utandıı

fundam geçmiş olsun ya, bütün hafta dinlensen yeridir artık. habersiz öyle kalabalık gelinir mi ya? bazı insanlar gerçekten düşüncesiz oluyorlar...

canım benim valla çok ayıp halasıyla eniştesi gelecekti sadece diğer halasıda geldi onun kızları çocukları ben böyleyimyani bikereden kurtuldum iyi olduda bide öyle bomboş gelincede dedim nekadar kabalarbiraz suratım asıldı sanırımzaten mutfaktan pek çıkmadım

günaydın canım hayırlı olsun tv ve meyve sıkacağın meyve sıkacağı gereksiz gözükse bile iyi oluyor özellikle hasta olduğunda ve hamileler için bak canım :)

çok ayıp etmişler bide insan okadar hazsırlanıyo dimibenim annemler bile bize ev hediyesi aldı ayrıca

Teşekkürler Endiku.

Funda hiç üzülme atlatmışsın güzelce ağırlamışsın ya sen ona bak. sırf elleri dolu olsun diye bir şeyle gelecek hiç işine yaramayan kalabalık bir şey getirseler tıkacak dolap ararsın o zaman daha çok gücüne gider. benim böyle böyle gardolabımın üstünde 3 kutu var :/ Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Annelere dedim uygun bir yer olunca siz benden götürün sakın almayın diye...

evet canım benim ya onların getirdikleri şeylere kalmadım ama halaları ya düşünsene insan kaba olduklarını görünce sinirleniyo..kayınvaldem halasının kızı ev aldı ona gittik zigon sehpa aldı ben öylesine hediyemi aldım insan utanır yani..evet canım sende hediye olarak götür bi yerlere..canım güle güle kullan aldıklarını katı meyve bende bebeğim olunca almayı düşünüyorum

günaydın kızlar,
valla fundacım haklısın bu konuda insan yarım elma gönül alma bişeler getirir yani bide okdaar kalabalık gelmişler çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…