baktım canımkızlar albüme foto koydum :)
günaydın canım nasılsın
ya canım benim yanlış anlamayın bişey beklediğimden değil hani kibarlık inceliktir dimi şaşırdım yani..yazık ya benimde eşim bana karşı mahcup oldu:26:
günaydın kızlar,
valla fundacım haklısın bu konuda insan yarım elma gönül alma bişeler getirir yani bide okdaar kalabalık gelmişler çok ayıp.
baktım canım
sen de onlara öyle yaparsın yeri gelir illa :))
çoluğu çocuğu evlenir felan
Benim de başıma geldi kaç kere, eltim bile eli boş geldi
:13:evet nektarcım öyle yapıcam ben kişiye göre muamele yapmaktan hiç hoşlanmam evime gelen herkese önem veririm en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım çünkü annemden ailemden öyle gördüm..ama bundan sonra kişiye göre muamele yapıcam
:13:
ay boşver canım, öyle jestten, nezaketten anlamayan insanlar getirse getirse çerez takımı, kahve fincanı getirirdi zaten, onlardan da koleksiyon yapıcak kadar vardır hepimizde eminim
nektar ayşeye gülüyodum bugün bende seni rüyamda gördümsaçlarını kısa küt şeklinde kestirmişin
Kızlaaar benim kocişime odun diye diye haksızlık ettim galiba
bu akşam gelirken süpriz yapmış bana, geldi elinde iki kırmızı bir beyaz gül ile
yolda montunun altına sakliycam diye eziyet çektim diyo ama çok şaşırttı beni
şimdi de gıcıklık yapıyo.. bana çay getir bak çiçek aldım sana, öpüyo "dur yeter bi bırak işim var" diyorum bana böyle davranma bak çiçek aldım sana"çöpe atıcam şimdi çiçekleri" diyorum gülüyo mutlu oldum o da ben mutlu oldum diye oldu, uyuzlukta yapmasa
günaydın kızlar hiç halim yok mahvoldum iptalim
2 kişi beklerken birsürü kişi geldiallahtan hazırladıklarım yetti kayınvaldemde susamlı simitle kek getirmişti sağolsun anca yetti okadar kişiyi görünce şok oldum bide evime ilkkez geliyolar kendi evim sonuçta hediye falan getirmeleri gerekmezmiydi elleri bomboş geldiler
Günaydın kızlar. dün baya yoğun geçti sonunda seminerimi teslim ettim. Sonra da vatan da %25 indirim varmış. Tv mizi aldık bir de katı meyve sıkacağı aldım; internetten alımla aynı fiyata geliyordu. Endiku hemen bakıyorum fotolara :)))
saçların kesilmesi sıkıntıdır kız
ömrünü kısaltmışın derler :))
ömrünü kısaltmışın derler :))
ne ömür kısalması kız sallama:89:
sıkıntıda demek
süper evlilik yıldönümünüze son günler, heyecan var mı heyecan??? ne giycen, nereye gitceniz hazır mı herşey?
evetttttttttt
bugün bir iç çekiyorum canımhaziran ayının ilk günü vay be diye:98:
tatlım pazar günü evlilk teklf ettği restoranta gtcez...sonra akşam canl müzige kısmetse..kardeşim ablam kocası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?