2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar albüme foto koydum :)
baktım canım
günaydın canım nasılsın
ya canım benim yanlış anlamayın bişey beklediğimden değil hani kibarlık inceliktir dimi şaşırdım yani..yazık ya benimde eşim bana karşı mahcup oldu:26:

sen de onlara öyle yaparsın yeri gelir illa :))
çoluğu çocuğu evlenir felan
Benim de başıma geldi kaç kere, eltim bile eli boş geldi

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
valla fundacım haklısın bu konuda insan yarım elma gönül alma bişeler getirir yani bide okdaar kalabalık gelmişler çok ayıp.

dimi canım ya sorun bende değil yaniaman boşver herkes hakettiğini görür bundan sonra onlarda benden kibarlık incelik göremezler

baktım canım

sen de onlara öyle yaparsın yeri gelir illa :))
çoluğu çocuğu evlenir felan
Benim de başıma geldi kaç kere, eltim bile eli boş geldi

evet nektarcım öyle yapıcam ben kişiye göre muamele yapmaktan hiç hoşlanmam evime gelen herkese önem veririm en iyi şekilde ağırlamaya çalışırım çünkü annemden ailemden öyle gördüm..ama bundan sonra kişiye göre muamele yapıcam

:13:
ay boşver canım, öyle jestten, nezaketten anlamayan insanlar getirse getirse çerez takımı, kahve fincanı getirirdi zaten, onlardan da koleksiyon yapıcak kadar vardır hepimizde eminim

şok şok şokk...neyse bidaha uzun bi süre kabul etmezsin :))
valla canm benim ev kira olmasına rağmen yeni gelin evi diye her gelen bişey getirdi :) insanın kişiliğiyle ilgili canım ben asla eli boş gitmem yeni gittiğim yere..hatta arkilere giderken bile eli boş gitmeyiz hiç param olmasa bi cola alırım genede
hatta bende ev görmesine gittim ne bilim anneler günü oldu ev alan oldu, ben hep bana gelen hediyeleri götürdüm yanii borcam tabak bardak fincn falan benim zaten vardı napcaktım ki onlara ben hep öyle dağıttım düşün yani :))

hatta bizde ne var biliyomusun ben düğünümden sonra ilk kez amcamın kızının evine gittim (hani bi ara izmire gittiydik )..ozaman kız beni evden eli boş göndermedi..yeni gelini eli boş çıkartmazlar evden ..ki ben onun evine gittim o bana gelmedi ...öyle bile hediyemi verdi elime :)

güle güle kullan canım :81:

zuzucum kesinlikle bizdede öyle ondan şaşırdım ya zatenaman neyse boşverelim
canım benim belki kzı imaj yapacak yorumlamayın:18:

süper evlilik yıldönümünüze son günler, heyecan var mı heyecan??? ne giycen, nereye gitceniz hazır mı herşey?

evetttttttttt

bugün bir iç çekiyorum canım haziran ayının ilk günü vay be diye:98:

tatlım pazar günü evlilk teklf ettği restoranta gtcez...sonra akşam canl müzige kısmetse..kardeşim ablam kocası

ohhh vur patlasın çal oynasın

yaa geçen sene bu zamanar nekdarda sabırsızlaşmıştım yaa :)) hadi gelsin diye ..okadar ay bekledim son ayda sabredemedim

Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi. Daha geçen yıl bu zamanlar bizim evimizde de kiracı oturuyordu. hazırlıklarda son 1 ay ise nasıl geçti anlayamadım bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…