dimi yaaaa kıdemli olduk resmen be yawyaa geçen sene bu zamanar nekdarda sabırsızlaşmıştım yaa :)) hadi gelsin diye ..okadar ay bekledim son ayda sabredemedim
ohhh vur patlasın çal oynasın
Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi. Daha geçen yıl bu zamanlar bizim evimizde de kiracı oturuyordu. hazırlıklarda son 1 ay ise nasıl geçti anlayamadım bile.
dimi yaaaa kıdemli olduk resmen be yaw
ayne cnm kıyafet konusu belli degil aslında eşimle cmtsi ufak tefek alışverişe gtcez pazara bakınıcam begendigm olursa zıplarım hemen:87::87:
dün konuşuyoruzda ilk 2,3 ay ne zordu tartışıyorduk hep be.saçma şeylerden şimdi oturdu heşey sizde???????
ayne cnm kıyafet konusu belli degil aslında eşimle cmtsi ufak tefek alışverişe gtcez pazara bakınıcam begendigm olursa zıplarım hemen:87::87:
dün konuşuyoruzda ilk 2,3 ay ne zordu tartışıyorduk hep be.saçma şeylerden şimdi oturdu heşey sizde???????
bizde ilk aylar koşturmacadan tartışmaya çok fırsat bulamamıştık ama sonraki aylarda çıktı acısıaynı evde yaşamak, sorumluluğu paylaşmak zor tabii. insan birbirine alışmaya çalışıyor falan. çok şükür atlattık. şimdi kim ne zaman alttan alması gerektiğini, özür dilemesi gerektiğini biliyor. evli olmanın tadını çıkarıyoruz artık
zamanla oturuyo canım birbirine iyice alışıyosunşuan çok şükür bi sıkıntı yok inşalahda olmaz fotolarını bekliyoz umarım güzel geçer ne zamandı
umarımmm:26:
kızlaar eşime içki sadece dügün günü içirdim özel günüm diye izin aldı benden.şimdid diyor evlilik yıl dönümündede içerim
ben kullanmıyormda
umarımmm:26:
kızlaar eşime içki sadece dügün günü içirdim özel günüm diye izin aldı benden.şimdid diyor evlilik yıl dönümündede içerim
ben kullanmıyormda
biz tartışmıyorduk da hep ben arıza çıkartıyodum ağlıyodum olup olmadık şeylere kızıyodum falan...eşim hep beni alttan almakla uğraştı geldi sarıldı her ağladığımda..kavgamız olmadı yani benim mızmızlıklarımla geçti ilk aylar
evetttttttttt
bugün bir iç çekiyorum canımhaziran ayının ilk günü vay be diye:98:
tatlım pazar günü evlilk teklf ettği restoranta gtcez...sonra akşam canl müzige kısmetse..kardeşim ablam kocası
canlı müzikte içilir ama yanibiz o konuda eşimle aynıyız. dolabımızda bira eksik olmaz kolay kolay
eşim düğün gecemizde aldığı şampanyadan alıcam diyo :))
oh ne güzel döktürürsünüz şimdiden böyle güzel heyecanlarla ömrünüzün sonuna kadar bebeklerinzle mutlu olursunuz işallah
canlı müzikte içilir ama yanibiz o konuda eşimle aynıyız. dolabımızda bira eksik olmaz kolay kolay
kızlar ya bizim evde sadece patlıcan kaldı sebze olarak. ne yapayım sizce???? tariflere bakıyorum genelde hep patatesli. ama benim patates yemeğim bugün bitiyor, arka arkaya aynı malzemeyi kullanmak istemiyorum. var mı bir fikri olan???
aynen şekerm çünkü bizim dügünden sonra açıldı topik topikte 1 yılını doldurcakkızlar bu aydan itibaren galiba herkesin heyecanları telaşları korkuları tazeleniyor artık senelik oluyor işallah hepimiz son nefesimize kadar eşimizle çocuklarımızla çok mutlu oluruz :)
ben hiç istemem öyle içkili bi dolap...kandil gecelerinde içki olan evlere melekler girmezmiş ...
özel gecelerde içerim ortama ayak uydurmak için fazla değil..zaten tadları hoşuma gitmiyor...
bi redbull+votkayı içerim, bide balayında denemiştim şendi diye bişey birayla spraytı karıştırıyolar ...özel günlerde bir iki bardak o da:78:
haklısın dyorlar canlı müzikte alkol daha çok kafa yapıyor diye..
ama varya ilk gece içti ama onun yüzünden gerdek zor gecmişti be..bilseydim o gün içirmezdm ona
wowwwwwwwwwwwww:53 sen içiyonmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?