2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de geçen sene bugün işten ayrılmıştım. bütün günümüz arkadaşlarla geyik yapmakla ve hüznümüzü belli etmemeye çalışmakla geçmişti

yaa geçen sene bu zamanar nekdarda sabırsızlaşmıştım yaa :)) hadi gelsin diye ..okadar ay bekledim son ayda sabredemedim
dimi yaaaa kıdemli olduk resmen be yaw

ohhh vur patlasın çal oynasın

ayne cnm kıyafet konusu belli degil aslında eşimle cmtsi ufak tefek alışverişe gtcez pazara bakınıcam begendigm olursa zıplarım hemen:87::87:

dün konuşuyoruzda ilk 2,3 ay ne zordu tartışıyorduk hep be. saçma şeylerden şimdi oturdu heşey sizde???????

Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimi. Daha geçen yıl bu zamanlar bizim evimizde de kiracı oturuyordu. hazırlıklarda son 1 ay ise nasıl geçti anlayamadım bile.

aynen bizim evdede öyle kiracı vardı haziran gibi çıkmıştı ayy yetişmiycek diye öldüm telaştanzaman cidden çabuk geçiyo sonrada hepimizin yavaş yavaş bebkleri olacak hamilelik doğum heyacanları telaşları

bizde ilk aylar koşturmacadan tartışmaya çok fırsat bulamamıştık ama sonraki aylarda çıktı acısı aynı evde yaşamak, sorumluluğu paylaşmak zor tabii. insan birbirine alışmaya çalışıyor falan. çok şükür atlattık. şimdi kim ne zaman alttan alması gerektiğini, özür dilemesi gerektiğini biliyor. evli olmanın tadını çıkarıyoruz artık

zamanla oturuyo canım birbirine iyice alışıyosun şuan çok şükür bi sıkıntı yok inşalahda olmazfotolarını bekliyoz umarım güzel geçer ne zamandı

dimi dimi:81::81::81::81::81::81:

zamanla oturuyo canım birbirine iyice alışıyosun şuan çok şükür bi sıkıntı yok inşalahda olmazfotolarını bekliyoz umarım güzel geçer ne zamandı

umarımmm:26:
kızlaar eşime içki sadece dügün günü içirdim özel günüm diye izin aldı benden.şimdid diyor evlilik yıl dönümündede içerim

ben kullanmıyormda

biz tartışmıyorduk da hep ben arıza çıkartıyodum ağlıyodum olup olmadık şeylere kızıyodum falan...eşim hep beni alttan almakla uğraştı geldi sarıldı her ağladığımda..kavgamız olmadı yani benim mızmızlıklarımla geçti ilk aylar

kızlaar eşime içki sadece dügün günü içirdim özel günüm diye izin aldı benden.şimdid diyor evlilik yıl dönümündede içerim

ben kullanmıyormda

canlı müzikte içilir ama yani biz o konuda eşimle aynıyız. dolabımızda bira eksik olmaz kolay kolay

ben kullanmıyormda

eşim düğün gecemizde aldığı şampanyadan alıcam diyo :))

anam bende zırt pırt geceleri aglıyorum anam için evimi özlüyrdum şimdi normal herşey napalım alışmakta öyle gecti yni

oh ne güzel döktürürsünüz şimdiden böyle güzel heyecanlarla ömrünüzün sonuna kadar bebeklerinzle mutlu olursunuz işallah

canlı müzikte içilir ama yani biz o konuda eşimle aynıyız. dolabımızda bira eksik olmaz kolay kolay

haklısın dyorlar canlı müzikte alkol daha çok kafa yapıyor diye..

ama varya ilk gece içti ama onun yüzünden gerdek zor gecmişti be..bilseydim o gün içirmezdm ona

eşim düğün gecemizde aldığı şampanyadan alıcam diyo :))

wowwwwwwwwwwwww:53 sen içiyonmu?

kızlar ya bizim evde sadece patlıcan kaldı sebze olarak. ne yapayım sizce???? tariflere bakıyorum genelde hep patatesli. ama benim patates yemeğim bugün bitiyor, arka arkaya aynı malzemeyi kullanmak istemiyorum. var mı bir fikri olan???

ben hiç istemem öyle içkili bi dolap...kandil gecelerinde içki olan evlere melekler girmezmiş ...

özel gecelerde içerim ortama ayak uydurmak için fazla değil..zaten tadları hoşuma gitmiyor...
bi redbull+votkayı içerim, bide balayında denemiştim şendi diye bişey birayla spraytı karıştırıyolar ...özel günlerde bir iki bardak o da:78:

kızlar bu aydan itibaren galiba herkesin heyecanları telaşları korkuları tazeleniyor artık senelik oluyor işallah hepimiz son nefesimize kadar eşimizle çocuklarımızla çok mutlu oluruz :)

canım tava yap ya fırında ya ocakta..fırında yaparsan ama patlıcanları kızartıpta yap.

kızlar bu aydan itibaren galiba herkesin heyecanları telaşları korkuları tazeleniyor artık senelik oluyor işallah hepimiz son nefesimize kadar eşimizle çocuklarımızla çok mutlu oluruz :)
aynen şekerm çünkü bizim dügünden sonra açıldı topik topikte 1 yılını doldurcak

aynen zuzu

haklısın dyorlar canlı müzikte alkol daha çok kafa yapıyor diye..

ama varya ilk gece içti ama onun yüzünden gerdek zor gecmişti be..bilseydim o gün içirmezdm ona

wowwwwwwwwwwwww:53 sen içiyonmu?

yok kız öyle bir iki bardak :)) tadları pek hoşuma gitmiyor :120:

bikere meraktan biranın tadına bakayım dedim..1 yudum aldım zor yuttum öğğ :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…