görmedik ne zaman sorucan diye bekliyodum
diyebilir, planlı bir bebek olmadı ama biz kendi haline bırakmıştık, olsada olur olmasada modundaydık, öğrenince çok sevindik ama bizi epey heyecanlandırdı.
Benim bebeğim 28 ocakta doğacak gözüküyor internet hesabı ile, cuma doktora gideceğim tekrardan keseye bakacak bir sürüde soru listesi hazırladım onları soracağım, bu arada senin bebeişde hayırlı olsun,
valla bilmiyorum ki canim ins. baslamaz ya benim annemin hamilelikleride cok zor gecmis ama biklmiyorum artikin nasil olucak sonuda ins, rahat olur yaa
8 haziranda dr. gidicez bakalim, haftaya bugün ins. kalp atislarini duyariz ins. sagliklidir gelisiyordur ya insan neler duyuyor hayirlisiyla bir 12-13. haftayagelsek
inşallah cnm insan kalp atışlarını duyunca rahatlıyo tabi sonra gelişimi nasıl,cinsiyeti ne sorular bitmiyo insanın kafasında hayırlısıyla geçer inşallah..
kısmet canım olursada seviniriz ayy bebik sevilmezmihadi hayırlısı allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip etsin..isim düşündünmü
AlishaIstiyosa yapın bi bebik ama bana sorarsan şuan biraz şu sıkıntılı dönemi atlatın öyle derim
çok teşekkür ederim canım , isim için daha hiç bu durumlar oratada yokken eşimle konuşmuştuk,
ve kendi isimlerimizi vermeyi planlamıştık,
kız olursa şirin ayşe ismini verecektik
Erkek olursada onun babasının adı ve kendi adını
ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum, şirin ayşe olmaz
tabi ki canım ya. Ben de öyle diyorum ne yedirip ne içirceksin bebeğe diyorum
Geçenlerde eltim de sordu ne zaman düşünüyorsunuz diye. Bi sene sonra falan dedim. Ki bence de uygunu o, işimiz otursun, evliliğimiz otursun. Daha 6 ay oldu şurda. önce siz ablalarıma izin veriyorum siz yapın :82::82:
Diyebilir, planlı bir bebek olmadı ama biz kendi haline bırakmıştık, olsada olur olmasada modundaydık, öğrenince çok sevindik ama bizi epey heyecanlandırdı.
benim bebeğim 28 Ocakta doğacak gözüküyor internet hesabı ile, cuma doktora gideceğim tekrardan keseye bakacak bir sürüde soru listesi hazırladım onları soracağım, bu arada senin bebeişde hayırlı olsun,
senin iki isminmi var şirin hiç duymamıştımdeğişik bi isim..hayırlısı olsun daha o doğana kadar kırk isim düşünürsünüz ..
Alisha senin yaşında küçük acele etme canımevet hayatınız iyice düzene girsin stresli bi doğum yaşama bebeğin rahat büyüsün
düdüklüde et kavurma & pilav - kayseri ve kahramanmaras mutfagindan lezzetler - blogcu
etlerim hiç istediğim gibi pişmiyor yaaa. Yine buzluktan kuşbaşı çıkardım bu sefer çok pis hırs yaptım yumuşacık pişircem. Funda senin memleketten bi tarif buldum. Nası kızlar sizce aslında sulu et yapayım diyordum patatesli falan ama böyle kavurma ve pirinç pilavı da yapabilirşm akşama :44:
[QUO
benim kayınvalidem gelmedi kınaya da nikaha da. en büyük görümcem koydu avucuma altını. ne ben, ne eşim, ne de eşimin kardeşleri ve hatta babası kayınvalidemin yokluğuna üzülmedik. gönlümüzce rahat rahat oynadık
çok lezzetli görünüyo bende deneyim canım hiç et haşlamadımama bu şekilde yumuşacık olur
boll
canim senin kinin cinsiyeti belli oldunmu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?