2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kısmet canım olursada seviniriz ayy bebik sevilmezmihadi hayırlısı allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip etsin..isim düşündünmü

inşallah cnm insan kalp atışlarını duyunca rahatlıyo tabi sonra gelişimi nasıl,cinsiyeti ne sorular bitmiyo insanın kafasında hayırlısıyla geçer inşallah..

inşallah cnm insan kalp atışlarını duyunca rahatlıyo tabi sonra gelişimi nasıl,cinsiyeti ne sorular bitmiyo insanın kafasında hayırlısıyla geçer inşallah..

evet ya rahatliyacm valla

sorular bitmez ki hic :))) ne zaman tekme aticak nezaman hissedicem bunun gibi bir sürü soru

kısmet canım olursada seviniriz ayy bebik sevilmezmihadi hayırlısı allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasip etsin..isim düşündünmü

çok teşekkür ederim canım , isim için daha hiç bu durumlar oratada yokken eşimle konuşmuştuk,
ve kendi isimlerimizi vermeyi planlamıştık,
kız olursa Şirin Ayşe ismini verecektik

erkek olursada onun babasının adı ve kendi adını

ama şimdi aynı şeyi düşünmüyorum, şirin ayşe olmaz

Alisha Istiyosa yapın bi bebikama bana sorarsan şuan biraz şu sıkıntılı dönemi atlatın öyle derim

tabi ki canım ya. Ben de öyle diyorum ne yedirip ne içirceksin bebeğe diyorum
Geçenlerde eltim de sordu ne zaman düşünüyorsunuz diye. Bi sene sonra falan dedim. Ki bence de uygunu o, işimiz otursun, evliliğimiz otursun. Daha 6 ay oldu şurda. Önce siz ablalarıma izin veriyorum siz yapın :82::82:

senin iki isminmi var şirin hiç duymamıştımdeğişik bi isim..hayırlısı olsun daha o doğana kadar kırk isim düşünürsünüz..
Alisha senin yaşında küçük acele etme canım evet hayatınız iyice düzene girsin stresli bi doğum yaşama bebeğin rahat büyüsün

benimde internet hesabina göre 22 ocak ultrasyona göre 25 ocak sadece kese gözükmüstü bebek gözükmedi bebek gözükünce degisiyormus kac mm olduysa 4-5 gün farkedebilir dedi dr.

funda benim tek ismim var ayşe,

ama bebek için 2 isim düşünmüştük ilki Şirin ikinci ismi Ayşe olcaktı fakat bu düşünce zamanında ortada bebek yoktu, şimdi daha ciddi düşününce başka isim olsun diyorum

bizim bir akrabamiz 5,5 aylik hamile daha göstermemis cinsiyetini bebek hep arkasi dönükmüs

dr. demis ulrasyona girmeden cikolata ye hareketlenir

bakalim bir daha 2 hafta sonra gidecekmis :))

çok lezzetli görünüyo bende deneyim canım hiç et haşlamadımama bu şekilde yumuşacık olur

oda güzelmiş canım hadi sen üzülmedin kocası çocuklarıda üzülmemiş

eve geçtim ortalığı filan topladım öğleden bu yana ne kadar çok yazmışsınız. ama azmettim hepsini okudum. Funda kardeşinin kınası varmış ; forumda bir site sakini kağıt helva alıp dağıtmayı düşünüyordu. Kına gecem de ben de ilginç bir şey yapmadım; aslında minik minik kına kurabiyeleri düşünmüştüm ama bizim aileler yemekli yaptılar kınayı. kurabiyeye pek gerek kalmadı. Gelin hamamı süper olur.

Bir de kızlar bebek düşünenler folik asite dikkat etsin. .Çünkü embriyo gelişiminde özellikle 1-2 haftalarda nöral tüp defektlerini önlemek içinı folik asit çok çok önemli. O yüzden dr lar daha çok hamile kalmayı düşünen bayanlara veriyorlar.

Birazdan tv miz gelecek; inş sorunsuz kurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…