2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

güle güle kullan sirken tv'ni benim kına gecem de gayet sıradan oldu. Aslında evde daha az kişiyle daha sıcak bi ortamda yapmak istemiştim ama olmadı. Neyse kına öyle geçti gitti ama düğünüm süper eğlenceliydi

bizim kına da düğünde çok eğlenceliydi hatta bir çok bayan ne oynak kıpır kıpır gelin böyle demiş :)))) Kına da tek dedigim habire bu gerçeken benim kına gecem mi yani nasıl yaaa filan diyordum :)))

bol bebeğe isim düşündünüz mü?

sağol canımcım fikirlerin ve tavsiyelerin içingüle güle kullanın oturma odası içinmi aldınız canım

oy bitane ayşe daha :92:

idari asistanım canım:87:

hep soruyor adam bir sıkıntı varmı diye:82:
ne güzel, bende de aynı durum var
3. haftamdayım hala soruyolar alıştın mı nasıl gidiyo diye :)))
benim patronlarım da çok iyiler

ayy süper ya sürpriz bebek demekpeki istiyomuydunuz hazırmıydnız ..bakalım şimdilik biz düşünmüyoruz ama bizede ece falan dersesizinki gibi
ece dedim isim bile bulmuş fundalar sonra dikkatli okudum
ay çok dalgınım yaa, nasıl yoğun burası (

topiğin adını bundan sonra ayşeler ve ingilizce öğretmenleri topiği koyuyorum.
bence dee

Zuzu nigar nereye saklandınız
burdayım yawruşum, kek + çay molası verdim

bencede kızlar maşallah baya yazmışsınız bende evime geldim uzattım ayaklarımı yatıyorum tvmide açtım rahatladım istanbulda havalar sıcak yandım

bende bebiş istiyorum folik asit kullanmayada başladım b12 kullanıyorum temmuza işallah hamiş olurum

ay cnm daha ben bulma eşim beğenmeme aşamasında bakalım nereye kadar gidecek

mesela üstünü geçene kadar koysam ya da az daha fazla, yeter dimi? Çok da sulu sulu olmasın :26:

üstünü geçene kadar yeter heralde cnm çok olsa bile suyuyla pilavda yapabilirsin sanırım sote gibi bişe oluyo bu yemek sonradan domates falanda ekleniyomuş tekrardan hepsinibir bidaha pişirirsin ayy yumuşacık olur valla acıktım benn..

Ilahi nektaryok daha isim falan bulmadıkayy bizim bura bugün pek bi sakin ohh kekleri ye bakalım canım su içiyosun dimi kilo verme durumların ne alemde

bende kendime bir kahve yapim bisküvi ile icim

1 haftadir kahve icmiyorum

oda güzelmiş canım hadi sen üzülmedin kocası çocuklarıda üzülmemiş

canım benim kayınvalidem tüm evlatlarını evlendirirken aynı problemleri çıkartmış. alışmışlar artık. gelmediği zaman daha çok eğleniyorlar. ben de eşime demiştim, ısrar etme, istemiyorsa gelmesin, gelip de problem çıkarırsa bozar atarım, dönüp bakmam dedim.

evt cnm kızım olacak hayırlısıyla.

ayyy

ne güzelll bende kiz istiyorumm

eli ayagi düzgün olsun saglikli olsun da erkekte olsa olur ama gönlümden gecen kiz

icime de kiz doguyor ama hayirlisi saglikli dogsun bir kusuru olmasin allahin izniyle ins.

isim düsündünüz mü peki ?

yarenay bir tuhafmış senin kayınvaliden peki amacı ne neden böyle huysuzluk çıkartıyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…