eve geçtim ortalığı filan topladım öğleden bu yana ne kadar çok yazmışsınız. ama azmettim hepsini okudum. Funda kardeşinin kınası varmış ; forumda bir site sakini kağıt helva alıp dağıtmayı düşünüyordu. Kına gecem de ben de ilginç bir şey yapmadım; aslında minik minik kına kurabiyeleri düşünmüştüm ama bizim aileler yemekli yaptılar kınayı. kurabiyeye pek gerek kalmadı. Gelin hamamı süper olur.
Bir de kızlar bebek düşünenler folik asite dikkat etsin. .Çünkü embriyo gelişiminde özellikle 1-2 haftalarda nöral tüp defektlerini önlemek içinı folik asit çok çok önemli. O yüzden dr lar daha çok hamile kalmayı düşünen bayanlara veriyorlar.
Birazdan tv miz gelecek; inş sorunsuz kurulur.
orda 15 dk diyor ama ben baya 20-25 dk. düdüklüde tutayım diyorum daha iyi pişsin. Bakalım yarın sonucunu yazarım artık
enkidu unutulmuyo dimi keşke yaşanmasa ama yaşanıyo bazı tatsızlıklar aklı başında olan insanlar böyle şeyler yapmaz ama stres gerginlikde oluyo ya birazda ondan oluyo
unutulmuyo canım unutayım diyosun ama hatırlanıyo bir şekilde en güzel günümü en kötü hatırlamak istemediğim güne çevirdi evet stres oluyo birazda atlını çok sever ondan galiba
güle güle kullan sirken tv'nibenim kına gecem de gayet sıradan oldu. Aslında evde daha az kişiyle daha sıcak bi ortamda yapmak istemiştim ama olmadı. Neyse kına öyle geçti gitti ama düğünüm süper eğlenceliydi
eve geçtim ortalığı filan topladım öğleden bu yana ne kadar çok yazmışsınız. Ama azmettim hepsini okudum. Funda kardeşinin kınası varmış ; forumda bir site sakini kağıt helva alıp dağıtmayı düşünüyordu. Kına gecem de ben de ilginç bir şey yapmadım; aslında minik minik kına kurabiyeleri düşünmüştüm ama bizim aileler yemekli yaptılar kınayı. Kurabiyeye pek gerek kalmadı. Gelin hamamı süper olur.
Bir de kızlar bebek düşünenler folik asite dikkat etsin. .çünkü embriyo gelişiminde özellikle 1-2 haftalarda nöral tüp defektlerini önlemek içinı folik asit çok çok önemli. O yüzden dr lar daha çok hamile kalmayı düşünen bayanlara veriyorlar.
Birazdan tv miz gelecek; inş sorunsuz kurulur.
oy bitane ayşe daha :92:evet tanışmadık,
ismim ayşe, 30 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum, evlendikten sonra eşimle beraber çalışmaya başladım , öncesinde özel sektörde satınalma uzmanıydım, finans mezunuyum , eylül 2010 da evlendim evliliğimin tam 8. ayında hamile olduğumu öğrendimhediye oldu bize, daha doğrusu sürpriz oldu
ne güzel, bende de aynı durum varidari asistanım canım:87:
hep soruyor adam bir sıkıntı varmı diye:82:
eceayy süper ya sürpriz bebek demekpeki istiyomuydunuz hazırmıydnız ..bakalım şimdilik biz düşünmüyoruz ama bizede ece falan derse sizinki gibi
bence deetopiğin adını bundan sonra ayşeler ve ingilizce öğretmenleri topiği koyuyorum.
Zuzu nigar nereye saklandınız
ben kavurmama bile 1 bardak su ekliyorum, çekiyo suyunu yumuşacık oluyomesela üstünü geçene kadar koysam ya da az daha fazla, yeter dimi? Çok da sulu sulu olmasın :26:
bizim kına da düğünde çok eğlenceliydi hatta bir çok bayan ne oynak kıpır kıpır gelin böyle demiş :)))) Kına da tek dedigim habire bu gerçeken benim kına gecem mi yani nasıl yaaa filan diyordum :)))
bol bebeğe isim düşündünüz mü?
mesela üstünü geçene kadar koysam ya da az daha fazla, yeter dimi? Çok da sulu sulu olmasın :26:
oy bitane ayşe daha :92:
ne güzel, bende de aynı durum var
3. haftamdayım hala soruyolar alıştın mı nasıl gidiyo diye :)))
benim patronlarım da çok iyiler
ecededim isim bile bulmuş fundalar sonra dikkatli okudum
ay çok dalgınım yaa, nasıl yoğun burası(
bence dee
burdayım yawruşum, kek + çay molası verdim
kizlar bende cikiyorum kendinize iyi bakin
sizlere hos sohbetler
bye,,,,,,,,,,,,
:92::92::92::92::92:
oda güzelmiş canım hadi sen üzülmedin kocası çocuklarıda üzülmemiş
evt cnm kızım olacak hayırlısıyla.
Ayy bu siteyi incelerken kız bizim tanıdık çıktı akraba
Ayy bu siteyi incelerken kız bizim tanıdık çıktı akraba
canım benim kayınvalidem tüm evlatlarını evlendirirken aynı problemleri çıkartmış. alışmışlar artık. gelmediği zaman daha çok eğleniyorlar. ben de eşime demiştim, ısrar etme, istemiyorsa gelmesin, gelip de problem çıkarırsa bozar atarım, dönüp bakmam dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?