2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayşenin verdiği yemek sitesini incelerkenfotoraftakilerden tanıdıklarım var kızda onların yakını sanırı kızı tanıyamadımda fotodakileri tanıyorum

tüm evlatlarına onda alışkanlık haline gelmiş heralde biizmkinde bişe yoktuki bi set takımı alırken suratı astı oturduğu yerden kalkmadı ama eşim almıştı onuda zaten takıdan sonra yaptı naptıysa şimdide aram çok çok iyi değil mesafe var benden yana onlar aynen eskisi gibi olmıyorum kendi annemlerlede konuşmuyolardan ondan sonra öle işteee

inş olur canım, az kalmış temmuza

Ilahi nektaryok daha isim falan bulmadıkayy bizim bura bugün pek bi sakin ohh kekleri ye bakalım canım su içiyosun dimi kilo verme durumların ne alemde
ay 500 ml içtim bugün hemen 1 bardak içiyorum

bende kendime bir kahve yapim bisküvi ile icim

1 haftadir kahve icmiyorum
afiyet olsun Sinemcim (ay sinem dedikçe bi garip oluyorum, kankamın ismi sinem, sinoşum diyesim geliyo ) az iç canım kahveyi haftada 1-2 normal gerçi :)))

nektar senle aynı başlamışız benimde 3.cü haftam:82:
sanırım öyle canım, super senin ismin neydi..hepimiz birbirimizinkini biliyoruz seninkisini de öğrenelim

canım oğlanları evlendirdikçe eve giren para azalıyor da o yüzden yapıyor. güvencesi gidiyor elinden

insanlar ne ilginç yaaa, para mı çocuğunun mutluluğu mu önemli yani... Ayrıca ne olacak çok paraya ihtiyacın varsa oğulların zaten sana yardım ederler aç açıkta mı kalacaksın

insanlar ne ilginç yaaa, para mı çocuğunun mutluluğu mu önemli yani... Ayrıca ne olacak çok paraya ihtiyacın varsa oğulların zaten sana yardım ederler aç açıkta mı kalacaksın

ayşee sen hala burdamısın, kalk kız soğan doğra (ay o videoyu izleyen var mıı )

ayşee sen hala burdamısın, kalk kız soğan doğra (ay o videoyu izleyen var mıı )

kovuyorsan giderim Daha eşim gelmedi erken diyecektim ki tlf. çaldı geliyomuş bizimki . PAzara gidicez karpuz alamay taşıyamam diye almamıştım ben kaçarrrr öptümm hepicinizi

kızlar nasılsınız?
bugün gelemedim, ilk günden kaçtım gibi oldu =)
okulda internet bağlantılarında sorun vardı. giremedim ancak eve geldim =)
ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…