canım benim kayınvalidem tüm evlatlarını evlendirirken aynı problemleri çıkartmış. alışmışlar artık. gelmediği zaman daha çok eğleniyorlar. ben de eşime demiştim, ısrar etme, istemiyorsa gelmesin, gelip de problem çıkarırsa bozar atarım, dönüp bakmam dedim.
yarenay bir tuhafmış senin kayınvaliden peki amacı ne neden böyle huysuzluk çıkartıyor :44:
Ayy bu siteyi incelerken kız bizim tanıdık çıktı akraba
inş olur canım, az kalmış temmuzabencede kızlar maşallah baya yazmışsınız bende evime geldim uzattım ayaklarımı yatıyorum tvmide açtım rahatladım istanbulda havalar sıcak yandım
bende bebiş istiyorum folik asit kullanmayada başladım b12 kullanıyorum temmuza işallah hamiş olurum
ay 500 ml içtim bugünIlahi nektaryok daha isim falan bulmadık ayy bizim bura bugün pek bi sakin ohh kekleri ye bakalım canım su içiyosun dimi kilo verme durumların ne alemde
afiyet olsun Sinemcim (ay sinem dedikçe bi garip oluyorum, kankamın ismi sinem, sinoşum diyesim geliyobende kendime bir kahve yapim bisküvi ile icim
1 haftadir kahve icmiyorum
sanırım öyle canım, super senin ismin neydi..hepimiz birbirimizinkini biliyoruz seninkisini de öğrenelimnektar senle aynı başlamışız benimde 3.cü haftam:82:
canım oğlanları evlendirdikçe eve giren para azalıyor da o yüzden yapıyor. güvencesi gidiyor elinden
insanlar ne ilginç yaaa, para mı çocuğunun mutluluğu mu önemli yani... Ayrıca ne olacak çok paraya ihtiyacın varsa oğulların zaten sana yardım ederler aç açıkta mı kalacaksın
ayşee sen hala burdamısın, kalk kız soğan doğra(ay o videoyu izleyen var mıı )
kupamı istiyorum 2.5 lt. su içtim bugünnnnnnnnnn..
kovarmıyıımkovuyorsan giderimDaha eşim gelmedi erken diyecektim ki tlf. çaldı geliyomuş bizimki . PAzara gidicez karpuz alamay taşıyamam diye almamıştım ben kaçarrrr öptümm hepicinizi
kupamı istiyorum 2.5 lt. su içtim bugünnnnnnnnnn..
hoşgeldin cemre :) nickini hep görüyodum
ohh sonunda benden de küçüğü geldi topike
iyiz canım, sen nasılsın?kızlar nasılsınız?
bugün gelemedim, ilk günden kaçtım gibi oldu =)
okulda internet bağlantılarında sorun vardı. giremedim ancak eve geldim =)
ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?