2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sanırım benimkide erken büyücek, birde ben kg almıştım aldığım kgnun üstüne plansızca hamile kalınca tabi normalden daha erken büyüyebilir

cnm belli olmuyo ya benim heralde iç karnım yokmuş hiç ondan hemen böle büyüdü belki seninki geniştir bulantın falan olursa zaten kilo veriyorsun istem dışı ilk 4 ay kilo almamaya bak ama sonra zaten alacaksın..

bulantımda yok benim , bakalım görcez umarım ideal ölçülerde kg lar alırız,

şimdi ben çıkıyorum, iyi akşamlar bol,

İyi akşamlar topic ahalisi yarın görüşürüzz....:92::92:

insanlar ne ilginç yaaa, para mı çocuğunun mutluluğu mu önemli yani... Ayrıca ne olacak çok paraya ihtiyacın varsa oğulların zaten sana yardım ederler aç açıkta mı kalacaksın

yok ya açıkta falan kalacağından değil de, hem böyle huysuzluk yapınca daha az masraf yaptırıyor ya. aman problem çıkartmasın diye insan çoğu şeyi isteyemiyor. şimdi uzakta olmamıza rağmen, oğlunu ondan koparmış olmama rağmen gayet iyi aramız. eşim bazen dönmek istiyor hemen Türkiye'ye, annesine söylüyorum artık ben o da diyor oğlum daha gelmeyin eşim de sinir oluyor

kupamı istiyorum 2.5 lt. su içtim bugünnnnnnnnnn..

vauwwww bolum kupaların ennnnnn büyüğü senin

bizim komşular interneti devam ettirmişler, şifreyi de değiştirmemişler

cemreee ben senin fotonu görmedim yaaa

Zuzu nigar nereye saklandınız

işlerimin bi kısmını hallettim canım eylülde alacağım iznin ön hazırlıklarını yapıyorum da

Ayy bu siteyi incelerken kız bizim tanıdık çıktı akraba

ayşee sen hala burdamısın, kalk kız soğan doğra (ay o videoyu izleyen var mıı )

ne videosu kıs

kupamı istiyorum 2.5 lt. su içtim bugünnnnnnnnnn..

hoşbulduk =) sen kaçsın ki canım :26:
topikten topiğe gezdiğim içindir

ben 23 oldum canım 88 liyim

bizim komşular interneti devam ettirmişler, şifreyi de değiştirmemişler

cemreee ben senin fotonu görmedim yaaa

ohh iyi olmuş canm :)

nohutumu yaptım birazdan açıp bakıcam pi,şmiş mi...pilav da ocakdan birazdan olur onu da dinlendireyim ohhh yaa :))
hazır çorbada aldım onuda yapayım :))

benim de bulaşıkları toparlayıp yemek yapmam lazım ama neti bulmuşken annemle konuşayım dedim msnden. artık biraz geç olsa da yaparım yemeğimi

zuzuş komik bi video, kız şarkı söylüyo annesi de kalk kız soğan doğra diyo onu hatırladım
ama kadın orda hakaretli bi kelime kullanmış, ben o kelimesiz halini hatırladım şimdi izledim de

zeynep,sağ en üstte kontrol paneli yazıyor ona tıkla
sonra açılan sayfada soldaki kolondan avatarını değiştir'e tıkla
gözat butonundan bilgisayarından resim seç kaydet, bukadar :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…