eşim yok bu gece:26:
merhaba canımmerhaba cemreciğim neden tekmi kaldın evde istanbulun neresindesin
cemre kayınvalidene geçmiş olsun canım, nesi var?
elfiii hoşgeldin, geçmişi okumaya mı çalışıyorsunnnnbugün çenemiz çoooook düştü bizim
bizim komşular interneti devam ettirmişler, şifreyi de değiştirmemişler
cemreee ben senin fotonu görmedim yaaa
yıllar önce bi yangında çok zehirli gaz solumuş, akciğerlerinde problem var, ayda bir kendini toparlaması için tedavi uygulanıyoru, teşekkür ederim :)
elfiii hoşgeldin, geçmişi okumaya mı çalışıyorsunnnnbugün çenemiz çoooook düştü bizim
merhaba elfida nasılsın nasıl geçti günün bugün yoktun yeni işyerinize taşındınız galiba yerlşebildinmi
Hoşbuldum :)Maşallah canım ne çok konuşmuşsnuz valla hepsini okuyamamadım mutfağı öylece bıraktım o kadarda yorgunum ki
Çok berbat bi gündü ya gittiğimiz yer çok güzel ama daha servis işi belli olmadı o biraz canımı sıkıyor yarın alacaklar beni ama sonrası bilinmiyo. Daha dolaplarım gelmedi masamı yerleştirdim şimdilik net yok bilgisayarım kuruldu yarında çok yorucu olacak ayaklarım nasıl ağrıyo ya. 2 haftaya bile toparlanamayız koskoca şirket 2 günde taşındı heryer birbirinde. Masamın yeri güzel bi tek arkamda pencere var o da yarın perde gelecek yine ekranımı kimse göremicek rahatım :)
Alkolden konuşulmuş biz içmiyoruz eşimle. Eşim zaten namaz kılıyor o da yeni başladı :)
Nektarcım eşin gül almış ne güzel sevinmişsindir :) Benimde eşim bugün günüm kötü geçti diye sevineyim diye 2 tane kırmızı gül almış
bu hafta size eşlik edemicem hepinize iyi sohbetler az konuşun zor oluyor okuması :))
Öpüyorum sizi
İyi akşamlar
ooooo gececi kızlar nabersiniz
Adaşım internetin devam etmesi iyi olmuş sevindim
Cemre geçmiş olsun kayınvalidene zor bir durummuş
Kızlar benim de babam yarın ameliyat olacak dua edin iyi geçsin de kurtulsun artık :18:
ooooo gececi kızlar nabersiniz
Adaşım internetin devam etmesi iyi olmuş sevindim
Cemre geçmiş olsun kayınvalidene zor bir durummuş
Kızlar benim de babam yarın ameliyat olacak dua edin iyi geçsin de kurtulsun artık :18:
utanma canım, alışmış olman lazım
kayınvalidene geçmiş olsun canım, çok zor bir olay atlatmış...
kolay gelsin elfi zor iş yaaa koca şirketi taşımak. Ama odan iyiymiş arkanda cam ferah ferah ohhhbi de yine o kızla aynı odada mı olcaksınız? :26:
ben de aynı şeyi merak ediyorum. o kızla yine aynı odada mısınız elfim? taşınmak zor iş valla, Allah kolaylık versin. umarım servis işi de biran önce netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?