2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

taşınmak zor gercekten, kolay gelsin :26:

elfimmm masa başında tartışmadınız mı? o gıcık ona da takar bence

iyi geceler kızlar. Elfida sen yat uyu dinle yarına enerjik olman lazım. bi sana sonra özet geçeriz :)))

cemre sana arkadaşlık teklifi yolladım resimleri görebileyim diye :))) Bende de bir süredir resim vardı yeni kaldırdım yine uygun olunca eklerim profilime..

Tüm dualarım sizinle canım, inşallah iyi haberler getirirsin bize yarın.. :)))

elfim çok yorma kendini, işte yorul evde yorul bünyen kaldırmıyo bak sonra
yokluğun belliydi bugün, o gıcık kızla da konuşma ona da alttan alma
senin eşine de bravo gerçi anlattıklarından yola çıkarak onun her zamanki hali :)))

Son düzenleme:
ben aranıza yeni katıldım kabul ederseniz çok sevinirim.buarada buayın 25inde düğünüm var çok heyecanlıyım düğün hazırlıklarım var diye işide bıraktım cuma gününden beri gözüme uyku girmiyor yatamıyorum düşünüyorum nasıl olcak bir aksilik olcakmı diye offf düşünmekten uykularım kaçtı ve işin kötü yanı kendimi yemeye verdim zayıflayacağıma kilo almaktan korkuyorum

Son düzenleme:
herkese günaydın, hayırlı işler bugün çok yoğun oluruz, giremeyebilirim. şimdiden size hoş sohbetler.

bu arada dünkü yemek sorunumu şakşuka ve domatesli bulgur pilavı şeklinde çözdüm

canım öncelikle hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın. ne güzel bir sene önce bu zamanki heyecanlarımı hatırlattın bana. bu hayatında yaşadığın en güzel heyecan olacak. ama yemek işine dikkat et, güzel bir gelin olmak için biraz dikkatli olmak lazım özellikle son günlerdeki streslerde. seni aramıza tabii ki kabul ederiz. ama topic adetlerimiz var adını, yaşını, mesleğini ve nerde yaşadığını anlatır mısın bize? bir de, tabii senin için daha var, düğün fotonuzu rica ediyoruz. buraya gelen arkadaşları tanımak amaçlı böyle bir adet edindik topikçe, hepimiz birbirimizin adını ve yüzünü biliyoruz hemen hemen.

daha cok var evliliige.. kısmetse seneye bu aylar.. of off!

merak etme canım sayılı gün çabuk geçer. Allah kavuştursun inşallah.

günaydın kızlar gündüz muhabbeti bitmiş geceleride başlamışburdan vazgeçemiyosunuz sanırım
elfiiicim kolay gelsin canım taşınmak çok zor allah yardım etsin
dün ben yemek yapmadım kayınvaldem köfte yapmış çağırdı oraya gittik zaten yorgundum yemek yapasımda yoktu iyi oldu

Kızlar nereye soracağımı şaşırdım ama çok merak ediyorum.

"kaydirigubbakcemile" ne anlama geliyor ???
eski smiley'lerden birinin kısa yoluymuş kaydirigubbakcemile, ifadelerin kısa yolu sayı şeklinde değişince smileyler yerine kısa yolları kalmış bi anlamı yok yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…