Hoşbuldum :)Maşallah canım ne çok konuşmuşsnuz valla hepsini okuyamamadım mutfağı öylece bıraktım o kadarda yorgunum ki
Çok berbat bi gündü ya gittiğimiz yer çok güzel ama daha servis işi belli olmadı o biraz canımı sıkıyor yarın alacaklar beni ama sonrası bilinmiyo. Daha dolaplarım gelmedi masamı yerleştirdim şimdilik net yok bilgisayarım kuruldu yarında çok yorucu olacak ayaklarım nasıl ağrıyo ya. 2 haftaya bile toparlanamayız koskoca şirket 2 günde taşındı heryer birbirinde. Masamın yeri güzel bi tek arkamda pencere var o da yarın perde gelecek yine ekranımı kimse göremicek rahatım :)
Alkolden konuşulmuş biz içmiyoruz eşimle. Eşim zaten namaz kılıyor o da yeni başladı :)
Nektarcım eşin gül almış ne güzel sevinmişsindir :) Benimde eşim bugün günüm kötü geçti diye sevineyim diye 2 tane kırmızı gül almış
bu hafta size eşlik edemicem hepinize iyi sohbetler az konuşun zor oluyor okuması :))
Öpüyorum sizi
İyi akşamlar
Tüm dualarım sizinle canım, inşallah iyi haberler getirirsin bize yarın.. :)))ooooo gececi kızlar nabersiniz
Adaşım internetin devam etmesi iyi olmuş sevindim
Cemre geçmiş olsun kayınvalidene zor bir durummuş
Kızlar benim de babam yarın ameliyat olacak dua edin iyi geçsin de kurtulsun artık :18:
Hoşbuldum :)Maşallah canım ne çok konuşmuşsnuz valla hepsini okuyamamadım mutfağı öylece bıraktım o kadarda yorgunum ki
Çok berbat bi gündü ya gittiğimiz yer çok güzel ama daha servis işi belli olmadı o biraz canımı sıkıyor yarın alacaklar beni ama sonrası bilinmiyo. Daha dolaplarım gelmedi masamı yerleştirdim şimdilik net yok bilgisayarım kuruldu yarında çok yorucu olacak ayaklarım nasıl ağrıyo ya. 2 haftaya bile toparlanamayız koskoca şirket 2 günde taşındı heryer birbirinde. Masamın yeri güzel bi tek arkamda pencere var o da yarın perde gelecek yine ekranımı kimse göremicek rahatım :)
Alkolden konuşulmuş biz içmiyoruz eşimle. Eşim zaten namaz kılıyor o da yeni başladı :)
Nektarcım eşin gül almış ne güzel sevinmişsindir :) Benimde eşim bugün günüm kötü geçti diye sevineyim diye 2 tane kırmızı gül almış
bu hafta size eşlik edemicem hepinize iyi sohbetler az konuşun zor oluyor okuması :))
Öpüyorum sizi
İyi akşamlar
ben aranıza yeni katıldım kabul ederseniz çok sevinirim.buarada buayın 25inde düğünüm var çok heyecanlıyım düğün hazırlıklarım var diye işide bıraktım cuma gününden beri gözüme uyku girmiyor yatamıyorum düşünüyorum nasıl olcak bir aksilik olcakmı diye offf düşünmekten uykularım kaçtı ve işin kötü yanı kendimi yemeye verdim zayıflayacağıma kilo almaktan korkuyorum
daha cok var evliliige.. kısmetse seneye bu aylar.. of off!
günaydın herkese...
Kandiliniz kutlu olsun kızlar:80:
Kızlar nereye soracağımı şaşırdım ama çok merak ediyorum.
"kaydirigubbakcemile" ne anlama geliyor ???
eski smiley'lerden birinin kısa yoluymuş kaydirigubbakcemile, ifadelerin kısa yolu sayı şeklinde değişince smileyler yerine kısa yolları kalmış bi anlamı yok yani :)))Kızlar nereye soracağımı şaşırdım ama çok merak ediyorum.
"kaydirigubbakcemile" ne anlama geliyor ???
eski smiley'lerden birinin kısa yoluymuş kaydirigubbakcemile, ifadelerin kısa yolu sayı şeklinde değişince smileyler yerine kısa yolları kalmış bi anlamı yok yani :)))
Gerçekten çok teşekkürler yarım saattir soruyorum kimse cevaplamıyorkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?