2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bugün işten yine erken çıkacam. annemle buluşup terziye gidecez. Size de göstermiştim bir elbise diktirdim biraz dar olmuş terzi düzeltecek. Eğer düzgün olursa h sonu bir arkadaşımıızın düğünü var. O elbiseyi giymeyi düşünüyorum

yıllar önce bi yangında çok zehirli gaz solumuş, akciğerlerinde problem var, ayda bir kendini toparlaması için tedavi uygulanıyoru, teşekkür ederim :)

çok geçmiş olsun kaynanana

ama ben fotonu göremiyorum arkadaşın değilim yaa:78:

...

günaydın buarada hayırlı kandiller

kendi üzerindeyken eklersin fotonu artık:81:

hayırlı kandiller herkese, hepimizin duaları kabul olsun. bu akşam hep beraber Fatma'nın doğumu, Alishiacığımızın babasının ameliyatı, eşi askerde olan arkadaşımız için dua edelim kızlar. tabii geri kalanlarımızı da unutmayalım

hadi yaa :)) bende 88 nisan :))
1 yaş varmış aramızda olsun

Buarada dikiş mi dikiyosun:26:

evet canım dikiyorum
resim mezunuyum da ben işsiz kalınca gelinlikçide çalışmıştım bi süre, orda model çiziyodum önce, okuldayken hep secmelileri modelistlikten falan almıştım zaten, sonra işi büyüttüm dikişe de el attım :)
ama şimdi öğretmen oldum

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir. Regaib gecesini ibadetle geçirmeli, kazası olan, hiç değilse bir günlük kaza namazı kılmalı! Kazası olmayan da nafile namaz kılar, Kur’an-ı kerim okur, tesbih çeker, tövbe istiğfar eder. Perşembe günü oruç tutup, gecesini de ihya etmek çok sevaptır. Receb ayında oruç tutmak faziletlidir.

Son düzenleme:

ne güzel canım iki mesleğin var...

Benim elbiseyide diksene yaaww

cemre iyi ki bu topiğe geldin. Madem gelinlikçide çalıştın ve dikiş işlerinden çok anlıyorsun. Bize model bulma konusunda yardımların olur; fikirlerini söylersin; özellikle de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…