cemre iyi ki bu topiğe geldin.Madem gelinlikçide çalıştın ve dikiş işlerinden çok anlıyorsun. Bize model bulma konusunda yardımların olur; fikirlerini söylersin; özellikle de bana
ne elbisesi şekerim? Getir hallederiz
kızlar bugün ben çok sıkılıyorum yaokuyorum ama pek yazasım yok idare edin bugün beni
Ablamın düğüne bi elbise beğendim diktirmelik de onu daha kime diktirceğimi bilmiyorum tabii fiyatınada bağlı diktirmem :))))
neden yavru...niye sıkılıyosun..
Bak bugün kandil, bildiğin tüm duaları oku için rahatlasın
ben açıkçası tanıdık olmadan elbise diktirme konusuna pek sıcak bakmıyorum
gecen sene 75liraya satın aldıgım bi elbiseyi, mezuniyet topiklerinde gördüm bi kız 350 liraya diktiriyormuş
elbisenin maliyet 30 lira falan bu arada, minicik bişey, kumaş bile kullanılmıyo nerdeyse, kız zaten 34 bedenmiş
Modeli ekleyebilir misin merak ettm =)
allah bu mübarek günde(gecede) hepimize mutluluk huzur verir, sıkıntılarımızı yok eder inşallah
bende çok dua edicem gece, belki sabaha kadar, bebek istiyorumm
çok anlamıyorum da anlıyorum :))
ney için nasıl bişey istediğinizi söyleyin ben size fikir vereyim isterseniz
Allah bu mübarek günde(gecede) hepimize mutluluk huzur verir, sıkıntılarımızı yok eder inşallah
dur bulabilirsem eklerim..evde pc de var, bulamazsam akşam koyarım..bi bakayım,,
allah ım hayırlısıyla verir inşallah canım, olmuyomuki nezmandır çalışıyonuz:78:
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/2799.jpg
teyzemin temmuzda düğünü var. Bu tarz danteli nerde bulabilrim? Bir de bir terzinin bu elbiseyi dikmesi çok zaman alır mı??
bu gece dua edemiycem, regl oldum az önce..Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir. Regaib gecesini ibadetle geçirmeli, kazası olan, hiç değilse bir günlük kaza namazı kılmalı! Kazası olmayan da nafile namaz kılar, Kur’an-ı kerim okur, tesbih çeker, tövbe istiğfar eder. Perşembe günü oruç tutup, gecesini de ihya etmek çok sevaptır. Receb ayında oruç tutmak faziletlidir.
ben de aynen öyleyim canım :44:Kızlar bugün ben çok sıkılıyorum yaokuyorum ama pek yazasım yok idare edin bugün beni
ay sen daha kendin bebeksin :))) inş olur canım, madem çok istiyosunuzAllah bu mübarek günde(gecede) hepimize mutluluk huzur verir, sıkıntılarımızı yok eder inşallah
bu gece dua edemiycem, regl oldum az önce..Kandiller reglime denk geldiğinde hep kendimi suçlu hissediyorum böyle 6 gün önceden regl mi olurmuş yaa
ben de aynen öyleyim canım :44:
Ay sen daha kendin bebeksin :))) inş olur canım, madem çok istiyosunuz
canımm senin için daha çok erken değil mi ya? yaşın küçük ne güzel. niye acele ediyorsun? eşinin yaşı kaç? şöyle biraz keyfini sürün evliliğinizin.
saol canım inşallah olur, ama eşim istemiyo, çok küçüğüm diye :26:ay sen daha kendin bebeksin :))) inş olur canım, madem çok istiyosunuz
bence de :))) hiç bir zaman aynısı olmuyoBen pek diktirme taraftarı değilim kızlarhiç bişey orjinali gibi olmuyo bide sinir oluyosun istediğin gibi olmayınca en güzeli gidip mağazadan beğenip almak bence
yok aslında olmuyo değil, 2 aylıkken düşük yaptım bi kere, sonra da zaten çalışmaya devam edemedik, zaten o da planlanmış bi gebelik değildi, eşim pek istemiyo :26: ben daha çok o da istesin diye dua edicem
çok zaman almaz elinde olan başka işlerden dolayı seni oyalamazsa. dantel konusuna gelince, birebir aynısını bulmak çok zor zaten, ama benzeri herhangi birşey diyosan manifaturacılarda, büyük tuhafiyelerde, eminönünde falan rahat bulursun, hatta gelinlik falan diken modaevi gibi biyerde diktirirsen muhtemelen ellerinde vardır, veya muhtemelen sana yer söylerler.
istanbulda mısın?
evet canım, hatırladım geçen ay sende böyleydin..sende benim gibi olmuşun ya bende öyle olmuştum ya hani regl olacağan için gerginmişin demekki canımdua okuyabilirsin bişey olmaz
bence de :))) hiç bir zaman aynısı olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?