2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cemre iyi ki bu topiğe geldin. Madem gelinlikçide çalıştın ve dikiş işlerinden çok anlıyorsun. Bize model bulma konusunda yardımların olur; fikirlerini söylersin; özellikle de bana

çok anlamıyorum da anlıyorum :))
ney için nasıl bişey istediğinizi söyleyin ben size fikir vereyim isterseniz

Ablamın düğüne bi elbise beğendim diktirmelik de onu daha kime diktirceğimi bilmiyorum tabii fiyatınada bağlı diktirmem :))))

ben açıkçası tanıdık olmadan elbise diktirme konusuna pek sıcak bakmıyorum
gecen sene 75liraya satın aldıgım bi elbiseyi, mezuniyet topiklerinde gördüm bi kız 350 liraya diktiriyormuş
elbisenin maliyet 30 lira falan bu arada, minicik bişey, kumaş bile kullanılmıyo nerdeyse, kız zaten 34 bedenmiş
modeli ekleyebilir misin merak ettm =)

Allah bu mübarek günde(gecede) hepimize mutluluk huzur verir, sıkıntılarımızı yok eder inşallah
bende çok dua edicem gece, belki sabaha kadar, bebek istiyorumm

dur bulabilirsem eklerim..evde pc de var, bulamazsam akşam koyarım..bi bakayım,,

allah bu mübarek günde(gecede) hepimize mutluluk huzur verir, sıkıntılarımızı yok eder inşallah

allah ım hayırlısıyla verir inşallah canım, olmuyomuki nezmandır çalışıyonuz:78:

Allah bu mübarek günde(gecede) hepimize mutluluk huzur verir, sıkıntılarımızı yok eder inşallah

canımm senin için daha çok erken değil mi ya? yaşın küçük ne güzel. niye acele ediyorsun? eşinin yaşı kaç? şöyle biraz keyfini sürün evliliğinizin.

dur bulabilirsem eklerim..evde pc de var, bulamazsam akşam koyarım..bi bakayım,,

allah ım hayırlısıyla verir inşallah canım, olmuyomuki nezmandır çalışıyonuz:78:

yok aslında olmuyo değil, 2 aylıkken düşük yaptım bi kere, sonra da zaten çalışmaya devam edemedik, zaten o da planlanmış bi gebelik değildi, eşim pek istemiyo :26: ben daha çok o da istesin diye dua edicem

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/2/2799.jpg

teyzemin temmuzda düğünü var. Bu tarz danteli nerde bulabilrim? Bir de bir terzinin bu elbiseyi dikmesi çok zaman alır mı??

çok zaman almaz elinde olan başka işlerden dolayı seni oyalamazsa. dantel konusuna gelince, birebir aynısını bulmak çok zor zaten, ama benzeri herhangi birşey diyosan manifaturacılarda, büyük tuhafiyelerde, eminönünde falan rahat bulursun, hatta gelinlik falan diken modaevi gibi biyerde diktirirsen muhtemelen ellerinde vardır, veya muhtemelen sana yer söylerler.
istanbulda mısın?

günaydın kızlar hayırlı kandiller herkeseee
Evdeyim ya uyku tutmaz, işe gidecek olsam sürünerek kalkarım yataktan , ama şimdi 9 da açıldı gözlerim dön dön sıkıldım kalkayım dedim. Börek yapıcam patateslerini soyuyorum şimdi. Babamla da görüştüm öğlen gibi alırlar ameliyata dedi :26:

Ben de dün kavurma ve pilav yaptım. Bizim danada bi problem var sanırım 25 dk.ya yakın pişti düdüklüde, yine de istediğim yumuşaklıkta olmadı. Ama yendi gitti işte. Amaaaaaaa pilavımı gayet uyduruk yapmama rağmen bence şimdiye kadarki en güzel en lezzetli pilavımdı

bu gece dua edemiycem, regl oldum az önce.. kandiller reglime denk geldiğinde hep kendimi suçlu hissediyorum böyle 6 gün önceden regl mi olurmuş yaa

Kızlar bugün ben çok sıkılıyorum yaokuyorum ama pek yazasım yok idare edin bugün beni
ben de aynen öyleyim canım :44:

ay sen daha kendin bebeksin :))) inş olur canım, madem çok istiyosunuz

Son düzenleme:
Ben pek diktirme taraftarı değilim kızlarhiç bişey orjinali gibi olmuyo bide sinir oluyosun istediğin gibi olmayınca en güzeli gidip mağazadan beğenip almak bence

sende benim gibi olmuşun ya bende öyle olmuştum ya hani regl olacağan için gerginmişin demekki canımdua okuyabilirsin bişey olmaz

canımm senin için daha çok erken değil mi ya? yaşın küçük ne güzel. niye acele ediyorsun? eşinin yaşı kaç? şöyle biraz keyfini sürün evliliğinizin.

bilmem ki çok istiyorum, evet daha küçüğüm ama ne bileyim. eşim 32 yaşında. biraz da bu yüzden istiyorum, aralarında çok fark olmasın

ay sen daha kendin bebeksin :))) inş olur canım, madem çok istiyosunuz
saol canım inşallah olur, ama eşim istemiyo, çok küçüğüm diye :26:

Hayır İstanbulda değilim :/ Ben Ankarada yaşıyorum.

sende benim gibi olmuşun ya bende öyle olmuştum ya hani regl olacağan için gerginmişin demekki canımdua okuyabilirsin bişey olmaz
evet canım, hatırladım geçen ay sende böyleydin..
evet ondan olabilir, hem üşüyorum hırkam yok hem karnım ağrıyo bu akşam 6 olmaz
ama yasin okuyacaktım ben (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…