bu aralar nedense hepimiz bi düzensiz olduk havalara bağladım artık ben.bu gece dua edemiycem, regl oldum az önce..kandiller reglime denk geldiğinde hep kendimi suçlu hissediyorum böyle 6 gün önceden regl mi olurmuş yaa
:
bence de ya. Güvenemiyorum ben de aynısı olmazsa boşa gidiyor o kadar emekBen pek diktirme taraftarı değilim kızlarhiç bişey orjinali gibi olmuyo bide sinir oluyosun istediğin gibi olmayınca en güzeli gidip mağazadan beğenip almak bence
bilmem ki çok istiyorum, evet daha küçüğüm ama ne bileyim. eşim 32 yaşında. biraz da bu yüzden istiyorum, aralarında çok fark olmasın
saol canım inşallah olur, ama eşim istemiyo, çok küçüğüm diye :26:
Ben pek diktirme taraftarı değilim kızlarhiç bişey orjinali gibi olmuyo bide sinir oluyosun istediğin gibi olmayınca en güzeli gidip mağazadan beğenip almak bence
ben de..diktirmem deşimdiya kadar daha hiçbişey diktirmedim
Ben pek diktirme taraftarı değilim kızlarhiç bişey orjinali gibi olmuyo bide sinir oluyosun istediğin gibi olmayınca en güzeli gidip mağazadan beğenip almak bence
Hayır İstanbulda değilim :/ Ben Ankarada yaşıyorum.
bu aralar nedense hepimiz bi düzensiz olduk havalara bağladım artık ben.
bence de ya. Güvenemiyorum ben de aynısı olmazsa boşa gidiyor o kadar emek
inş. olur canım eşin de haklıymış sen daha çok küçüksün, ama sen de haklısın eşinin de yaşı gelmiş neredeyse geçecek. Bu sene içinde inş. olur bebişiniz
ben işin içinde uzun süre bulunmuş bi insan olarak söyliym kızlar, tek dertleri insanları kazıklamak
tabiki dürüst olanlar, işini doğru yapanlar var genelleme yapıp kimsenin hakkını yemek istemem
ve evet hiç birşey orijinali gibi olmaz, belki daha güzel de olabilir ama orijinalinin tadını vermeyince bişeyler eksik kalıyor. Aşırı zayıflık veya aşırı şişmanlık gibi sorunları olmayan kimseye diktirmesini tavsiye etmiyorum gercekten
gidip bir elbisenin orjinalini almak güzel ama bir elbiseden sadece sende olmuyor. Bir çok kişide olabiliyor ve hatta bir davette pişti bile olabiliyorsun. Böyle bir durum başıma gelmedi ama çekinirim açıkçası :)))
galiba canım, 18 gelir-geçer merak etmeben de daha hiç diktirmedim, düşünmüyorum da. şimdiye kadar biraz uzun sürse de gezip içime sinen modelleri buldum hep. öteki türlü daha riskli geliyor bana.
nigarım ben de bu aralar erken gelecek gibi hissediyorum, normalde 9'unda falan olmam lazım ama nedense belim ağrımaya başladı. göğüslerim de şişmiş gibi. sanırım mevsim geçişi hepimizi etkiliyor. zaten erken olsun da geç olmasın, ayın 18'ine temiz olmam lazımm
model çok zarif ama neden satın almak değil de diktirmek istiyorsun? çünkü çok kolay bulunacak bi model bu, ben valla dediğim gibi özel nedenleri olmayanların diktirmesi taraftarı değilim
maliyetinin 10 katı kadar para ödersiniz en azından
veya ne kadara olursa diktirirsin mesela?
ben kaçıyorum kızlar patates haşlandı başlıyım böreğe kolay gelsin size :80::80:
normal abiye fiyatlarında olursa diktiririm diye düşündüm tabiii bulamazsam canım...aynısını bulabilirsem tabikii satın alırım...dikişle uğraşmam
ama şuda var ben bu elbiseye bakabaka sıkılabiliim de ..öyle de bi huyum var
zuzu bu tarz elbiselerden burda bile bir sürü var. Hem de istedigin gibi parlement mavisi. Geçen bir arkadaş 300 liraya aldığını söylemişti.
Yarenay dün patlıcanı naptın :))) bende patlıcan yemeği yapmıyı düşünüyorumda ama kıymam buzlukta keşke indireydim dolaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?