aynısı değil de çok benzerlerini bulursun canım bence diktirilmesi gereken bi model değil,
ben önceden kendim dikişten anlamazken diktirirdim hep, çünkü göğüslerim çok büyük, üstüme olmazdı hazır olan elbiseler, ancak 40 bedenin göğüsleri tam gelirdi, onunda diğer kısımlarına 3 tane cemre sığarBi tomar para bayılırdım, güzel de olmazdı
sen nerdesin istanbulda mısın?
kızlar size bir pratik bir bilgi vereyim.aranızda mutlaka bilenleriniz de vardır... Ben buzluğa kıymaları koyarken pileli olmayan buzdolabı poşeti kullanıyorum. O poşetlere elinizi yumru yaparsınız ya o büyüklükte kıymaları ince bir tabaka halinde yarısına kadar yayıyorum. Böylece dolaptan erken çıkrmama pek gerek kalmıyor 5 dk gibi bir sürede hemen eriyiveriyorlar.. Ayrıca buzluğumda da üst üste gayet düzgün duruyorlar. Birin çektiğimde buzluk düzeni değişmiyor..
ayvalık tayım canım
Hadi yaa..ben yuvarlayım koydum hep..keşke daha önce söleseydin yaa
Bidahakine öyle yayayım bende
hmm orayı da hiç bilmem ki :26:
cemre peki benim eklediğim elbise için dantel için özel bir terim isim oluyor mu??? Bugün erken çıkıp biraz dolanacam annemle.
:)) balıkesir ayvalık canım,,,
duymadın mı daha önce hiç :)
kızlar alışveriş siteleri varmı bildiginz ama çok ucuz olanlardan
hayırdır kızz ne alıcaksın :)
bakıcam yaa..bilgim olsun neler moda dye
sana da kolay gelsin Ayşamben kaçıyorum kızlar patates haşlandı başlıyım böreğe kolay gelsin size :80::80:
markafoni, vipdükkan, trendyol, limango, çok ucuz değiller amakızlar alışveriş siteleri varmı bildiginz ama çok ucuz olanlardan
Nektar bilir alışveriş kurdu
neler moda diye bakabilirsin amaonlar üyeyim zaten pahalılar cnm
Yarenay dün patlıcanı naptın :))) bende patlıcan yemeği yapmıyı düşünüyorumda ama kıymam buzlukta keşke indireydim dolaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?