:13: ............
canım ben şakşuka yaptım yanına da domatesli bulgur pilavıpirinç pilavını daha çok yakıştırıyorum aslında ben patlıcana ama daha dün öğlen bitirdik pirinç pilavını. ben de değişik olsun diye bulgur pilavı yaptım. o da çok güzel oldu ah bak bahsedince acıktım yaa
zuzuş yemek derdi senide sardınasıl gidiyo alışabildinmi işten sonra yemek yapmaya
kızlarraranızda cilt bakımı yaptıran varmı
valla fundam :))
ya aslında yapması değilde düşünmesi zor..kafayı yicem dünden kalanın yanına ne uydursam ay bugün ne yapsam..geçenlerde rüyamda bilem ymek yapıyodum
işten sonra yapıyorum yetişiyo işte ama düşünme sorunu olmasa tam süper olacak:13:
patlıcanları alacalı soyup küp küp doğradım. bi 15 dk. bol tuzlu suda beklettim, sonra kurulayıp kızarttım. biberleri de kafama göre kesip kızarttım. başka bir tavada zeytinyağı, soğan ve sarımsakları koyup kavurdum, daha sonra küp küp doğranmış domateslerimi koydum, tuz ve baharatlarımı ekledim. onlar da pişince patlıcanların üstüne döktüm. üstünü süslemek için de biraz maydonaz serpiştirdimyanlarına bir de cacıkkkk
canım benim kayınbaban olmasa iki kişi ne olsa yersinizyani benim eşim hiç sorun yapmadığı için çok kaygılanmıyorum açıkçası işten sonra yemek yapmak çok zor oluyo yorgun ve acıkmış oluyoruz
evet kızlar benim acilen cilt bakımına ihtiyacım varama hiç yaptırmadım daha doğrusu güvenemiyorum ya daha kötü olursa diye
ayy funda bak aklıma geldi bak,
bundan 4-5 yıl önce erkek arkadaşım vardı ist.dan gelecekti dedim bi bakım yaptırım güzel olim ozamnda cildim sorunluydu sivilcelrim var gelmeden 1 hafta önce gittim baya uğraştı allahım bi kalktım yüzüm parçalanmış kıpkırmızı kanlı kanlı sivilceleri patlatmış allahım unutamam hiç mahvolmuştu yüzüm ondan kalma lekelrim var hala yüzümde gerizekalı kadın rezil oldm anlıcan sonra fondotenlerle kapatmaya çalışmıştım artık
sirken peki yaptırdığın cilt bakımının faydası oluyomutamam canım olmadımı bi hamama gidiyim bide sivilce için bildiğiniz iyi bi ilaç varmı
Canım ilk yaptırdığım zaman hatırlıyorum yüzüm ışıl ışıldı prıl pırıl resmen deniz feneri gibi gezmiştimAma o siyah noktalar bir nevi yağ olduğundan ve en yaşadıkça vücudun yağ üreteceğinden kesin çözüm olmuyor belli bir süre sonra yine hiç yaptırmamışa dönüyorsun. Sana tavsiyem bir hamam sauna filan yap; faydasını görmezsen ondan sonra cilt bakımı düşün.
Sivilce için bildiğim hiç ilaç yok ama içtiğimiz maden suyunun sürekli yüze püskürtülmesi onunla temizlenmesi iyi gelir diye biliyorum. Teyzem de yüzündeki sivilcelerini dert etti cilt doktoruna gitti hem de oldukça güvenilir bir kurumda. Ona karaciğerini temizleyen tablet olarak ağız yoluyla alınan bir ilaç verdiler ilk 6-8 ay yüzün hep sivilce olacak dudakların kurruyacak ama sonra düzelecek denildi. Hatta benim düğünüm arası diye o ilaca geç başladı. Geçen hafta gitmiş kontrole yanlış tedavi olmuş; şimdi başka bir tanı konulmuş; hepimizin canı sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?