2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy canım harikasın valla :)) bende daha dün pirinç pilavı yapmıştım patlıcanın yanına napsam diyodum...evt bulgur pilvı olabilir :))

nasıl yaptım şakşuka :)

zuzuş yemek derdi senide sardınasıl gidiyo alışabildinmi işten sonra yemek yapmaya

valla fundam :))

ya aslında yapması değilde düşünmesi zor..kafayı yicem dünden kalanın yanına ne uydursam ay bugün ne yapsam..geçenlerde rüyamda bilem ymek yapıyodum

işten sonra yapıyorum yetişiyo işte ama düşünme sorunu olmasa tam süper olacak:13:

patlıcanları alacalı soyup küp küp doğradım. bi 15 dk. bol tuzlu suda beklettim, sonra kurulayıp kızarttım. biberleri de kafama göre kesip kızarttım. başka bir tavada zeytinyağı, soğan ve sarımsakları koyup kavurdum, daha sonra küp küp doğranmış domateslerimi koydum, tuz ve baharatlarımı ekledim. onlar da pişince patlıcanların üstüne döktüm. üstünü süslemek için de biraz maydonaz serpiştirdim yanlarına bir de cacıkkkk

kızlarraranızda cilt bakımı yaptıran varmı

işe ilk başladığım zamanlar yaptırırdım ben siyah noktalarım için. aama daha sonra düzenli olarak yüzmeye başlayınca gerek kalmadı. şimdi de zamansızlıktan gerek olsa da yaptıramıyorum. Hayırdır canım cilt bakımı mı yaptıracaksın?

canım benim kayınbaban olmasa iki kişi ne olsa yersinizyani benim eşim hiç sorun yapmadığı için çok kaygılanmıyorum açıkçası işten sonra yemek yapmak çok zor oluyo yorgun ve acıkmış oluyoruz

evet kızlar benim acilen cilt bakımına ihtiyacım varama hiç yaptırmadım daha doğrusu güvenemiyorum ya daha kötü olursa diye

kızlarraranızda cilt bakımı yaptıran varmı

geçende grupfoniden almıştım hayatımda yaptırdığım en uyduruk cilt bakımıydı 10 dk. buhar tuttu,2-3 tane siyah nokta sıktı 2 de krem sürdü hadi güle gülesinir oldm yani bukadar uyduruk olamazdı aslında yaptırmak gerekte işte..
acıktımmmmmmm..

eline sağlık canım öyle yapayım bende :) yani sulu olmuyo demii bi olursa domateslerin suyu oluyo extra su katmadın dimi ikisini birleştirince :)

aynen ikimiz olsak sorun etmicem de :)) valla benim bi ilk gittiğimde açlık oluyo yemek yaparken acıkmıyom :)) kokusuyla tıkanıyom heralde :))

evet kızlar benim acilen cilt bakımına ihtiyacım varama hiç yaptırmadım daha doğrusu güvenemiyorum ya daha kötü olursa diye

bende korkarım yüz bide yani görünmücek yer değil:18::18:

gözeneklerim doldu yağlanma oldu gibi geliyo cildimdeözellikle çenemin sağ tarafı oraya sanki bağımlılık yaptı sivilce gitmiyolar

funda yaptıracağın yere çok çok dikkat etmelisin. Sana tavsiyem siyah nokta için i evde banyoda kendin yüzünü çok hafifçe kesele. Bir de havuz hamam sanuna gibi yani suda çok kaldığın ortamlar da yüzüne iyi gelir.

ayy funda bak aklıma geldi bak,
bundan 4-5 yıl önce erkek arkadaşım vardı ist.dan gelecekti dedim bi bakım yaptırım güzel olim ozamnda cildim sorunluydu sivilcelrim var gelmeden 1 hafta önce gittim baya uğraştı allahım bi kalktım yüzüm parçalanmış kıpkırmızı kanlı kanlı sivilceleri patlatmış allahım unutamam hiç mahvolmuştu yüzüm ondan kalma lekelrim var hala yüzümde gerizekalı kadın rezil oldm anlıcan sonra fondotenlerle kapatmaya çalışmıştım artık

sirken peki yaptırdığın cilt bakımının faydası oluyomu tamam canım olmadımı bi hamama gidiyimbide sivilce için bildiğiniz iyi bi ilaç varmı

ayy yazık ya kıyamam canım çok geçmiş olsun en iyisi ben cilt bakımı falan yaptırmayım şansızım o konularda cildim mahvolmasın siyah noktada yok bende minik beyaz yağ bezesi sanırım çenemde onlardan bide çenemde yine sivilce var

sirken peki yaptırdığın cilt bakımının faydası oluyomu tamam canım olmadımı bi hamama gidiyimbide sivilce için bildiğiniz iyi bi ilaç varmı

Canım ilk yaptırdığım zaman hatırlıyorum yüzüm ışıl ışıldı prıl pırıl resmen deniz feneri gibi gezmiştim Ama o siyah noktalar bir nevi yağ olduğundan ve en yaşadıkça vücudun yağ üreteceğinden kesin çözüm olmuyor belli bir süre sonra yine hiç yaptırmamışa dönüyorsun. Sana tavsiyem bir hamam sauna filan yap; faydasını görmezsen ondan sonra cilt bakımı düşün.

Sivilce için bildiğim hiç ilaç yok ama içtiğimiz maden suyunun sürekli yüze püskürtülmesi onunla temizlenmesi iyi gelir diye biliyorum. Teyzem de yüzündeki sivilcelerini dert etti cilt doktoruna gitti hem de oldukça güvenilir bir kurumda. Ona karaciğerini temizleyen tablet olarak ağız yoluyla alınan bir ilaç verdiler ilk 6-8 ay yüzün hep sivilce olacak dudakların kurruyacak ama sonra düzelecek denildi. Hatta benim düğünüm arası diye o ilaca geç başladı. Geçen hafta gitmiş kontrole yanlış tedavi olmuş; şimdi başka bir tanı konulmuş; hepimizin canı sıkıldı.

Son düzenleme:

yardımcı olduğun için sağol sirkencim..galiba beslenmeden kaynaklanıyo diye düşünüyorum eşim yüzünden doğru düzgün sebze yiyemiyoruz dışardan istediğin kadar bak içerden beslemek önemli..galiba teyzene roaccutane vermişler çok yan etkisi olan bi ilaç bide aşırı sivilceli ciltlere veriyolar onu..bol su içip yeşillik yicem bide hamama gidiyim belki düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…