roaccutan tedavisi var sirken de bahsetmiş zaten, 6 ay sürüyoevet kızlar benim acilen cilt bakımına ihtiyacım varama hiç yaptırmadım daha doğrusu güvenemiyorum ya daha kötü olursa diye
roaccutan tedavisi var sirken de bahsetmiş zaten, 6 ay sürüyo
ilk ay deri altındaki tüm sivilceler birden çıkıyo, yüzün inanılmaz kötü oluyo
sonrasında yavaş yavaş kuruyolar, 4. aydan sonra tertemiz oluyo yüzün
ben olmuştum, iyi ki olmuşum şimdi bile tek tük regl olucağım zaman 1-2 sivilce çıkar hemen geçer ama :98:
Sivilce için bildiğim hiç ilaç yok ama içtiğimiz maden suyunun sürekli yüze püskürtülmesi onunla temizlenmesi iyi gelir diye biliyorum. Teyzem de yüzündeki sivilcelerini dert etti cilt doktoruna gitti hem de oldukça güvenilir bir kurumda. Ona karaciğerini temizleyen tablet olarak ağız yoluyla alınan bir ilaç verdiler ilk 6-8 ay yüzün hep sivilce olacak dudakların kurruyacak ama sonra düzelecek denildi. Hatta benim düğünüm arası diye o ilaca geç başladı. Geçen hafta gitmiş kontrole yanlış tedavi olmuş; şimdi başka bir tanı konulmuş; hepimizin canı sıkıldı.
canım bir sürü şey denemiştim ama 4 yıl önceydi, isim olarak aklımda kalan yokcanım onu biliyorumda kullanmaya cesaret edemiyorum çok fazla yan etkisi varbaşka tavsiye ediceğin bişe varmı nektar
ö.g.z. nin fragmanına bakın :)))
kızlar hazır konu peelingden bakımdan sivilceden açılmışken bir şey sorucam
benim ergenlik döneminde hiç sivilcem çıkmadı, herkes bana onların er ya da gec cıkıcagını söylüyo :26:
Sizce böyle bişey mümkün mü
geçmiş olsun canım, belirtilerin başladı mı ne :26:ben dün gece cok rahatsizdim kizlar gaz vardi karnim da ne saga nede sola dönebildim mahvoldum resmen ya bir bardak papatya cayi yapti esim gece sabaha karsi biraz kivrandim sonra uyumusum suan da cok bitkinim zorla kahvalti yaptim.
Canım ilk yaptırdığım zaman hatırlıyorum yüzüm ışıl ışıldı prıl pırıl resmen deniz feneri gibi gezmiştimAma o siyah noktalar bir nevi yağ olduğundan ve en yaşadıkça vücudun yağ üreteceğinden kesin çözüm olmuyor belli bir süre sonra yine hiç yaptırmamışa dönüyorsun. Sana tavsiyem bir hamam sauna filan yap; faydasını görmezsen ondan sonra cilt bakımı düşün.
Sivilce için bildiğim hiç ilaç yok ama içtiğimiz maden suyunun sürekli yüze püskürtülmesi onunla temizlenmesi iyi gelir diye biliyorum. Teyzem de yüzündeki sivilcelerini dert etti cilt doktoruna gitti hem de oldukça güvenilir bir kurumda. Ona karaciğerini temizleyen tablet olarak ağız yoluyla alınan bir ilaç verdiler ilk 6-8 ay yüzün hep sivilce olacak dudakların kurruyacak ama sonra düzelecek denildi. Hatta benim düğünüm arası diye o ilaca geç başladı. Geçen hafta gitmiş kontrole yanlış tedavi olmuş; şimdi başka bir tanı konulmuş; hepimizin canı sıkıldı.
bende kullandım 6 ay evt iyki kullanmışım benimde arada 1-2 taneyle yırtıyorum yoksa çok kötüydü benim cildimde..roaccutan tedavisi var sirken de bahsetmiş zaten, 6 ay sürüyo
ilk ay deri altındaki tüm sivilceler birden çıkıyo, yüzün inanılmaz kötü oluyo
sonrasında yavaş yavaş kuruyolar, 4. aydan sonra tertemiz oluyo yüzün
ben olmuştum, iyi ki olmuşum şimdi bile tek tük regl olucağım zaman 1-2 sivilce çıkar hemen geçer ama :98:
ben dün gece cok rahatsizdim kizlar gaz vardi karnim da ne saga nede sola dönebildim mahvoldum resmen ya bir bardak papatya cayi yapti esim gece sabaha karsi biraz kivrandim sonra uyumusum suan da cok bitkinim zorla kahvalti yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?