2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar hepinize günaydın gerçi öğle oldu ama ben bugün izinlyim geç kalktım hahvaltı yaparken yazdıklarınızı okudum maşallah size .

herkesin regaip kandili mübarek olsun arkadaşlar işallah gönlünüzden ne geçerse kabul olur.

cemreciğimgeçmiş olsun işallah hayırlısıyla bebeğin olur.bu güzel akşamda duan kabul olur.

alıshıa nında galiba babası ameliyat olacaktı geçmiş olsun.

bu gece rüyamda çok güzel bir bebek gördüm kız mı erkekmi blmiyorum ama çok tatlıydı.rüyayı tam hatırlayamıyorum sadece bebeği hatırlıyorum.

bide alışveriş sitesi sormuşsunuz benim bildiklerim evmanya markofoni trendyol limango clubbo bazen çok güzel elbiseler indirime giriyor aklınızagelebilecek herşeyindirime giriyor tkip etmek lazım günlük

evet kızlar benim acilen cilt bakımına ihtiyacım varama hiç yaptırmadım daha doğrusu güvenemiyorum ya daha kötü olursa diye
roaccutan tedavisi var sirken de bahsetmiş zaten, 6 ay sürüyo
ilk ay deri altındaki tüm sivilceler birden çıkıyo, yüzün inanılmaz kötü oluyo
sonrasında yavaş yavaş kuruyolar, 4. aydan sonra tertemiz oluyo yüzün
ben olmuştum, iyi ki olmuşum şimdi bile tek tük regl olucağım zaman 1-2 sivilce çıkar hemen geçer ama :98:

sizlere hoş sohbetler ben kaçar evimi temizlemem gerek çok işim var yemek yapmam lazım ama ne yaparım bilmiyorum bakıcaz artık arada yazıklarınızı okurum

birde sizden fiki isiyorum içinizde mikrodalga kullanan muhakkak vardır sadece yemek ısıtmak için istiyorum bana marka önerebilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim.

canım onu biliyorumda kullanmaya cesaret edemiyorum çok fazla yan etkisi varbaşka tavsiye ediceğin bişe varmı nektar

çok geçmiş olsun...

funda fucidin pomad ...ben adet zamanı çıkan sivilceler olur ya hani hafif iltihaplı gibi..ben onlara sürüyodum ...öyle ucu çıkınca hemen sürüyodum kurutuyodu iltihap yapmıyodu ama öyle tamamen yok etmiyo tabii

canım onu biliyorumda kullanmaya cesaret edemiyorum çok fazla yan etkisi varbaşka tavsiye ediceğin bişe varmı nektar
canım bir sürü şey denemiştim ama 4 yıl önceydi, isim olarak aklımda kalan yok zaten hiç birinin de faydasını görmemiştim

bal, mısır unu ve yoğurt ile peeling yap yüzüne
ilkinde sivilceler biraz "rahatsız" olabilir kızarırlar felan ama çok iyi gelicek emin ol..
peelingten sonra da iyi bi nemlendirici sür bence bişeyciğin kalmaz

sağolun kızlar bakalım artık inşallah düzelme olur çenemin ora geçsin bişe istemiyorumkırmızı görünmesin diye fondoten kullanıyorum ozaman hiç geçmiyo

kızlar hazır konu peelingden bakımdan sivilceden açılmışken bir şey sorucam
benim ergenlik döneminde hiç sivilcem çıkmadı, herkes bana onların er ya da gec cıkıcagını söylüyo :26:
sizce böyle bişey mümkün mü

bence hiç düşünme canım..sıkıntı yapma kendine

Mesela ablamında yüzünde hiç sivilce yok...bazen regl zamanında bir tane çıkar geçer hemen..ablamın yaşıda 25

ben dün gece cok rahatsizdim kizlar gaz vardi karnim da ne saga nede sola dönebildim mahvoldum resmen ya bir bardak papatya cayi yapti esim gece sabaha karsi biraz kivrandim sonra uyumusum suan da cok bitkinim zorla kahvalti yaptim.

geçmiş olsun canım, belirtilerin başladı mı ne :26:

bende kullandım 6 ay evt iyki kullanmışım benimde arada 1-2 taneyle yırtıyorum yoksa çok kötüydü benim cildimde..

sinemcim genelde bitki çayı önerilmiyo haberin olsun ilk dönemler önemli düşük riski yapıyo çünkü gaz problemi maalesf çok oluyo mahvetmişti benide ama çaresi yok(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…