2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tesekkürler kizlar..

bilmiyorum ki galiba belirtiler start veriyor.

dikkat ediyorumdaiste oluyor yapicak bir sey yok geblikte gaz oluyormus.

bugünde hic halim yok...

uzanicam simdi

sinemcim dinlen biraz gaz problemi çok kötü ya ben gebe olmadığım halde bazen bendede oluyo mahvediyo insanı

:18::18::18: Biraz uyusaydın şimdi sinem..uzan belki uyursun:93:

sinemcim dinlen biraz gaz problemi çok kötü ya ben gebe olmadığım halde bazen bendede oluyo mahvediyo insanı

:18::18::18: Biraz uyusaydın şimdi sinem..uzan belki uyursun:93:

evet gaz problemi cok feci bir sey insana cok rahatsizlik veriyor sormayin kizlar...

evet zuzucan simdi bende öyle yapicam biraz yatmayi deniyecem basimda agirmaya basladi ilacda icemiyorum ya en iyisi uyumayi denemek

Görüsürüz

öpüldünüz....

selam kızlaar
kim şakşuka yaptı bende istiyorumm

buyur gel şekerim. az önce eşim aradı, sen daha önce bunu neden yapmadın çok güzel olmuş diyor

canımmm hamile olduğunu anlamaya başladın yani. mümkün olduğunca dinlen tatlım. hiç kendini zorlama bugün.

Yarenay ama sana bişey sormuştum Cevapladın mı:44:

Kızartmaları ayrı , soğan domatesi ayrı yaptın ya..birleştirince yada öncesinde su koyuyomusun..domatesin suyuylamı oluyor...

Yarenay ama sana bişey sormuştum Cevapladın mı:44:

Kızartmaları ayrı , soğan domatesi ayrı yaptın ya..birleştirince yada öncesinde su koyuyomusun..domatesin suyuylamı oluyor...

canım kusura bakma parça parça okurken unutmuşum:78::78::78: canım ben biraz ekledim su, domateslerim çok güzel değildi. ama yarım çay bardağı kadar falan ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…