kızlar bişe sorcam çamaşır makinanız bazı kıyafetlerin üzerinde deterjan bırakıyomu?
bide bulaşık makinesine domestos döküyomusunuz?
bulaşık makinesine domestos dökmüyoruz sanırım =) işleri eşim yapıyor tam bilmiyorum
ama çamaşır makinesi beyaz beyaz hep leke bırakırdı. su alma ayarı bozulmuş, az su alıyormuş, öyle dediler, servis cagırmıştık. ayarladı bişeyler yaptı düzeldi, yine aynı şey oldu ama malesef :26:
değiştirmeyi düşünüyoruz ama daha da yepyeni makine
Nigar sadece ikimiz kaldık
buda güzel..
ben kokmasın diye döküyorum ama zararlımı bilmiyorum.
ya bizim makinede yapıyo aynını herzaman olmasada servis çağırmak gerek ozaman(
Funda yapsan yapsan sen yaparsın bunu, uyandır şu topici
ben de dökmüyorum, sağlıklı olmaz :26:kızlar bişe sorcam çamaşır makinanız bazı kıyafetlerin üzerinde deterjan bırakıyomu?
bide bulaşık makinesine domestos döküyomusunuz?
ay akşamda ışıktır yaylalar yaylalar
:118::118::118::122::122::122::122:
randevuu :89: :89:nigarcım valla kimsenin uyanmaya niyeti yok gibinigar akşama ne var
:124::124::124::124::119::118:
valla ben çalışıyorum eşim evde, kusura bakmasın iş yapamam bide =))
zaten yapmamı da beklemiyor saolsun, böyle çok rahatım hiç çalışmasın diyorum :))
telefonla teknik destek servisi oluyor bazı markaların, telefonda anlatıyorsun derdini yardımcı oluyorlar, eğer böyle bi imkan varsa bi ara istersen önce. markası ne?
bol..dometos mu bulaşıgamı hayır cnm öyle bişey yok..öyle olsa duyardık..ilk defa senden duyuyorum..
öamaşır makinasına gelince..detejan dandik olunca sabun bırakıyor çamaşırda özellikle siyahta:82:
valla ben çalışıyorum eşim evde, kusura bakmasın iş yapamam bide =))
zaten yapmamı da beklemiyor saolsun, böyle çok rahatım hiç çalışmasın diyorum :))
telefonla teknik destek servisi oluyor bazı markaların, telefonda anlatıyorsun derdini yardımcı oluyorlar, eğer böyle bi imkan varsa bi ara istersen önce. markası ne?
sıvı deterjan kullan siyahlara bol, ne toz yapıyo ne leke :))sıemens canım benimki.
ya nebilim koyuyorum inşallah zarar vermiyodur.
cnm çamaşırada ariel kullanıyorum kötüde değilki anlamadım neden olduğunu.siyahlarda bırakıyo zaten.
randevuu :89: :89:deeermişim ama vişneli kadınım
yemek mi soruyosun bebişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?