2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay çok güzelmiş sagol:90:

randevuu :89: :89: deeermişim ama vişneli kadınım

yemek mi soruyosun bebişim?

zuzubu süpermiş
nigarcım randevu işleri zuzudan sorulurzavallım yaz geldi gerçi randevuları iptal etmişti en son ama son durumları ne bilemiyorum
evet yemeğe ne var demiştim canım

sıvı deterjan kullan siyahlara bol, ne toz yapıyo ne leke :))

ay sorma canım aldığımız deterjan bitmek bilmediki yoksa bende alacam sıvı evlendiğimiz zamn aldığımız deterjanı kullanıyorum hala beyazla renkli ayrıda zaten bitecek gibi değil

yani sırf kocanı sevindirip sevap kazanmak için öylemi

canım sende bi işin ucundan tut ufak ufak :)) adam isyan etmesin sonra :))

ama zaten yorgun yorgun gidiyorum eve :26:

ya yok bu bahane, karı koca ikisi de çalışanlar ne yapıyor o zaman? ama ben evliliğe alışamadım, eşim yemek yapmasa biskrem yiyorum sadece
çok tembelim ev işi konusunda, hiç içimden gelmiyor

zuzubu süpermiş
nigarcım randevu işleri zuzudan sorulurzavallım yaz geldi gerçi randevuları iptal etmişti en son ama son durumları ne bilemiyorum
hiç bir fikrim yok, sizde ne var fikir verin bana
bugün için hiç bişi gelmiyo aklıma
iş çıkışı markete uğriycam gerçi

zuzuların randevular iptal, kayın pederi var
yemek çay faslı felan

zuzubu süpermiş

bugüne randevü yazdım da daha eşimin net haberi yok :)) dün yanaştı ablamlardan dolayı yarın görürsün sen dediydi

içinden gelmedikten sonra yapsanda bir işe yaramaz cnm..

severek yaparsan zaten başarılı olursun..ay ben ilk günlerimde özene bözene kendimi eşime göstermeye çalışırdm..hiç birşey bilmedgim halde sadece tariflerle

şimdi ise
sorsanız hemen der bu haytta bir anamın birde senin yemegne hastayım der

Son düzenleme:
ay sorma canım aldığımız deterjan bitmek bilmediki yoksa bende alacam sıvı evlendiğimiz zamn aldığımız deterjanı kullanıyorum hala beyazla renkli ayrıda zaten bitecek gibi değil

ay benimde renklim yeni bitti bak iyi hatırlattın ariel istiyorum ben...
ama beyazlar için olan daha dolu var

ben sıvı deterjanı açık rekli çamaşırlara kullanmıyorum canım, hoşuma gitmedi
sadece siyahlara çok iyi yıkamıyo gibi..ama sende dene bakalım :26:
yani sırf kocanı sevindirip sevap kazanmak için öylemi
sırf

canım, yapamıyorum beceremiyorum desen anlaşılabilir bir durum da
içimden gelmiyo olayını aş bence.. yani insan sevdiği adama yemek pişirmek ister ne bilim, mutlu etmek ister :98: en azından biraz çabala :26:

ufak ufak başlasan alışırsın canım...bide bebek mi istiyordun sen:82:

yemek çay faslı felan

sanmam nigarım yazmış bak randevu varmış
ya bilmiyorumki bende ne yapacağımı şaşırdım hergün hergün... mantı pişiriyim en iyisi dolapta hazır varken

Son düzenleme:
cemrecim zorlanıyoruz ama napalım mecbur bazen eşim benden önce gidr eve ben daha geç ama yine gidip ben yaparım yemeği kadınların kaderi sanırım
eşin neden çalışmıyo jinekolog demiştin sanırım?işe başlarsa ne olacak peki?

rahatıma düşkünüm benim sorunum bu galiba. başlarda çalışmıyodum yine yapmıyordum

içimden gelmiyo olayını aş bence.. yani insan sevdiği adama yemek pişirmek ister ne bilim, mutlu etmek ister :98: en azından biraz çabala :26:

gecen gün gittim yanına hadi yemek yapalım dedim. peki dedi gittim mutfaga, o yaptı ben baktım yine. :26: kndime gelmem lazım

bebek ayrı ona bakarım, çünkü içimdn geliyo

yemek çay faslı felan

:)))) nektar valla 10,30-11 den önce inemiyoruz artık..eşime kalsa inerizde bn adama ayıp olmasın diye çayını da yapıyorum içiyoruz öyle iniyoruz ....

valla c.ertesinden beri tık yok :78: yorgunluktan :)))
bugün "zuzunun suçu ne "var yani

rahatıma düşkünüm benim sorunum bu galiba. başlarda çalışmıyodum yine yapmıyordum

gecen gün gittim yanına hadi yemek yapalım dedim. peki dedi gittim mutfaga, o yaptı ben baktım yine. :26: kndime gelmem lazım

bebek ayrı ona bakarım, çünkü içimdn geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…