cemrecim zorlanıyoruz ama napalım mecbur bazen eşim benden önce gidr eve ben daha geç ama yine gidip ben yaparım yemeği kadınların kaderi sanırım
eşin neden çalışmıyo jinekolog demiştin sanırım?işe başlarsa ne olacak peki?
cumartesi ben de yalancı mantı yapmıştım, eşim yine istiyo ısrarla bugün kıyma alıyım barisanmam nigarım yazmış bak randevu varmış
ya bilmiyorumki bende ne yapacağımı şaşırdım hergün hergün mantı pişiriyim en iyisi dolapta hazır varken
bollbuarada benim makinada simens aynı sorun bendede olmuştu eşim yaptı ama musluk az açıkmış sanırım makina su az alıyomuş öyle dedi
cumartesi ben de yalancı mantı yapmıştım, eşim yine istiyo ısrarla bugün kıyma alıyım bari
burcun ney cemre?
zuzunun suçu ne
sırnaşık olması:89::89:
nektar hadi bak sana fikir oldu bu akşamki yemeğin hazır bu akşamıda atlattık:13:darısı yarına
işte istemek önemli canım.. biyerlerden başlamak gerek...
bebek kolay bişey değilki..onun bakımı o uykusuz geceler stres sinir ev işlerinden daha beterdir eminim ..nekadar içinden gelirse gelsin elbet herkesin içinden bebeğine bakmak gelir...
bak birlikte girmişiniz mutfağa..gir böyle sen yapmasan da bak..zamanla "ver bide ben deneyim"ler başlar..öyle öyle yaparsın
bekarken insan rahata çok alışıyo demi :))) ben balayından sonra denize gitmiştik eşimle denizden gel yorgun baygın duşa gir...e deniz kıyafetleri havlular yıkancak..ayyy ağlıcaktım resmen yaa...
bekar olsam annem yapardı, ben duşa gir küt yat modundaydım hep :))
ikizler canım :26:
hiç anlamam burclardan ben, acaba bunnla alakası varmıdır ki
sırnaşık olması mı
funda mantının yanına ne yapcan...
iki kere yazmışım yawruşnigar bu mesaj niye boş silindimi
:)))) nektar valla 10,30-11 den önce inemiyoruz artık..eşime kalsa inerizde bn adama ayıp olmasın diye çayını da yapıyorum içiyoruz öyle iniyoruz ....
valla c.ertesinden beri tık yok :78: yorgunluktan :)))
bugün "zuzunun suçu ne "var yani
yok kuzu, onu cumartesi yapıcam sarımsaklı ya pazar iş yok ondan :26:zuzunun suçu ne
sırnaşık olması:89::89:
nektar hadi bak sana fikir oldu bu akşamki yemeğin hazır bu akşamıda atlattık:13:darısı yarına
hadiya ben baktirim ozaman eşime saol canım modelini hatırlıyomusn cnm makinenin benimki şu şu üstünde sentetik,renkliler,beyazlar diye ayrı ayrı bölüm olandan ama çok memnun değilim yaa(
nektar yalancı mantıyı yufkaylamı yapıyosun cnm?
nasıl yaptın yalancı mantı :)))
bizim bi komşu yapmıştı içinde lor vardı ama mantı gibi küçük değil...kapaktan kesme bilirmisiniz o boylarda..yoğurtlu soslu falan..güzeldi
...
nektarım ben yarenayın tarifini yapcam ..şakşuka ve bulgur pilavı
ayran olmaz, mantı da yoğurtluevet
bu zuzunun eşi :93:bu zuzu:94: buda sonuç:89::89:
mantının yanına ne yapıcam aman 2 kişiyiz zaten ayran yaparım soğuk soğuk içeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?