2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bu baya detaylı ben yufkayı sarıp kızartıp üstüne yoğurt dökmeli tarfi biliyorum.

buna benzer yapıyorum ben, içine kıyma sarp fırına veriyorum ama
sonra üzerine sarımsaklı yoğurt döküyorum
kızdırılmış yağ, k. biber sosyete mantısı diyolar ona galiba
yufkayı haşlayınca tuhaf olur bu tarifi yapan var mı :26:

fırçalıyorum herhalde yatmadan fundam kalkınca da fırçalıyorum ama işte ne bilim hafta içi yemem sarımsak

nigar sana bişey söyleyimde gül ben şimdi kayseriliyim ya ee doğal olarak pastırma falan çok seviyorum kayseriden gelirken almıştım eşimde çok seviyo bu aradaneyse duramıyoz hafta içi canımız istiyo yiyoruz ama hemen duş alıyoruz ama kokusu gitmiyo vücuttan deli olduk kaç günde anca çıkıyo kokusubizde genelde hafta sonları yemeye karar verdik senin gibi

banada haşlayıp tekrar fırına koymak saçma geldi doğrusu.ben yapmadım böle senin dediğini biliyorum cnm bende.ama fırına koymak değilde kızartmalıydı sanırım yıllar önce yapmıştık.fırında çok kuru oluyomu nektar?

Son düzenleme:
ay kıyamam ben de bayılırım pastırmaya
ama vücuttan nasıl gitmiyo kokusu :26: orayı anlamadımm
biraz kuruyo, ama kızartma da kuru olur :44:
yoğurt dökünce yumuşuyo, çok severim benn

akşam erken çıkabilirsem deneyim bakalım değişik olur en azından..

terlediğin zaman falan kokuyo pastırma içinde baharat sarımsak falan varya2günde falan gidiyo tamamen kokusuama tadı çok güzel

akşam erken çıkabilirsem deneyim bakalım değişik olur en azından..
bol yufkanı açınca içine kıyma koymadan 1 yumurtayı 2-3 kaşık yoğurt ile çırp fırça ile yufkana azcık sür hafif böyle o zaman hiç bir böreğin kurumaz, dene canım bakalım nasıl olucak

Son düzenleme:
terlediğin zaman falan kokuyo pastırma içinde baharat sarımsak falan varya2günde falan gidiyo tamamen kokusuama tadı çok güzel
siz çok yiyosunuz o zaman az yiyince olmaz o

annem geçen şey yapmış..
biber, domatesi minik kesip kavurmuş, pastırmayı da minik minik kesip eklemiş azcık kavurmuş, birazcıık salça
makarnaya sos yapmış ama süperdiii :78:

bol dışarda yapıldığını hiç bilmiyodum..
hazır hamur alıpta yapabilirsiniz kızlar bekleyecek vaktiniz yoksaçok lezzetli ben çok yaparım
zuzu nereye gitti

bol yufkanı açınca içine kıyma koymadan 1 yumurtayı 2-3 kaşık yoğurt ile çırp fırça ile yufkana azcık sür hafif böyle o zaman hiç bir böreğin kurumaz, dene canım bakalım nasıl olucak

evt cnm bende öle düşünüyorm içine bişe sürmezsem çok kuru olabilir inşallah erken çıkabilirim cnm istedi valla

evet çok yiyoz:78:eşime bidaha almıycam diyorum kızıyoannen çok becerikli sanırım canımdeniycem bunu

valla kızlar mantı diye diye canım matı çekti bende akşama cacık menemen yapıcam birde biber dolması pişiricem dolmam buzlukta vardı evde kalan sebzede salayalık domatesti bitsinlerd cumartesi maaşı alınca alışverişe çıkıcam

bol dışarda yapıldığını hiç bilmiyodum..
hazır hamur alıpta yapabilirsiniz kızlar bekleyecek vaktiniz yoksaçok lezzetli ben çok yaparım
zuzu nereye gitti

evt cnm burda yapan bi yer var:)
ben eskiden ne çok uğraşırdım yemeklerle değişik değişik tarfiler uydururdum artık aklıma hiç bişe gelmiyo hazır hamur alıp içine peynir domates koyar kızartıdık oda çok güzel olurdu:))hey gidi günler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…