2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya bu baya detaylı ben yufkayı sarıp kızartıp üstüne yoğurt dökmeli tarfi biliyorum.

hehh aynen sosyete mantısı :)) annem yapıyo eşim bayılıyo :))
arada canı isteyince bana diyo pamuk anneme söleyimde yapsım yiyeyim :)))

ıyy hiç sevmem pastırmayı eşim bayılır..

babanesine kahvaltıya gidince hep pastırmalı yumurta kırıyo ona..bende kendime sade kırıyom

canım yeşil mercimek istedi
yakında işi yüzsüzlüğe vurup eşimi arayıp şunu yap bunu yap dicem
ayy çok utanıyorum kendimden

offf çok yoğun geçti bugün. ne yaptım bilmiyorum. eşime mesaj bile atamadım. aradı sitem etti:78::78: akşam gönlünü alırım artık, tabii erken gelebilirse akşama ne yapcam bilmiyorum ben de, bulgur pilavımdan var yanına ne iyi gider düşünmem lazım...

ya şu yağ mantısı...lokmamı onlar :44:

bide funda yağlamamı dediydin dün sorcaktım unuttum... netten baktım içinde kıyma falan da diyor..lahmacun gibi yaa o geldi aklıma :)

cemre sadece senin kazandığınla geçinebiliyor musunuz? eşin evlendiğinizde çalışmıyor muydu?

canım bence sen eşinden daha güzelyaparsın..ne olursa olsun kadın eli başka olur:82:

yazın öğrencem, size söz veriyorum
kendime de söz veriyorum
4 ay iznim var ne de olsa, artık başlamak lazım
yeni evliyim diye kendimi kandrdım durdum, diğer yeni evliler 10 çeşit mantı tarifi çıkarttı
ben bön bön bakıyorum demekki yeni evli olmak engel değilmiş

a maaaann bi çorba bi salata yap dicemde...
şimdi bana dicen yarın işede götürmem gerek

aynı bensin canım 1.5sene olacak daha bişi bilmiommmmmmmmmm

başla canım...eminim becerirsin..hadi bakalım sendn de tarif alırız artık..ne yapacağını yazarsınn
15 hazirandamı kapanıyodu okullar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…