2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Of ula of, Fadimeden hiç elektrik alamayrum

- Evlenduğunden beri mi alamaysun ...yoksa yaşlanduğundan beri mi eletkrik alamaysun?

- Evlenduğumden beri alamayrum Dursun.
...
- Oyy ula Temel nasi dayandun bunca yildu?

…- Kaçak elektrik kullaniyrumm daaa! :)))))))))

Temel bara gitmiş. Yanındaki kadınla sohbet ederken kadın;
- "Ben lezbiyenim" demiş.
Temel lezbiyenin ne olduğunu sorunca kadın;
- "Ben yalnızca kadınlarla beraber olurum" demiş.
Temel'in hoşuna gitmiş.
- "Pen ta sizin cibu lezbiyenum" demiş.

Bir gün Nasreddin Hoca ve arkadaşları iddiaya tutuşmuşlar. Eğer Hoca karanlık ve soğuk bir gecede, sabaha kadar köy meydanında bekleyebilirse arkadaşları ona güzel bir ziyafet çekecekmiş. Şayet bunu beceremezse o, arkadaşlarına ziyafet çekecek. Kararlaştırılan gün Hoca meydanın ortasında, sabaha kadar tir, tir titreyerek beklemiş. Sonra yanına gelenlere :
- Tamam demiş. İddiayı kazandım.
- Ne oldu ne yaptın demişler.
- Bekledim sabaha kadar demiş.
- Hayır demişler. Sen uzaktaki bir mum ışığı ile ısınmışsın. İddiayı kaybettin! Ziyafetimizi hazırla. Hoca çaresiz kabul etmiş. Ziyafet vakti kocaman bir kazanın altına minicik bir mum koymuş. Güya yemek pişirecek.
- Ne yapıyorsun? demişler. Kıs, kıs gülerek cevap vermiş :
- Bu mum sıcağıyla size yemek pişireceğim arkadaşlar. Uzaktaki bir mum ışığıyla ben nasıl ısındıysam, bu kazandaki yemek de öyle pişecek!...

caramellhatırladım ben seni şimdine yaptınız eşinle bi takım sorunlar vardı düzeldinizmi canım

düzeldi canım düzeldi artık ben sinirliysem kesinlikle üstüme gelmeden alttan alıyor, bende aynısını o sinirliyken yapıyorum o size anlattığım tartışmadan sonra birdaha tartışmadık maşallah

ben hamileyim okumuşmuydun sen geçen gün yazmıştım 2mizede sürpriz oldu

çok sevindim canım inşallah hep böyle iyi olursunuzayy evet ya okumuştum sürpriz falan diyodunhadi hayırlısı gözün aydın ne kadarlıktı

caramel siz nekadar oldu evleneli?

kızlar size evden bağlanıyorumkociş yattı dinleniyo bende yemeklerimi koydum pişiyo bi bakıyım dedim kimse kalmamışneyse hepinizi öptüm:79:

merhaba kizlaarrr

bugün giremedim sabah gec uyandim biraz sonrada ev isleri alis veris falan derken aksam oldu

simdi de hic kimsecikler kalmami (

neyse yarin görüsürüz öpüldünüz

kızlar size evden bağlanıyorumkociş yattı dinleniyo bende yemeklerimi koydum pişiyo bi bakıyım dedim kimse kalmamışneyse hepinizi öptüm:79:
ayy funda ilk kez evden bağlanıyo
ben de yemeğimi yedim, uzanıcam biraz.. başım çok ağrıyo
9 gibi pilav yaparım, kociş 22:30 da gelecekmiş
çamaşırım da var katlanacak ama hiç yapasım yok

dün gece biraz uzanıcam dedim uzanma o uzanma yani, eşim gelene kadar uyumuşum
pilav da yalan oldu tabi, köfte salata idare etti eşim
haftanın son günleri isyan ediyo insanın bünyesi ama yaa, nasıl yorulmuşsam

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…