2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy funda ilk kez evden bağlanıyo
ben de yemeğimi yedim, uzanıcam biraz.. başım çok ağrıyo
9 gibi pilav yaparım, kociş 22:30 da gelecekmiş
çamaşırım da var katlanacak ama hiç yapasım yok

ayy evet ilkez evden giriyim dedim kimsecikler yoktueve gittim eşim oruçtu fırında tavuk mantı (sonunda yaptım)kayınvaldemde dolma göndermişti yedik sonrada bi arkadaş vardı onlara gittik oturduk saat 11 30 eve geldiğimiz bugünde maaş alırsak alışverişe gidicez

günaydın kızlarr...

benim eşim dün akşam 10 da geldi, iş yerinde yemek yediği için yemek derdim olmadı
1 saat oturduk sonra o maça gitti, ben de kitap okurken uyuya kalmışım salonda. gelmiş, duş almış beni uyandırdı, yatağımıza gidip kaldığım yerden devam ettim uykuma. saat 1 olsa da gitsek

nigarım iyi yapmışın sen de uyumakla. vücut uykudan başka birşeyle dinlenmiyor maalesef...

ben de iki-üç bişi alıyım bugün..haftalık alırız sanırsam
eşim çalışıyo kaç haftadır, az az alıyorum bişiler taşıyamıyorum (
ilk kez hazır mantı aldım super freshin güzeldir diye, onu deniycem bu akşam

aynen canım, nasıl dinlenmiş nasıl huzurluyum bugün

evet 1 olsun artık, gidip saçlarımı kestiricem bugün, uçlarından kırığım var

nigar bende az az alma taraftarıyım yiyecekleri yoksa bozuluyocanım benim hazır mantılar hiç güzel değil belkide ben hazır mantıya alışık olmadığımdan yiyemiyorum pişince kocaman kocamn oluyo bide sert gibi oluuyo tam pişmiyo sankibi dene bakalım süper freshi denemedim..nigarcım elbise falan bakıcam ben otarz alışveriş artık alsamda rahatlasam

canım süper freshin mantısı büyük büyük oluyor. biz ilk başlarda çok yiyorduk ondan. tadını da seviyorduk. şimdi daha küçük olanını bulduk ondan alıyoruz.

canım ben hiç hazır mantı almadım daha, eşim hep istiyo ben hiç almıyorum "hazır mantı mı yenirmiş" deyip :26: ama superfresh görünce iyi olur belki deyip aldım, ürünlerini seviyorum çünkü..bi deneyelim bakalım nasıl olucak.. :26:
ben de kot alıcam kendime 2 tane, eski kotlarıma sığmıyorum

canım süper freshin mantısı büyük büyük oluyor. biz ilk başlarda çok yiyorduk ondan. tadını da seviyorduk. şimdi daha küçük olanını bulduk ondan alıyoruz.
deniyim yarenim, ilk kez alıyorum bakalım nasıl olucak :44:

dene canım bizimle paylaş ama fazla pişir çünkü pişmiyonigar kaç kilo oldun canım

günaydın kızlar:87:

dün saçlarımı boyattım bile , eşimde saçlarını kestirdi ay..bir an gecen yıla gttim.

beni dün kuaförden almaya geldi an..

dün kına günümüzdü ya...valla kuaförlre gittk ikimizde yarında evlilik yıl dönümümüzü saygıyla karşılayacagızzzzzzzzz..... :123::119::123::119::119::119::119::119:

bugünde cmtsi bakırköy pazarına gitcez. heyo

ben hep hazır mantı alıyorum hiç yapmadım bizim otelin aldığı bi yer var ordan alıyorum çok güzel zaten ev hanımları yapıyormuş

tebrik ederim canım 1seneyi doldurdunuz daha nice mutlu senelere.

sen istanbuldamısın

dene canım bizimle paylaş ama fazla pişir çünkü pişmiyonigar kaç kilo oldun canım
nasıl olduğunu yazarım tamam
canım 60,5 geçen cumartesi
bu hafta da tartılıcam 60 olmuşumdur gibime geliyo

super, tebrik ederim canım nice nice yıldönümlerine inşallah

Son düzenleme:
kızlar 1.senemiz için polonezköy de bi otelde veya pansiyonda yer ayırtmayı düşünüyorum istanbulda olan arkadaşların bildikleri bir yer va rmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…