günaydın Zeynep, çok iyim bugün 10 saat uyku..dinlendim bi güzelgünaydın nigar nasılsın
ayy funda ilk kez evden bağlanıyo
ben de yemeğimi yedim, uzanıcam biraz.. başım çok ağrıyo
9 gibi pilav yaparım, kociş 22:30 da gelecekmiş
çamaşırım da var katlanacak ama hiç yapasım yok
aynen canım, nasıl dinlenmiş nasıl huzurluyum bugüngünaydın kızlarr...
benim eşim dün akşam 10 da geldi, iş yerinde yemek yediği için yemek derdim olmadı
1 saat oturduk sonra o maça gitti, ben de kitap okurken uyuya kalmışım salonda. gelmiş, duş almış beni uyandırdı, yatağımıza gidip kaldığım yerden devam ettim uykuma.saat 1 olsa da gitsek
nigarım iyi yapmışın sen de uyumakla. vücut uykudan başka birşeyle dinlenmiyor maalesef...
ben de iki-üç bişi alıyım bugün..haftalık alırız sanırsam
eşim çalışıyo kaç haftadır, az az alıyorum bişiler taşıyamıyorum(
ilk kez hazır mantı aldım super freshin güzeldir diye, onu deniycem bu akşam
ben de iki-üç bişi alıyım bugün..haftalık alırız sanırsam
eşim çalışıyo kaç haftadır, az az alıyorum bişiler taşıyamıyorum(
ilk kez hazır mantı aldım super freshin güzeldir diye, onu deniycem bu akşam
günaydın Zeynep, çok iyim bugün 10 saat uyku..dinlendim bi güzel
sen nasılsınn :)))
günaydın funda nasılsın
canım ben hiç hazır mantı almadım daha, eşim hep istiyo ben hiç almıyorum "hazır mantı mı yenirmiş" deyip :26: ama superfresh görünce iyi olur belki deyip aldım, ürünlerini seviyorum çünkü..bi deneyelim bakalım nasıl olucak.. :26:nigar bende az az alma taraftarıyım yiyecekleri yoksa bozuluyocanım benim hazır mantılar hiç güzel değil belkide ben hazır mantıya alışık olmadığımdan yiyemiyorum pişince kocaman kocamn oluyo bide sert gibi oluuyo tam pişmiyo sanki bi dene bakalım süper freshi denemedim..nigarcım elbise falan bakıcam ben otarz alışveriş artık alsamda rahatlasam
deniyim yarenim, ilk kez alıyorum bakalım nasıl olucak :44:canım süper freshin mantısı büyük büyük oluyor. biz ilk başlarda çok yiyorduk ondan. tadını da seviyorduk. şimdi daha küçük olanını bulduk ondan alıyoruz.
benim de dün öğleden sonra baş ağrım çok fenaydı, eve gittim uyudum geçtibugün bende iyiyim şükür baş ağrısı falan yok dinlendim güzelce
canım ben hiç hazır mantı almadım daha, eşim hep istiyo ben hiç almıyorum "hazır mantı mı yenirmiş" deyip :26: ama superfresh görünce iyi olur belki deyip aldım, ürünlerini seviyorum çünkü..bi deneyelim bakalım nasıl olucak.. :26:
ben de kot alıcam kendime 2 tane, eski kotlarıma sığmıyorum
deniyim yarenim, ilk kez alıyorum bakalım nasıl olucak :44:
iyiyim canım sen nasılsın geçtimi baş ağrın
tebrik ederim canım 1seneyi doldurdunuz daha nice mutlu senelere.günaydın kızlar:87:
dün saçlarımı boyattım bile , eşimde saçlarını kestirdi ay..bir an gecen yıla gttim.
beni dün kuaförden almaya geldi an..
dün kına günümüzdü ya...valla kuaförlre gittk ikimizde yarında evlilik yıl dönümümüzü saygıyla karşılayacagızzzzzzzzz.....:123::119::123::119::119::119::119::119:
bugünde cmtsi bakırköy pazarına gitcez. heyo
tebrik ederim canım 1seneyi doldurdunuz daha nice mutlu senelere.
sen istanbuldamısın
nasıl olduğunu yazarım tamamdene canım bizimle paylaş ama fazla pişir çünkü pişmiyonigar kaç kilo oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?